Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот Mourinio » 09 юни 2011 21:12

Вече бившите футболисти на Морето - Танко Дяков и Даниел Георгиев, коита станаха свободни агенти ще преминат в "Локо" (Сф)

за два мача срещу евроанонмници ли ще отива в Докото...негов проблем, но доста странен избор на Танка, ако е вярно
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 юни 2011 21:53

А бе Огризко, от къде извади тази "новина"? :lol: :lol: :lol: Туй се носи из нета вече повече от 5-6 дена. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 юни 2011 22:10

от varna-sport ....ами никой не пуска новини във форума и реших да погледна в сайтовете дали няма нещо :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 юни 2011 23:42

ogrizko написа:от varna-sport ....ами никой не пуска новини във форума и реших да погледна в сайтовете дали няма нещо :lol: :lol:

Ти пък намери от къде да черпиш информация. :lol: Много отдавна съм спрял да отварям това сайтче.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 юни 2011 19:24

Трансфери: Защитник на Спартак Пловдив привлича Черно море

Пловдив. Защитникът на Спартак Пловдив Цветан Йотов е пред трансфер в Черно море. Бившият бранител на пловдивския Локомотив ще започне тренировки с варненци. Кадърът на Марица отива в морската столица по изрично настояване на наставника Стефан Генов.
Йотов ще премине като свободен агент в Черно море, тъй като Спартак се разпада и няма кой да го задържи в клуба, съобщи вестник "Марица".

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 11 юни 2011 20:27

зеления написа:Трансфери: Защитник на Спартак Пловдив привлича Черно море

Пловдив. Защитникът на Спартак Пловдив Цветан Йотов е пред трансфер в Черно море. Бившият бранител на пловдивския Локомотив ще започне тренировки с варненци. Кадърът на Марица отива в морската столица по изрично настояване на наставника Стефан Генов.
Йотов ще премине като свободен агент в Черно море, тъй като Спартак се разпада и няма кой да го задържи в клуба, съобщи вестник "Марица".

Не само Спартак се разпада.И Пирин са в подобна ситуация,а там както знаем,качеството е по сериозно.А какъв защитник е Цветан Йотов?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 юни 2011 20:55

Veso1913 написа:
зеления написа:Трансфери: Защитник на Спартак Пловдив привлича Черно море

Не само Спартак се разпада.И Пирин са в подобна ситуация,а там както знаем,качеството е по сериозно.А какъв защитник е Цветан Йотов?

Наборе, понятие си нямам за това момче. Просто го прочетох в Агенция "Фокус" и сметнах, че съм длъжен да постна информацията.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 11 юни 2011 20:59

Карачнаков е истината..
Май ще подпише с ЦСКА, тоя е по добър от Делев поне от 2-3 мача които гледах..

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 11 юни 2011 21:04

С какво да ги излъжем,че да дойдат при нас?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 11 юни 2011 21:11

Цветан Йотов
позиция Централен защитник
изиграни мачове за сезон 2010-2011 -5мача
жълти картони-3
червени картони-1
Сдобихме се с нещо подобно на Танка,но ми се струва че този ще е в пъти по голоямоо ренде.За какъв чеп ни е играч,играл САМО 5 мача за сезона?и ПОЛУЧИЛ УНИКАЛНИТЕ 4 картона по време на тези си изяви.

Върни се в “Черно море”