ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот boys85 » 31 май 2011 16:57

Veso1913 написа:http://www.***.eu/interview1526.htmlОбърнете внимание на въпроса на журналиста.Би ли се върнал в Чрно море?Кратко и ясно-НЕ!Така че край на спекулациите за Кривчо.

Страхотна новина. Айде сега дано се спрете да надувате главите на хората с тоя свършил футболист.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2011 19:20

Дали Карачанаков е свободен агент?Ако не,мисля че няма смисъл да го коментираме.Искам да помоля нашите фенове да коментираме само играчи които са свободни агенти и то такива,които биха играли за малко пари.Всичко останало е в сферите на мечтите моряшки.И то такива,които скоро няма да бъдат изпълнени.Благодарен съм на собствениците,че в това тежко време издържат отбора и на всичко отгоре се мъчат да развиват школата.Но пари за трансфери просто забравете.Няма,няма и да има.Иначе такива играчи каквито обикновено споменава стрелеца/говоря за свободните агенти/са наистина добри играчи с възможности.Но няма да ги вземем.Защо?Ами защото играчите които евентуално ще привлечем са набелязани от доста време и се разговаря с тях.Дано имаме успех в трансферите и от четири обявени нови,поне двамата да имат класата поне на Камазола и Жоро Илиев.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 31 май 2011 19:32

Аз не виждам какво толкова изненадващо има в това, че няма да се купуват играчи, а ще се вземат свободни трансфери. С изключение на Литекс, Левски и Цска, които от време на време си позволят да купят някой футболист всички входящи трансфери в българския футбол са свободни трансфери. А играчи с такъв статут по света и у нас с лопата да ги ринеш. Вече останалото е въпрос на добър бюджет за заплати, добра скаутска мрежа и добри връзки с мениджъри, които могат да ни предложат качествени чуждестранни играчи.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 май 2011 19:59

Veso1913 написа:Дали Карачанаков е свободен агент?Ако не,мисля че няма смисъл да го коментираме.Искам да помоля нашите фенове да коментираме само играчи които са свободни агенти и то такива,които биха играли за малко пари.Всичко останало е в сферите на мечтите моряшки.И то такива,които скоро няма да бъдат изпълнени.Благодарен съм на собствениците,че в това тежко време издържат отбора и на всичко отгоре се мъчат да развиват школата.Но пари за трансфери просто забравете.Няма,няма и да има.Иначе такива играчи каквито обикновено споменава стрелеца/говоря за свободните агенти/са наистина добри играчи с възможности.Но няма да ги вземем.Защо?Ами защото играчите които евентуално ще привлечем са набелязани от доста време и се разговаря с тях.Дано имаме успех в трансферите и от четири обявени нови,поне двамата да имат класата поне на Камазола и Жоро Илиев.

Може пък собствениците да решат накрая, че с трици маймуни не се ловят и да решат да дадат малко пари и за трансфери. Може пък и да им е писнало разни тото диневци, гиговци, бай венцита и тем подобни да си правят т*шак с тях, с ТИМ. Знае ли човек? ;)
Последна промяна от зеления на 01 юни 2011 00:20, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 май 2011 20:05

хмммм.... абе аз се надявам на качествена селекция, ама малко ми е чудно дали можем да се преборим с конкуренцията на друг отбор... при нас и заплатите не са големи, който и перспективен футболист да го искаме ние и друг отбор, по-вероятно да иде в другия отбор... ето примерно тоя Чепилов можеше да вземем - отива в Берое... Рангел Абушев го искали и от Славия... ами доста по-вероятно е май да отиде там, освен ако Сър Чечо наистина не се познават добре и не успее да го убеди някакси да премине на Тича.... зимата пак така дойдоха 4-5 футболиста уж сигурни, а пък в крайна сметка само 2 подписаха договор, така че аз лично няма прибързано да се радвам докато не е абсолютно на 100% подписания договор :lol: и засега доста повече ме е яд, че Танко заминава - как пък толкова не можем да го задържим, класните играчи трябва някак да ги задържаме.... Периш, Рикардо и т.н. - откак го няма Периш, оттогава не можем да намерим ляв бек дето да има наполовина на неговите качества, ми да му бяха увеличили пък заплатата 3-4к да се радва момчето и да преподпише - по целия фланг беше машина.... ама за 5 000 ли да играе като има качества и по 30 000 да прибира в Левски, ЦСКА или Литекс... искал 15, еми да му бяха дали 10-12к сигурно щеше да се съгласи.... на Марио Жардел можехме да му даваме някакви луди пари, докато на Танко не може да му увеличим заплатата с 3-4к ....тъпото е, че вместо да надграждаме, според мен със заминаването на Танко почваме от минус лятната селекция... заминаването на Адемар също е минус, защото се представяше успешно на доста места по терена... дано поне да вземем достойни заместници, ама с тия свободни трансфери и ниски заплати ми е малко съмнително :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 31 май 2011 20:48

