Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна
Още не са.Днес четох в ТЕМА СПОРТ,че бил вариант за Черно море.
Само Черно море.
ами и аз мисля,че Сашко и Танко в средата,а Колибали вдясно е най-добре,но бях подучул нещо,че Танко нещо се е скарал с Колъо,по-точно нещо му бил подвикнал,което на Колъо не се харесало и затова го пратил на пейката.Не знам доколко е вярно това,но пък с оглед,че миналата година Сашко и Танко си бяха доста стабилни,а и последните кръгове с цска,спартак...Колибали игра десен бек и измести Мишо,сега не виждам логика да вади Танко,освен ако наистина няма някаква такава причина.А че ни трябва бек е задължително.Както и ще видим какво може Адемар,защото и на мен като първо впечатление ми хареса,но все пак не сме го видяли реално какво може.Дано се окаже попадение,че да не се наложи и ляв бек да търсим 

За вас моряци ний живеем...
- aide_morqci
- Контакти:
Реално като се замислите след като имаме един добър отбор ,нормално е да се правят по 2 покупки в рамките на 1 трансферен пазар.Това което единствено не ми харесва е че за пореден път не успяваме да закупим типичен ЦЕНТРАЛЕН нападател.Това само ни липсва в състава(като на 50 % се съгласявам за нужния бек за който говорите)

Никола Спасов се отказа от нападател
Наставникът на “Черно море” Никола Спасов се отказа от услугите на талантливия нападател Румен Николов. Футболистът бе привлечен през зимата от “Нафтекс” и с игрите си и головете за дублиращия тим на “моряците” привлече вниманието на 50-годишния специалист. Николов бе взет в първия тим, като оставането му се смяташе за сигурно, още повече след като от Варна си тръгна Теодор Атанасов. В крайна сметка обаче Никола Спасов сметна, че на този етап 21-годишният нападател няма как да се наложи в състава и той бе изпратен да се обиграва във втородивизионния “Несебър”. По този начин Румен Николов стана деветият млад играч на “зелено-белите”, който бе изпратен в друг отбор през това лято. Преди него Янчо Андреев и Владко Костадинов бяха преотстъпени в “Черноморец” (Балчик), Венцислав Ганчев във “Волов”, Кирил Недев и Николай Тодоров в “Светкавица”, а Румен Александров, Свилен Георгиев и Даниел Венков в “Шабла”. Очаква се още няколко момчета от школата на варненци да бъдат изпратени под наем в новия член на Североизточната “В” група ФК “Тополи”.
Още по-темата:
Предложиха белгиец на „моряците“
Добър белгийски футболист е предложен на „Черно море“. От клуба обаче не уточниха дали става въпрос за десен бек или нападател, тъй като идването му не е сигурно.
Наставникът на “Черно море” Никола Спасов се отказа от услугите на талантливия нападател Румен Николов. Футболистът бе привлечен през зимата от “Нафтекс” и с игрите си и головете за дублиращия тим на “моряците” привлече вниманието на 50-годишния специалист. Николов бе взет в първия тим, като оставането му се смяташе за сигурно, още повече след като от Варна си тръгна Теодор Атанасов. В крайна сметка обаче Никола Спасов сметна, че на този етап 21-годишният нападател няма как да се наложи в състава и той бе изпратен да се обиграва във втородивизионния “Несебър”. По този начин Румен Николов стана деветият млад играч на “зелено-белите”, който бе изпратен в друг отбор през това лято. Преди него Янчо Андреев и Владко Костадинов бяха преотстъпени в “Черноморец” (Балчик), Венцислав Ганчев във “Волов”, Кирил Недев и Николай Тодоров в “Светкавица”, а Румен Александров, Свилен Георгиев и Даниел Венков в “Шабла”. Очаква се още няколко момчета от школата на варненци да бъдат изпратени под наем в новия член на Североизточната “В” група ФК “Тополи”.
Още по-темата:
Добър белгийски футболист е предложен на „Черно море“. От клуба обаче не уточниха дали става въпрос за десен бек или нападател, тъй като идването му не е сигурно.
- aide_morqci
- Контакти:
greenpeak написа:Никола Спасов се отказа от нападател
Още по-темата:
Баси вместо да купуваме нападател,ни се разделяме с такъв

Не е нормално отбор с претенции като Черно море да разполага с един - единствен централен нападател в лицето на Миро Манолов . Другите двама атакуващи футболисти са по-скоро крила - Здр.Лазаров и Какалов , като за мача реванш с Искра Стал и двамата са контузени !!! Задължително е да се купи друг щурмовак , дори да не е на нивото на Манолов , но поне да има някаква алтернатива в напечена ситуация .
Също така смятам , че трябва да се дава повече шанс на момчета от школата - визирам по-конкретно Тодор Колев , който през сезон 2007/2008 показа , че има качества за първия тим , но през изминалато първенство бе забит на пейката и почти не получи шанс за изява .
Също така смятам , че трябва да се дава повече шанс на момчета от школата - визирам по-конкретно Тодор Колев , който през сезон 2007/2008 показа , че има качества за първия тим , но през изминалато първенство бе забит на пейката и почти не получи шанс за изява .
Тодор Колев,е добра алтернатива на Манолов.Трябва само да му се дават повече шансове за изява.
Само Черно море.
- Sagittarius
Тошко Колев е 1.70 висок и не е никаква алтернатива на таран като Миро,а по-скоро би могъл да бъде негов партньор в атака като по-лек нападател.Битката на Тошко е с Данчо Юруков и Здр.Лазаров и да си признаем,аз не виждам как би могъл да измести Данчо Юруков,който е да не казвам голяма дума-най-добрия ни футболист.Нека да се радваме за Дани Димов,който мисля,че се наложи в отбора.Не е твърд титуляр,но играе всеки мач,а когато Наката е контузен е без алтернатива.Мисля,че след края на този сезон ще бъде и основния ни играч в халфовата линия.Тошко си е свалил формата,а ние играем в УЕФА,гоним медали и титла.Местата за обиграване като,че ли свършиха,иначе и Румен Николов е много талантлив,Камен Трифонов и Кирил Недев също,но просто няма как да махнем Кривия,за да се обиграва някой младок.Така и трябва,трудно и с характер да се пробива,ето,Дани проби и се вижда,че битката му с доказаните имена е ползотворна и много е напреднал
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Стрелец, съгласен съм с теб на 50%. Ще ти кажа защо: Т.Колев, е един много талантлив млад футболист, поне класа над Какалов. По нищо не отстъпва на Дани Димов. По предния сезон, когато Кольо го пускаше като резерва, знаеш колко често вкарваше голове. После тренера започна да си прави майтап с момчето когато го караше да играе бек, но и като такъв Тошко пак показа класа. Честно казано много съм се чудил защо го заби на рез. скамейка. Жалко за талантливото момче. Жалко и за отбора защото заедно с Миро и Данчо щяха да си партнират чудесно. Относно това, че "Тошко Колев е 1.70 висок и не е никаква алтернатива на таран като Миро" аз съм абсолютно съгласен с теб. Т.Колев не е типичен дори лек нападател, а по скоро мн. добро крило. Така, че е конкурент не на Юруков, а на Здр. Лазаров.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Каквото и да си говорим ,Тошко Колев се справя отлично като ляв бек,(играта му наподобява тази на Периш,с чести включвания напред),друг е въпрса дали му е по сърце да играе защитник,може би щеше да има по-голям шанс да играе по-често в първия отбор 

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)