Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: ФИНАЛ, 30 Май, 20:00ч, ст.Лазур (Бургас) Черно море - Ле

Мнениеот КироВарна » 14 май 2015 10:37

Готвача написа:
sin4ec написа:
DanielGeorgiev написа:
sin4ec написа:Спокойно, всичко по реда си. Бургаските кръчми са наши до сутринта, а вие след мача на десетте рейсчета и към махалата тихо-тихо...хубаво са ви дали места откъм подхода за Варна. Центъра на Бургас и морската му градина хич и няма да ги видите, там ще сме ние!

Аз пък ти казвам, че ние ще сме в центъра на Бургас и морската градина още от сутринта с бухалки. Ако ти стиска ела, ама се съмнявам. Сигурно си някое лапе на 12 години, което се надъхва след като е гледало кеча. Успокой се малко.

Не, бил съм на 30 мача в чужбина и на над 200 из България и с любопитство ще те търся из централен Бургас. Но знам резултата. А точно пък такива да ме уплашат, ами трудничко ще стане. Най-много да ти навра бухалката в задника. Не е като да не се е случвало.
Още в петък вечер ще сме над 1 000 човека там и специално ще се разтърся за бабаити с бухалки!.

Аз пък съм бил на над 200 мача в чужбина и над 1000 в БГ.И НИКОГА не съм видял някой на някого да навира бухалка в в задника.Поради тази причина си мисля че това с навирането на бухалки в задниците са си твои еротични мечти.Но искам да те помоля да не споделяш с нас какви са ти мокрите сънища.И не е необходимо да обикаляш от петък вечерта да търсиш хора с бухалки.Те се намират около теб,в твоето близко обкръжение.Онези с ножките и саламите.Търси си еднакво мислещите сред тези със сините парцалчета на гърба и клошарският манталитет.Успех все пак в търсенето!Хора като мен уважават различните.

Готвач,евалла!И аз ги уважавам различните,но те напоследък много станаха.....кого по напред да уважиш?Няма ли да се намери някое чартърче до Бургас?Искам да те черпя една бира!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 май 2015 10:52

Чартъри със сигурност има,но много закъсня определянето на датата.Трябваше ми минимум един месец за заявката на работа и от БФС ме превърнаха в ТВ зрител.Това е първият финал на Морето,който ще гледам у дома.Дано да е на късмет.А бирата/аз ще почерпя :),че такива питиета не пия/,можем да я "срещнем" евентуално август ако има мачове тогава.Успех в мача на годината и дано се върнете с КБ от Бургас!!!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 май 2015 11:09

Готвача написа:Чартъри със сигурност има,но много закъсня определянето на датата.Трябваше ми минимум един месец за заявката на работа и от БФС ме превърнаха в ТВ зрител.Това е първият финал на Морето,който ще гледам у дома.Дано да е на късмет.А бирата/аз ще почерпя :),че такива питиета не пия/,можем да я "срещнем" евентуално август ако има мачове тогава.Успех в мача на годината и дано се върнете с КБ от Бургас!!!

От твоите уста в Божиите уши!А по въпроса за "бирата",това е кодово название!Ще пием каквото решим,когато можем!През август е идеално!

Alexandrov93
Контакти:

Кога/Дали ръководството ще пусне билети за продан ВЪВ ВАРНА?

Мнениеот Alexandrov93 » 14 май 2015 16:13

Ръководството на Левски е поискало и дори е получило 5000 билета за продан, а ние нищо. Кога ??? Това не е до феновете/ръководството на ПФК "Левски", а към ръководството на ПФК "Черно море". Да се поискат 2000/3000 билета като за начало и ако се купят да се поискат още.

Ако някой в клуба, въобще чете това, искам да се знае, че ние не искаме много. От 5-6 години, взимаме само свободни агенти, които искат малко заплащане, но не ревем. От същото време не сме помирисвали участие в Европа (нещо повече, дори не сме били на крачка от нещо значимо), че дори в един сезон имаше шанс да изпаднем, но отново не ревем. Радваме се че клуба съществува. Но след като след 5-6 години за първи път имаме шанс за нещо смислено, искаме да се направи както трябва. Ако ръководството се притеснява, че билетите няма да се изкупят - спокойно. Много фенове са ентусиазирани предвид предстоящия финал и със сигурност, можем да съберем не 2000, а дори 5000/6000, ако не и повече на финала. Варна е един от най-големите градове, затова смятам че заслужаваме и ние да се порадваме на някакъв футболен успех най-накрая.

