Вареа пропуска мача.
Новото попълнение на Черно море Хуан Вареа отпадна от състава за първия мач от втория предварителен кръг в Лига Европа с Динамо (Минск) в Разград в четвъртък. Причината е, че аржентинецът не успя да се сдобие с работна виза и да бъде картотекиран в БФС и УЕФА. Вареа остава под въпрос и за първия мач в „А“ група срещу Пирин в Благоевград в неделя.
Разбра се още, че „моряците“ ще придобият впечатления за играта на Динамо (Минск) от негови мачове на едночасово видео в 16,30 часа днес. Тогава отборът се събира в съблекалнята, а на фона на видеокартината Никола Спасов ще обясни на своите подопечни силните и слабите страни на беларусите. „Моряците“ трябваше да гледат видеото днес предобед, но заради топлото време Спасов предпочете да проведе само тренировка в по-ранен час.
16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европ
Greenpeak, благодаря за инфото, но мисля направо да си платя абонамента, за да
мога да гледам всички мачове на МОРЯЦИТЕ!!!
САМО ТИЧА!!!
мога да гледам всички мачове на МОРЯЦИТЕ!!!
САМО ТИЧА!!!
Eastern написа:Вареа пропуска мача.
Новото попълнение на Черно море Хуан Вареа отпадна от състава за първия мач от втория предварителен кръг в Лига Европа с Динамо (Минск) в Разград в четвъртък. Причината е, че аржентинецът не успя да се сдобие с работна виза и да бъде картотекиран в БФС и УЕФА. Вареа остава под въпрос и за първия мач в „А“ група срещу Пирин в Благоевград в неделя.
Разбра се още, че „моряците“ ще придобият впечатления за играта на Динамо (Минск) от негови мачове на едночасово видео в 16,30 часа днес. Тогава отборът се събира в съблекалнята, а на фона на видеокартината Никола Спасов ще обясни на своите подопечни силните и слабите страни на беларусите. „Моряците“ трябваше да гледат видеото днес предобед, но заради топлото време Спасов предпочете да проведе само тренировка в по-ранен час.
Те се сетили 3 дена преди мача да гледат 1 час видео. По- добре да идат да гледат Терминатор-а. Извинявайте ама е несериозно ако е вярно. Това е все едно онези да гледат контролата ни с ЖП възела.
Вареа и да имаше картотека пак нямаше да играе. Нито той, нито португалеца, нито Стенио.
-
Не само е несериозно, ами е смешно. Спасов ти за какво си там бе, тропни по масата и кажи - пратете Луканов в Беларус да ги гледа на живо, то бива страх и послушание пред Ерджан и Маринов, ама чак пък толкова, от самолетни билети и хотел ли ще се спести, то срамна работа. Какво ще научат от сбито едночасово видео, че топката е кръгла сигурно. Аз за какво ви говоря, че нямаме екип и треньор с твърда ръка, за какво една дузина български футболисти ни отказаха, нямаме едно нормално българско име като попълнение, това нормално ли е според вас?!Ако не играехме в Европа щях да го разбера само че очевидно нещата куцат от там, от където вече споменах, то по-добре юноши да обиграваме, за какво са ти тези Васев, Траянов и Атанасов...
Два дни преди мача и с оглед на наличния състав,някой ще се осмели ли да познае стартовите единайсет.Само моля ви стига сте се правели на големи разбирачи и тактици.Дайте си просто прогнозните състави,та да видим ей така за шоуто,кой все пак ще ги познае най-много.Че се наслушах (начетох) на какви ли не разбори оценяване на футболистите ни в този форум.Айде малко да се спрем да се нападаме един друг и да покажем подкрепа на този отбор,добър,лош какъвто такъв,това е ЧЕРНО МОРЕ в момента!
Ето и моите 11:
Китанов,Станчев,Жиньо,Венков,Паланков,Клок,Бургхард,Бурабия,Курьор,Райков,Бижев
Ето и моите 11:

За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:Два дни преди мача и с оглед на наличния състав,някой ще се осмели ли да познае стартовите единайсет.Само моля ви стига сте се правели на големи разбирачи и тактици.Дайте си просто прогнозните състави,та да видим ей така за шоуто,кой все пак ще ги познае най-много.Че се наслушах (начетох) на какви ли не разбори оценяване на футболистите ни в този форум.Айде малко да се спрем да се нападаме един друг и да покажем подкрепа на този отбор,добър,лош какъвто такъв,това е ЧЕРНО МОРЕ в момента!
Ето и моите 11:
И аз мисля, че ще е това, но вместо Жиньо - Кулибали
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Iceberg написа:mursusaid написа:Два дни преди мача и с оглед на наличния състав,някой ще се осмели ли да познае стартовите единайсет.Само моля ви стига сте се правели на големи разбирачи и тактици.Дайте си просто прогнозните състави,та да видим ей така за шоуто,кой все пак ще ги познае най-много.Че се наслушах (начетох) на какви ли не разбори оценяване на футболистите ни в този форум.Айде малко да се спрем да се нападаме един друг и да покажем подкрепа на този отбор,добър,лош какъвто такъв,това е ЧЕРНО МОРЕ в момента!
Ето и моите 11:
Жиньо няма и една минута изиграна. На неговото място или Кули или Д. Георгиев (което е по раздвижен, но и по- рисков вариант).
Най - класния им халф Николич е дезартирал в БАТЕ което е добра новина за ЧМ!
runnersa написа:Най - класния им халф Николич е дезартирал в БАТЕ което е добра новина за ЧМ!
Ти тях не ги мисли, те достатъчно класни играчи имат.
Iceberg написа:mursusaid написа:Два дни преди мача и с оглед на наличния състав,някой ще се осмели ли да познае стартовите единайсет.Само моля ви стига сте се правели на големи разбирачи и тактици.Дайте си просто прогнозните състави,та да видим ей така за шоуто,кой все пак ще ги познае най-много.Че се наслушах (начетох) на какви ли не разбори оценяване на футболистите ни в този форум.Айде малко да се спрем да се нападаме един друг и да покажем подкрепа на този отбор,добър,лош какъвто такъв,това е ЧЕРНО МОРЕ в момента!
Ето и моите 11:
И аз съм на мнението на Айсберга. (4-2-3-1 стартираме).