Фен Теми за всички играчи на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Фен Теми за всички играчи на Черно море

Мнениеот Iceberg » 09 апр 2012 23:03

Не знам какво ще решите, но така постовете за различните играчи са преплетени и се губи нишката на отделните разговори в темите. Омешено е всичко и понякога дори не можеш да разбереш кой за кого говори и кого има в предвид?! Преди малко чета за Миро и изведнъж... следва мнение :
" от ralimavridov на 09 Апр 2012 12:07
Вчера пасът му беше фантастичен,голът му срещу Локо Сф също беше прекрасен."
А това се отнася за Божилов?! Добре, че бях чел преди обединяването на темите...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 09 апр 2012 23:08

Iceberg, това е частен случай. След прехода нещата в темата се надявам да си дойдат намясто. Може би така ще е по-добре, защото в някои теми не се пише с месеци и само претрупват първа страница, ако пък не са сложени като важни тотално се изгубват. Нека видим как ще вървят нещата в обединена тема. Надявам се да няма проблеми. Мисля си, че може и темата за Генов да се вкара тук.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 09 апр 2012 23:12

cristely написа:Iceberg, това е частен случай. След прехода нещата в темата се надявам да си дойдат намясто. Може би така ще е по-добре, защото в някои теми не се пише с месеци и само претрупват първа страница, ако пък не са сложени като важни тотално се изгубват. Нека видим как ще вървят нещата в обединена тема. Надявам се да няма проблеми. Мисля си, че може и темата за Генов да се вкара тук.

Виж приятелю, аз нямам претенции за формата и подреждането. Просто го измислете така, че да е най-лесно за пишещите тук фенове, да следят и изказват мнения и най-удобно за уредниците на форума. А и не на последно място, най-честно към момчетата от отбора.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 09 апр 2012 23:12

Поредната глупост....
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 апр 2012 23:34

Тъпа идея....

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 апр 2012 23:38

ами то май аз главно писах... и исках само темите да бъдат смъкнати и да не стоят като важни, защото през повечето време не се пише в тях и е тъпо цялата първа страница да бъде във важни теми, ама не съм искал да се обединяват в една фен-темите :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 09 апр 2012 23:53

По скоро трябва да се обединят темите за играните мачове, че са доста.Два три дни след като е игран да се вкарва във една сборна тема.
А за фен темите трябва да са персонални а не обединени.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 апр 2012 10:54

ogrizko написа:ами то май аз главно писах... и исках само темите да бъдат смъкнати и да не стоят като важни, защото през повечето време не се пише в тях и е тъпо цялата първа страница да бъде във важни теми, ама не съм искал да се обединяват в една фен-темите :roll:

Напълно подкрепям ogrizko.

Нарочно провокирах вчера дискусията за фен темата на Божилов, защото не е нормално неговата тема да е определена като важна и да стои редом до заслужили наши играчи като темите на Миро или Г.Илиев. Темата на Божилов просто трябваше да се свали и да стане плаваща, а не да е закотвена като важна.

Няма логика всички наши играчи да са в една обща фен-тема и под един знаменател.
Некадърника Божилов редом до супер играч като Миро Манолов в една обща фен тема :o ?!?! ЗАЩО???

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 апр 2012 10:58

greenpeak написа:
ogrizko написа:ами то май аз главно писах... и исках само темите да бъдат смъкнати и да не стоят като важни, защото през повечето време не се пише в тях и е тъпо цялата първа страница да бъде във важни теми, ама не съм искал да се обединяват в една фен-темите :roll:

Напълно подкрепям ogrizko.

Нарочно провокирах вчера дискусията за фен темата на Божилов, защото не е нормално неговата тема да е определена като важна и да стои редом до заслужили наши играчи като темите на Миро или Г.Илиев. Темата на Божилов просто трябваше да се свали и да стане плаваща, а не да е закотвена като важна.

Няма логика всички наши играчи да са в една обща фен-тема и под един знаменател.
Некадърника Божилов редом до супер играч като Миро Манолов в една обща фен тема :o ?!?! ЗАЩО???

И кое му е накдърното :? един от най-добрите ни играчи, който на всяка цена трябва да задържим за следващия сезон, но като има такива, които го плюят нищо чудно да му писне и да отиде в друг водещ отбор и после пак да съжаляваме защо сме изпуснали такъв играч
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”