Локо Сф - Черно море - 1:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Re: Локо Сф - Черно море (14.05, Събота, 21ч.)

Мнениеот AndreyBG » 15 май 2011 02:09

ShooterMan написа:Миньор за нас е каквото Славия за тях-я скочи,я не скочи.Но помисли трезво...това са граовците мой човек,граовците с гоУфовете,за тех нема по-убаво от туй да прецакат шопа и да му гледат горящата плевня с ехидна усмивка :lol: .Затова и по още 1 причина мисля,че там ще ни е лесен мача,но няма да я споделя,не искам да пускам черни фандъци,но знаете за какво говоря.Прав си за Калярито обаче,идват си бетон,идват си за 1 точка и ако се отпуснем ще дойдат големите бели.

И аз си мисля, че Миньор все някак си ще ги бием, но въпроса е първо да бием Калярито, мачът ще е като Монтана, трябва ни ранен гол, тогава ще са пътници, но ако се закучи мача лошо за нас. Да се надяваме обаче да решим мача рано и да бием в Перник, убеден съм, че ако сме 4ти преди Берое, ще сме си 4ти и след мача с Илиян. Яд ме е, ако днес бяхме били, билетът ни за ЛЕ беше гарантиран. Ти май беше прав за чуждия съдия, ама ръководството нищо не направиха за това...
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 май 2011 02:16

Clarion написа:Те Монтана, дето спортуват за здраве, ни скочиха, че Калиакра ли няма да ни скочи ... не дай си боже да загуби от Видима днес ... няма вече лесни мачове ... прекалено много шансове пропуснахме и дори и не зависи всичко от нас вече

И да падне от Видима, това нас не ни касае, от Калиакра ако ни е страх за каква Европа ще се борим, идват, пълним им кошницата и обратно на село, същото какво трябваше да стане и с Монтана, но нещо се обърка, може би и играчите очакваха лесен мач, сега вече ще имат едно наум, а за такива разгроми, връщаници за 4:0, забравете, 1-2 на 0, това ни трябва, от големи приказки преди мач няма никаква полза
Последна промяна от Mourinio на 15 май 2011 02:17, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2011 02:16

Аз за уменията на Шубата и Шабан съм казал-не виждат по-далече от носовете си.Колкото и да прозвучи грозно но...при един умен директор мача с Монтана,Калярито,Берое - за всеки щеше да е осигурен рефер услужлив даващ по една дузпа каквито получава Локо Сф цял сезон във всеки закучен мач,нали?Аз бия тъпана за чуждия рефер за тоя мач още от времето когато написах поста за ПЛАНА и,че за този възлов двубой трябва да вземем мерки да не става това което стана тази вечер.Все пак-Генов се провали.По-точно не успя да се справи с поръчката на Гигов.Равния с Локо Сф,победа над Славия....издънката с Монтана е нищо пред това,че не паднахме там и взехме 4-те пункта,както си беше планувал моя ПЛАН,просто сменихме 3-те точки от Монтана с тези от Овча купел,сетете се,че смятахме сигурна загуба там...Всичко е точно,просто начина по който бяхме ограбени тази вечер ни вдигна малко повече кръвното,но преди мача след 2:3 на Лаута беше ясно-1 точка е супер за нас,така и стана 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 май 2011 02:20

Обаче Стрелецът е някакв ПРОРОК :mrgreen: помня какво каза малко преди мача: ''време е Румен Николов направи мача на живота си'' и другото, което беше казал 2-3 седмици преди мача с Доко в Сф: ''ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЧУЖД СЪДИЯ'', сега се сетих колко верни бяха тия неща, които каза...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 май 2011 02:44

Sole написа:За да се класираме за ЛЕ трябва сега да се надяваме само на луд късмет,защото Литекс не ги бърка да паднат от локодузпа - бият последния кръг Калиакра и са шампиони.Славия ще легнат,а Сливен много трудно могат да вземат точка от отбора на "дузпите"

Според мен ще играят да решат всичко още в тоя мач, няма да рискуват и да разчитат на победа над Калиакра, един мач е, всичко може да се случи, имаше вероятност Литекс да си пуснат титулярните футболисти във ваканция по-рано ако Левски не беше бил неска в Пд, но важното е, че това не стана и Литекс ще си играе с титулярите до края

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2011 02:49

Sole написа:За да се класираме за ЛЕ трябва сега да се надяваме само на луд късмет,защото Литекс не ги бърка да паднат от локодузпа - бият последния кръг Калиакра и са шампиони.Славия ще легнат,а Сливен много трудно могат да вземат точка от отбора на "дузпите"