Също искам да отговоря на фен на Левски, който писа в друга тема.

korteneca написа:Съдба ли е какво е не знам, но всеки път обвиненията и реването им се оказват напразни и не на място. 8-) За жалост нито един от тях няма да излезе като мъж и да каже, че са сбъркали, ала напротив ще продължат да наглеят. :)

Аз лично се извинявам, че сбъркахме. Въпреки че е малко странно, е факт, че искахме финала да е в Бургас - получихме го. Искахме да не получавате 10 000 билета, все още не сте ги получили, но само все още. Все пак, ако се изкупят тези 5000, ще искате още 5000 и ще се изкупят. Дано всичко това да не е замазване на очите и зверско подпиране на Левски на финала.

И не на последно място - адресирано към феновете и на двата отбора:

Момчета и двата отбора не правят добър сезон. Щом и двата отбора са във втората шестица, това не е добър сезон. Няма смисъл да се караме, псуваме нареждаме, изпотрепваме и т.н. Нека на 30 май, не отидем с нагласата за бой, а с нагласата на празник, както го правят феновете на европейските отбори. Футбола не трябва да е бой, футбола е любов..любов към любимия отбор. Няма смисъл защото видиш ли един харесва Черно море, а други 10-ма Левски, тези 10-мата да правят на брашлян чувал, фена на Морето, както и обратното. От този финал, надявам се феновете и на двата отбора искат едно нещо - красива игра, качествен и честен футбол и накрая който победи, побеждава заслужено. Не казвам феновете на другия отбор да пляскат на спечелилия, това едва ли някога ще стане в България, но поне да се уважаваме. Един от тези два отбора ще защитава цветовете на България в Европа. Ако не започнем промяната от нас, феновете, никога няма да видим промяна във футбола и държавата. Ще продължим да гледаме Премиера Дивисион и Серия А, а нас за никакъв чеп няма да ни бръснат.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Кога/Дали ръководството ще пусне билети за продан ВЪВ ВА

Мнениеот korteneca » 14 май 2015 16:25

Не съм искал да се извинявате или нещо такова, но все пак доста пъти тази година бързахте с изводите и обвиненията за неща, които още не се бяха случили и не се случиха.
Колкото до това нашите да поискат още 5 хил. билета, ако наличните се изкупят, аз не виждам нищо нередно стига вашия клуб да няма претенции за допълнитлени билети. Все пак ще е глупаво половината стадион да бъде празен и доста хора да нямат възможност да гледат мача на живо. ;)

А с това което си написал съм напълно съгласен. :arrow:

Alexandrov93 написа:
Момчета и двата отбора не правят добър сезон. Щом и двата отбора са във втората шестица, това не е добър сезон. Няма смисъл да се караме, псуваме нареждаме, изпотрепваме и т.н. Нека на 30 май, не отидем с нагласата за бой, а с нагласата на празник, както го правят феновете на европейските отбори. Футбола не трябва да е бой, футбола е любов..любов към любимия отбор. Няма смисъл защото видиш ли един харесва Черно море, а други 10-ма Левски, тези 10-мата да правят на брашлян чувал, фена на Морето, както и обратното. От този финал, надявам се феновете и на двата отбора искат едно нещо - красива игра, качествен и честен футбол и накрая който победи, побеждава заслужено. Не казвам феновете на другия отбор да пляскат на спечелилия, това едва ли някога ще стане в България, но поне да се уважаваме. Един от тези два отбора ще защитава цветовете на България в Европа. Ако не започнем промяната от нас, феновете, никога няма да видим промяна във футбола и държавата. Ще продължим да гледаме Премиера Дивисион и Серия А, а нас за никакъв чеп няма да ни бръснат.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2015 16:38

Съгласен с изложението напълно! Колкото до частта за вашите билети-там си се разбирате вие с вашето ръководство.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 14 май 2015 16:55

Съгласен, само не схванах защо имаме поредна тема, вместо да се пише във вече съществуващите N броя теми
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 май 2015 17:10

Кролик написа:Съгласен, само не схванах защо имаме поредна тема, вместо да се пише във вече съществуващите N броя теми

В съществуващите N броя теми преобладават псувните и заканите, включително от фенове на други отбори. ;) Тази се оформя като културна дискусия (без кавички) и би било хубаво да остане и се запази в този си вид възможно най-дълго. Иначе и аз съм съгласен с написаното от автора. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 14 май 2015 17:12

Чисто и просто като милиционер след баня.Федерацията пуска по 5000 билета на двата отбора за предварителна продажба в двата града.Неизкупените в деня на мача се предлагат на стадиона.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 май 2015 17:16

HEATSEEKER на 06 Май 2015 18:46
За пореден път ще го напиша, ФИНАЛЪТ ЩЕ Е В СТАРА ЗАГОРА.ОТ 2 ДНИ МОЙ ПРИЯТЕЛ ВЕЧЕ СИ Е КУПИЛ БИЛЕТ.Пред очите ни се разиграва страшен фарс.3-4 дни преди финала, ще обявят, че мача ще е в Стара Загора.

Нещо да кажеш ?

Върни се в “Черно море”