Точно така колега.Започваме селекцията с минус 3-ма.Ако и Тояго замине,става зле.Бих казал даже-много зле.Когато ти замине основен играч,знаем какво става,докато новият пасне на поста.А при нас трима от титулярите заминават.Да не говорим,че и резервите изгониха.Последната ми надежда е Чечо.Дано както казва,ще вземем качество,а не количество.Как ще стане без пари,явно само той си знае.Но поне се вижда че знае какво прави.Дано намери черни с евротапии,че ако не друго,поне са научени да бягат и да се позиционират правилно.А ние вече и това нямаме.Затова се радваме на играчи като Камазола,Периш,Рикардо...Вижте и в Левски този Грийн.Ами прави сензация.И с какво?Ами грамотен играч.позиционира се перфектно и затова където и да го сложат,пасва като дялан камък.Иначе бавен,муден,но с опита си им помага много и е незаменим за тях.Ревем за Периш,ама човека след като замина от Морето,записа само два мача за една година.Значи не е чак толкова добър,нали?Андрето пък не беше играл,преди Адриан Фернандес да каже две приказки на Бала,че да го вземе.В ощи линии се превърнахме в петоразрядно първенство,затова нека вземат научени играчи,че поне малко от малко да гледаме добри изпълнения.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 май 2011 21:00

Не се притеснявайте момчета,дори дебилното ръководство пак да махне 5-6 титуляра на Сър-а той с присъщия си гений пак ще нареди останалите така,че да бият!!!Пак ще намери някой нов Камазола и ще мачкаме!Със Сър-а начело Черно Море е голям отбор който и да играе,ако трябва Мурадов и Капитанов ще са титуляри и пак ще сме отбор!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 май 2011 21:39

абе... аз със Сър Генов начело не се притеснявам, че няма да сме отбор... дори и в някой друг мач да се издъним, в повечето ще играем добре.... ама ми е малко тъпо, че за 20 000лв. на месец дето да увеличим заплатите на основните си играчи, ги изпускаме... щото с едните можем да сме в челото на таблицата, докато с другите ще сме по средата на таблицата, щото на Мурадов и Капитанов ще им трябва време докато навлязат убедително в мачовете в А група... може и да имат талант, между другото малкото време в което наблюдавах Капитанов, в 2-3 момента се видя наистина огромния талант, който притежава.... обаче сякаш много е далеч самочувствието от него, за да вземе смело инициативата, да грабне топката и да прави каквото си иска с нея... минимум 2 сезона титуляр ще му трябват според мен.... а Мурадов като го гледах оная контрола дето бихме 5:0 колко много абсурдни грешки направи, ми се струва че и той ще е същата работа :roll:
просто Танко притежава характера, който малко играчи притежават - да поведе отбора към победата, да нахъса съотборниците си, да играе безстрашно, да влиза смело във всяко единоборство, да не оставя никой да мине през него.... и такива неще, абе за Адемар не ми пука чак толкова, ама Танко определено :roll: иначе дори и никой да не вземем няма да се борим за оставане - ще сме 6-10 място.... ама с Танко и още 2-3 можем да сме от 1 до 5 място.... с ЦСКА и Литекс може би ще ни е трудно, но Левски бих казал, че може да ги минем за 3 място :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 юни 2011 10:40

Илиян е страхотен талант и не му липсва самочувствие при юношите,нормално е обаче първите 1-2 мача в мъжете да е малко скован....въпреки това се справи нелошо.Има качества,които няма как да скрие-например добре пази топката,вижда играта,не бърза с глупости...а това,че не използа скоростта си,техниката,не се втурва да бие и да вкарва-всичко това за 5-6 мача и ще го покаже,но горните неща го отличават много от останалите.Румбата например е типичен нападател - юруш напреде,бой мъжката,ако преодолее бека добре,ако не-губи топката...е да,ама така не се играе на крилото,нали?Капитанов ако не успее да пробие спира,финт-два,върне в центъра,назад-просто играе като крило и за мене в момента отдясно Румен далеч няма ефективността,която търсим,просто не е крило,това е.А иначе вижте Танка 8-)

"Имам примамливи оферти от други клубове, както от България, така и от чужбина. Може обаче и да остана в Черно Море. Ще имам среща с ръководството, след която ще стане ясно моето бъдеще. Мачът с Берое бе много емоционален за мен. Като си помислех, че това може да ми е последният мач със зелено-бялата фланелка и ми ставаше криво. Но във футбола никога нищо не се знае, нещата се случват бързо. Днес си тук, утре в друг клуб", коментира Дяков.

Към ръководството-Слушайте тъпаци,дайте на Танка по-голяма заплата,защото човека я заслужава,има сърце,има хъс и е лоялен към отбора.Едиснтвените които НЕ си заслужават заплатите са именно тъпаците-ръководители,които изпуснаха куп класни играчи без пари или се циганяха за жълти стотинки!Тъпаци,търсят сега центр.защитник,да е резерва на Роската и Шерифа,абе който и да дойде-ще бъде ли от класата на Танка,ще има ли неговата злоба и хъс,самочувствие,характер на шампион?ОСЪЗНАЙТЕ се,това което казва са очевидно думи на желаещ да продължи в Черно Море играч,КЛАСЕН играч...един от малкото ни останали такива...Класни не са младоците,класни за Танка,Шерифа,Илко,Камазола и Жоро Илиев,всичко друго е младо и зелено макар и с талант(както Капитанов примерно),но без самочувствие.Не рушете вълнолома отзад,дори без никакви играчи отпред тази защита ни класира 4-ти пролетта,а замалко и в Европа ако не бяха разни мафиотски фактори
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 01 юни 2011 11:42

Всичко е ясно:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=205825

А това звучи обнадеждаващо:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=205829

Върни се в “Черно море”