Не мога да се съглася,по-скоро Локо Сф трябва да се надяват на луд късмет-Сливен скача на живот и смърт,Литекс НЕ Е шампион и ако падне...абе каквото и да е - последен мач,2 точки аванс става,ами равен на Литекс и равни точки накрая-Левски е 1-ви.Калиакра е левскарска подлога,ако Батков осигури и чужд съдия-еми окопават се отзад там Балтанов,Димитров и оня Сухия на пейката и вземат да направят някой хикс,абе недей,никога не се оставят нещата за последно,НИКОГА.Риска е много много голям

ПС:Не подценявай и 2 факта:
1.Марин Митев и Гриша Ганчев са добри приятели,аз никога например не бих прецакал приятел в полза на филанкишията дето се вика,а ти?
2.Моралните атаки на Батков-Литекс да стане 1-ви с 2 точки аванс като някакви мищоци и да им викат видяхте ли видяхте ли....просто не ми се вярва.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 15 май 2011 08:50

[quote="chelseabg"]Немога да повярвам
Ако бях футболист незнам как щях да се сдържа да не го нокаутирам на стадиона
то не бяха фалове пред пеналта тънки подпирания и накрая смешната дузпа
БРАВО ЕВАЛА ТОВА ЩЕ Е ЗАСТРАШЕН ВСЕКИ КОЙТО СИ ПРАВИ ТАШАК С НАС БРАВО ТАКА ТРЯБВА
КОЛКО ПЪТИ ЖАЛБИ,КАКВО ПЕЧЕЛИМ ОТ ЖАЛБАТА ИЛИ НАКАЗАНИЕТО НА ГЕНОВ
ТАЗИ ДУСПА МОЖЕ ДА НИ КОСТВА ЕВРОПА.
ЗАщо никой не каза нещо за 2те дузпи и картона за ЛОКО ПД НА ТИЧА
ЗАЩОТО ТАСКОВ БЕШЕ ПРАВ НО НЕ ДНЕСКА ГЕНОВ
ДНЕСКА БЯХМЕ ДОЛНО ОГРАБЕНИ И МЕНЕ НЕ МИ ПУКА ДАЛИ СМЕ 4-6 ЧЕСНО ВИ КАЗВАМ
НЯМА ДА ВИКАМ ЗА ЛОКО СФ В ЕВРОПА КАКТО ОТ ГОДИНИ НЕ ВИКАМ ЗА ЛЕВСКИ
УСПЕХ НА ЛИТЕКС В ШЛ
ПУКА ЛИ ВИ ЗА 2 ДОМАКИНСТВА БЕ ГОЛМА РАБОТА РЕСПЕКТ ТРЯБВА СТРАХ МАЛКО[/quo

напълно съгласен съм с теб

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 15 май 2011 09:02

POPCORN написа:Генов насра мача!Преди корнера има нарушение за Черно Море той мълчи като *****!после дава адска смешна дузпа!Даже не виждам как може за такова нещо да се даде дузпа!

Нямам думи ,но има ГОСПОД....

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 май 2011 09:55

Clarion написа:Те Монтана, дето спортуват за здраве, ни скочиха, че Калиакра ли няма да ни скочи ... не дай си боже да загуби от Видима днес ... няма вече лесни мачове ... прекалено много шансове пропуснахме и дори и не зависи всичко от нас вече

Не изказвай подобни мисли, дори да си ги мислиш :mrgreen: . Защото псевдо специалистите като, Стрелеца, Mourinio и подобни разбирачи тутакси те обявяват за обществен враг номер ДВЕ :mrgreen: .
Как не са те нарекли ПЛЕБЕЙ досега не знам :mrgreen: .

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 15 май 2011 10:39

Ако случката със съдията в тунела е вярна, то това е една неандерталска постъпка на нашето ръководство, от която се срамувам. Недоумявам как така има хора, които подкрепят такова поведение.

Скандално съдийство има навсякъде по света, даже и в ШЛ. Начинът за противодействие е само един: игра, игра и пак игра. Набухай им няколко гола, пък нека съдията да ги подпира. Този мач беше слаб за нас, имахме 10-15 минути проблясъци, през които можеше да го решим в наша полза. Можеше и Локо да водят 2-0 още първото полувреме. Когато нещата са на кантар (а даже в полза на Локо като игра/положения) и се намеси съдията, ясно е какво се получава.

Върни се в “Черно море”