Готвача написа:sin4ec написа:DanielGeorgiev написа:sin4ec написа:Спокойно, всичко по реда си. Бургаските кръчми са наши до сутринта, а вие след мача на десетте рейсчета и към махалата тихо-тихо...хубаво са ви дали места откъм подхода за Варна. Центъра на Бургас и морската му градина хич и няма да ги видите, там ще сме ние!
Аз пък ти казвам, че ние ще сме в центъра на Бургас и морската градина още от сутринта с бухалки. Ако ти стиска ела, ама се съмнявам. Сигурно си някое лапе на 12 години, което се надъхва след като е гледало кеча. Успокой се малко.
Не, бил съм на 30 мача в чужбина и на над 200 из България и с любопитство ще те търся из централен Бургас. Но знам резултата. А точно пък такива да ме уплашат, ами трудничко ще стане. Най-много да ти навра бухалката в задника. Не е като да не се е случвало.
Още в петък вечер ще сме над 1 000 човека там и специално ще се разтърся за бабаити с бухалки!.
Аз пък съм бил на над 200 мача в чужбина и над 1000 в БГ.И НИКОГА не съм видял някой на някого да навира бухалка в в задника.Поради тази причина си мисля че това с навирането на бухалки в задниците са си твои еротични мечти.Но искам да те помоля да не споделяш с нас какви са ти мокрите сънища.И не е необходимо да обикаляш от петък вечерта да търсиш хора с бухалки.Те се намират около теб,в твоето близко обкръжение.Онези с ножките и саламите.Търси си еднакво мислещите сред тези със сините парцалчета на гърба и клошарският манталитет.Успех все пак в търсенето!Хора като мен уважават различните.
Готвач,евалла!И аз ги уважавам различните,но те напоследък много станаха.....кого по напред да уважиш?Няма ли да се намери някое чартърче до Бургас?Искам да те черпя една бира!