Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Бивши юноши и играчи на Черно море

Мнениеот зеления » 01 сеп 2014 22:12

moreto vn написа:
yavorescu написа:Искаш да кажеш, че Кольо не харесва Китанов?

Не знам питай Кольо нямам представа,какво се върти във неговата глава.
Не виждам нищо лошо във трансфера. ;)

Нищо лошо, само дето на отбора му трябват играчи за съвсем различни постове от вратарския. От всички постове най-малкия проблем ни е вратарския!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 01 сеп 2014 22:28

зеления написа:
moreto vn написа:
yavorescu написа:Искаш да кажеш, че Кольо не харесва Китанов?

Не знам питай Кольо нямам представа,какво се върти във неговата глава.
Не виждам нищо лошо във трансфера. ;)

Нищо лошо, само дето на отбора му трябват играчи за съвсем различни постове от вратарския. От всички постове най-малкия проблем ни е вратарския!

Добре няма да обяснявам повече,явно някой не четат какво съм написал и мисля че има някаква логика. ;) Може и да не съм прав.Да обяснява някой от форумните собственици,спонсори,треньори и т.н. ;)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 сеп 2014 09:46

Iceberg написа:
Varnauser написа:Днес, малко преди 09:30 ч., видях Илко Пиргов на "Железкова", вървеше към "Тича". Не вярвам да съм се припознал, макар че шофирах. Не зная като какъв да го квалифицирам - бивш или нов наш играч. :)

Чуваше се по едно време, че Китанката го искат при лудите.. Дали пък сега след този картон на Владо и последващото наказание в Европа и при евентуални такива негови изцепки в бъдеще, а и за скалъпяване дълга резервна скамейка за Шампионска лига, Бг първенство и купа, няма да го прилапат в Разград, а Пиргов да е гласен за нашата врата?! Подчертавам, правя някакви аналогии и нито ми се иска да е така, нито има нещо чуто или видяно. Просто ми хрумна.. пепел ми на мозъка :lol: А и не затвори ли трансферния прозорец вече?! Но ще ми е малко чудно Пиргов да подпише за втори избор...за резерва.... Ще видимееееее ;)

Какво значение има че трансферният прозорец е затворил?Сякаш не знаете как става при ТИМ.Освобождават го по взаимно съгласие,става свободен агент,чуваме как няма да подпише с никой в България и хоп в Лудогорец.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 сеп 2014 09:50

moreto vn написа:Какво му е странното на трансфера?Имаме вече двама добри вратари или повече ви харесва Илия Николов като резервен вратар.Както казах Китанов е млад и винаги може да бъде продаден и със привличането на Пиргов,липсата няма да е така голяма. ;)

Странен определено не е,но със сигурност ще има обратен ефект в съблекалнята.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 сеп 2014 10:02

Даниел Граматиков е бил освободен от Локо Пд.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 20 сеп 2014 13:19

Нещо и за Бергонси."От състава на "червените" отпадна бразилският халф Еденилсон Бергонси, който не се представя много успешно напоследък."Има някаква карма на Тича и който реши да се махне,в следващите си отбори е кръгла НУЛА.Не знам на какво се дължи,но е факт.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 сеп 2014 13:27

Жоро Илиев се представя много добре в Китай, както и Сашо в Лудогорец. Те си тръгнаха при други обстоятелства, разбира се.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 сеп 2014 13:39

Или си тръгваш като мъж от Черно Море - т.е. да те продадат и клубът ДА СПЕЧЕЛИ...или край с кариерата ти! Нито един смотан тарикат с изтекъл договор или изгонен поради некъдърност не е прокопсал, а дори и тези ИЗЯВИЛИ желание за трансфер и после трансферирани не е успял....С други думи:
- играеш за Черно Море и се раздаваш до край!
- изобщо не мислиш за други клубове, най-вече български такива - Черно Море е най-голям в България и точка.
- оставаш в Черно Море докато си нужен

Всичко извън това води до край на кариерата :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 20 сеп 2014 14:04

ShooterMan написа:Или си тръгваш като мъж от Черно Море - т.е. да те продадат и клубът ДА СПЕЧЕЛИ...или край с кариерата ти! Нито един смотан тарикат с изтекъл договор или изгонен поради некъдърност не е прокопсал, а дори и тези ИЗЯВИЛИ желание за трансфер и после трансферирани не е успял....С други думи:
- играеш за Черно Море и се раздаваш до край!
- изобщо не мислиш за други клубове, най-вече български такива - Черно Море е най-голям в България и точка.
- оставаш в Черно Море докато си нужен

Всичко извън това води до край на кариерата :mrgreen:

Ние продадохме един такъв,но него съдбата го наказа заради голямата му уста.А за Сашо си мисля че ТИМ врътнаха някаква далавера с Домусчиев.Това не беше случайно.А за Жоро какво да коментираме-тръгна си като мъж и съм сигурен че няма моряк да го вини за нещо и кариерата му върви нагоре.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 сеп 2014 15:46

Няма проблем да излезеш навън! НАВЪН В ЧУЖБИНА!!! Шабленското ако беше решил да ходи във ФК Цюрих някой щеше ли да му каже копче? Не. Проблем е когато решиш да ходиш в Шопия, в Подуяне или Панчарево! Дума давам, след ВСЕКИ, който решава да ходи в тези 2 клоаки съм изсипвал 1 тон псувни и клетви и не само аз, ВСИЧКИ МОРЯЦИ! Няма да има просперирал играч отишъл там, да се мазни на шопските гнусляри. В Черно Море ли си - ДЛЪЖЕН СИ ДА ПОКАЗВАШ ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ И ОТВРАТ КЪМ ПОДУЯНЕ И ПАЧАРЕВО, длъжен си да демоснтрираш, че носиш екипа на по-голям клуб и ходене там НЕМИНУЕМО е крачка назад в кариерата! Не направиш ли това е ясно какво ще се случва - пресен пример - Еденилсон. Преди това - Шабленския. Общото е, че искали да играят в ЕКТ....и разбира се - веднага стават ЕВРОИДИОТИ с деен принос за епопеи от рода на Спартак Търнава, Иртиш и Зимбру. Впрочем, вижте и падението на Уефски и Патков...мръсния ИБРИК Ганя започна ерозията на големия ни отбор като мътеше главатан а Кривия, още тогава му ги напусках едни....но бял ден не видяха краварите от тогава - САМО ЕВРОИДИОТИЗЪМ И ТОТАЛЕН СРИВ, вече са средняк в А група с разрушен стадион и финансов колапс.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”