хахахаха това много ми хареса и е абсолютно вярно

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
гарфилд написа:Като гледам какво става и как се развиват нещата,реших да се направя на ясновидец,за мачовете ни до края на сезона.
-----------------------------------------------
С Купата и Суперкупата,до...Б групата
Пролет 2016 година.Една от най-тежките в цялата история на Черно море.9 мача без победа,7 от тях са през пролетта.Отбора е 6-ти,на 12 точки от плейофа,а това ме прави малко или много песимист.Първия от оставащите мачове е в Разград.Лудите отново са машина и бият всички по програма.Отнасяме го с тройка и нагоре,а след мача по Диема спорт,Кольо прави откритието,че Лудогорец са играли в Шампионска лига,доминатор са в България и ще станат шампиони за 5-ти пореден път.
Следва домакинство на Славия.Белите под ръководството на Тарханов,играят уверено и повеждат в резултата.Рефера ни оставя с 10 души,Курьор изпуска в 91-а минута добър шанс и губим.След мача Кольо скача на рефера и феновете дето му искат оставката.''Не са ме назначили те,че да ми искат оставката''.Психическия натиск над момчетата се усилва.
После отиваме на Герена.По традиция губим без да вкараме.Сашо Бека който понякога центрира правилно,го прави веднъж срещу нас,новата перла Бабатунди вкарва с глава и става легенда за сините.Треньора ни казва само:Момчетата са затормозени психически,а Левски е голям отбор.
Следва домакинство на Берое.Беройци играят по-силно навън и вкарват набързо два гола,Бакари пропуска дузпа,Курьор връща надеждите поне за точка,но при контра Берое вкарва трети гол.Момчетата вече са психически почти смазани,а Кольо отново реве срещу съдиите и феновете които му викат Оставка.''Има кой да я поиска'' отсича Възпроизведения и се прибира с едни нецензурни думи по адрес на все повече оредяващите зрители.
Идва гостуване на Монтана.Домакините със самочувствието на финалист за Купата,смазват почти обезверения ни отбор,а Кольо по традиция плюе по реферите.Този път сред виновниците е и терена на Огоста.Нищо,че и за домакините е същия,само дето не им пречи.
Последното ни домакинство е на Ботев.Те три пъти ни бият от три мача,сега с много перипетии го правят за 4-ти път.Курьор открива,Райков порти дузпа,а с две контри канарчетата обръщат мача.В края е изгонен Стенио и после получаваме трети гол.В 95-а минута,отново Курьор прави загубата по-почетна.След мача Спасов обвинява само съдиите.Няма кой да му поиска оставката от трибуните,защото там освен феновете на Ботев,са роднините и приятелите на играчите и 30-40 мазохисти които тъжно люпят семки под Козирката и си спомнят с умиление,финалите с Левски и Лудогорец.
На Лаута момчетата дават всичко от себе си,но виновниците на Кольо са съдиите,лошия терен и психическата нестабилност на играчите.С дежурни 2 гола на Камбуров и от фаул на Жорката в 91-а минута губим минимално.
Тъй като почиваме в последния кръг,във Варна започва масово хвърляне на боб,отслужени са молебени за спасение във всички църкви и параклиси и са запалени около 15 килограма свещи.В деня на мачовете,на Тича Варненския и Преславски митрополит Йоан,отслужва мащабна литургия,но от нищо няма полза и отбора на Пирин изпреварва моряците,които остават последни.
На баража за оставане Черно море затормозен психически до безкрайност,излиза срещу коравия тим на Поморие,които са толкова вдъхновени,че изглеждат като Байерн Мюнхен и влизат в елита за първи път в историята си.За награда,треньора и играчите на Поморие са обявени за почетни граждани на морското градче и получават безплатни ваучери за почивка през цялото лято на 2016.
----------------------------------------
Дали ще стане?Де да знам,но се забавлявах докато го писах.А дори да се случи,досега съм гледал Черно море 11 сезона в Б група,ще ги гледам и за 12 сезон.
Потребители, разглеждащи този форум: Iceberg и 11 госта