Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот ShooterMan » 20 апр 2016 00:57

Тя атмисферата се вижда по отношението трньор-играчи....Ернандес, Марчин, Паланков...тоя е супер голяма гад като човек :? . Не знам кой нов ще идва, но усещам, че по-зле от това трудно има накъде. Само болен мозък можеше да разчита Жоро Илиев да му вади кестените от огъня. Още декември го казах. Жоро е на 35 години!!! По всички правила на футболния живот - пенсионер. Може да надъхва, но най-вече публиката, т.е. 200-те мазохиста, които Кольо остави като призраци на стадиона. Освен това кого от останалите ще стимулира? На половината им изтичат договорите и с такъв треньор е напълно логично да си редят трансфери, не се излагай, кой иска да го тренира тоя? Тоя, дето си мисли, че някаква бежанска футболна дупка - Бурабия може и трябва да замени Ернандес? Айде стига....Да идва Гонзо!!! Това е! Аз най-много харесвах футбола на отбора при Гонзо! И не само играехме добре, ами и просто размазвахме ВОДЕЩИ отбори тука и навън! Ние нямахме загуба от топ 4, равни навън и тука победи! Така ли беше? Колко точки имаме този сезон срещу топ 4? Една ли? Хората искат да гледат футбол, не избиване на комплексите на човек в старческа възраст и със типични старчески проблеми - инат, интриги, алкохолизъм....достатъчно изтърпяхме смятам. Може и да изпаднем догодина, ама айде поне да е изпадане с характер :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 20 апр 2016 09:09

ShooterMan написа:Тя атмисферата се вижда по отношението трньор-играчи....Ернандес, Марчин, Паланков...тоя е супер голяма гад като човек :? . Не знам кой нов ще идва, но усещам, че по-зле от това трудно има накъде. Само болен мозък можеше да разчита Жоро Илиев да му вади кестените от огъня. Още декември го казах. Жоро е на 35 години!!! По всички правила на футболния живот - пенсионер. Може да надъхва, но най-вече публиката, т.е. 200-те мазохиста, които Кольо остави като призраци на стадиона. Освен това кого от останалите ще стимулира? На половината им изтичат договорите и с такъв треньор е напълно логично да си редят трансфери, не се излагай, кой иска да го тренира тоя? Тоя, дето си мисли, че някаква бежанска футболна дупка - Бурабия може и трябва да замени Ернандес? Айде стига....Да идва Гонзо!!! Това е! Аз най-много харесвах футбола на отбора при Гонзо! И не само играехме добре, ами и просто размазвахме ВОДЕЩИ отбори тука и навън! Ние нямахме загуба от топ 4, равни навън и тука победи! Така ли беше? Колко точки имаме този сезон срещу топ 4? Една ли? Хората искат да гледат футбол, не избиване на комплексите на човек в старческа възраст и със типични старчески проблеми - инат, интриги, алкохолизъм....достатъчно изтърпяхме смятам. Може и да изпаднем догодина, ама айде поне да е изпадане с характер :arrow:

Само се разхождаш от възхвала до разпни го ... Това, че ти искаш Гонзо, изобщо не значи че ТИМ няма да върнат Велизар ;)
Може да е много по зле от сега, сигурен съм !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 апр 2016 14:39

Е, ти съвсем се оля :). Не вярвам да върнат Попа. Най-малкото нямаме рендета в отбора, за да си наложи стила на игра. Но искам да подчертая нещо - дори при Попа/Косата, дори когато цепехме дърветата и от нашите поне 3-4 бяха за гонене всеки мач, дори тогава не сме били така жалки както тази пролет....По-слаб полусезон не сме имали от както сме в А група вече 16 години! Такъв резил аз не помня
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 20 апр 2016 17:16

ShooterMan написа:Е, ти съвсем се оля :). Не вярвам да върнат Попа. Най-малкото нямаме рендета в отбора, за да си наложи стила на игра. Но искам да подчертая нещо - дори при Попа/Косата, дори когато цепехме дърветата и от нашите поне 3-4 бяха за гонене всеки мач, дори тогава не сме били така жалки както тази пролет....По-слаб полусезон не сме имали от както сме в А група вече 16 години! Такъв резил аз не помня

Само за оливане не говори ти,че ти се оливаш най много,доказателствата са многобройни.
Спасов най вероятно в края на сезона ще си замине,когато му изтече договора,защото не всички са лицемери и неблагодарници като теб. ;)

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 21 апр 2016 10:34

moreto vn написа:
ShooterMan написа:Е, ти съвсем се оля :). Не вярвам да върнат Попа. Най-малкото нямаме рендета в отбора, за да си наложи стила на игра. Но искам да подчертая нещо - дори при Попа/Косата, дори когато цепехме дърветата и от нашите поне 3-4 бяха за гонене всеки мач, дори тогава не сме били така жалки както тази пролет....По-слаб полусезон не сме имали от както сме в А група вече 16 години! Такъв резил аз не помня

Само за оливане не говори ти,че ти се оливаш най много,доказателствата са многобройни.
Спасов най вероятно в края на сезона ще си замине,когато му изтече договора,защото не всички са лицемери и неблагодарници като теб. ;)

Само се замислете за сезоните между двата периода на Кольо, единствения който горе долу се справи беше Гонзо. Ама и той беше за малко, ако се беше застоял не се знае какво щеше да надроби.
Пак питам, кой по-добър ще дойде, при този терен, ръководство и отношение от феновете ?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 21 апр 2016 11:35

Кролик написа:
Само се замислете за сезоните между двата периода на Кольо, единствения който горе долу се справи беше Гонзо. Ама и той беше за малко, ако се беше застоял не се знае какво щеше да надроби.
Пак питам, кой по-добър ще дойде, при този терен, ръководство и отношение от феновете ?

Емануел Луканов,ако не го скъсат на изпита. :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 апр 2016 12:54

moreto vn написа:
Кролик написа:

Ти, обаче можеш да се справиш. Нищо, че са те късали и тебе здраво и то не само на физкултура.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 21 апр 2016 13:38

ShooterMan написа:
moreto vn написа:
Кролик написа:

Ти, обаче можеш да се справиш. Нищо, че са те късали и тебе здраво и то не само на физкултура.

Хахаха много си "забавен",смешник отвсякъде си.Никога не съм имал претенции за нещо такова,по скоро ти се опитваш да ни внушаваш,че ти е позната тази сфера. ;)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 апр 2016 18:28

Ами като нямаш претенции недей да се изказваш за Луканов или когото и да било другиго. Смешник :!:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 апр 2016 18:55

Аз искам да съм треньор на отбора и тогава всички вие ще сте ми помощници ...обещавам да влизам още по-често във форума да се допитвам до мнения и едно друго. Ще ме изберете ли? :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”