Без софийски съдии от Пролет 2012 !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Без софииски съдии от Пролет 2012 !

Мнениеот ShooterMan » 28 ное 2011 23:29

Шансовете на Левски да влзе в ШЛ са точно толкова колкото и тези на Черно Море :lol: .ХА :mrgreen: .
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 ное 2011 02:03

would написа:И Вили Вуцов, който е от родния ти град

:shock: Вили Вуцов не е от Варна и няма как да е с неговия правоговор. Или е от габровския край като баща си, или по-скоро новоизлюпен софиянец, тъй като баща му по онова време е бил в софийски "гранд". Вуцов младши живееше във Варна, защото беше женен тук и трите му деца все още живеят и учат тук; навярно оттам си се объркал.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 29 ное 2011 08:52

Thsmith написа:
Sole написа:След поредната издънка на столичен съдия свирил в полза на съгражданните си от София в мач от Българското Първенство /Славия-Ч.море/, висш чиновник в БФС отговорно е заявил,че в България ще бъде прекратена порочната практика софииски съдии да свирят на съгражданите си.
П.С. Българското Първенство по футбол е единственото в света при което на мачове на столични отбори се назначават да свирят съдии техни съграждани.

Я за момент се спрете и помислете внимателно. Дали някой съдия ще подкрепи даден отбор в случая Славия просто защото живее в София ? Искаш да кажеш, че ще си плюе на работата и на огромните хонорари защото стадиона на славия му е близко ли? А пък и който го е чувал каква е дикцията му много ме съмнява въпреки информацията в медиите да е роден в София...
Ако даден съдия реже даден отбор то е или неволно или защото така му е наредено/платено... ама кажете сериозно вярвате ли, че без да има нищо такова ще подпре единия отбор защото бил столичен :lol: :lol:

--
пп сигурно 80% от реферите в А група живеят в София

---

пп а това, че бг първенството било "единственото в света" което не се съобразявали с географския принцип - защо си измисляш? Колина мислиш ли, че не е свирил мачове на Болоня? Или един наш стар познайник Майк Райли да не свири на Лийдс (помня даже навремето, че свири Лийдс - Ман Юн едно от дербитата им... запомнил съм го защото имаше страшни гафове и рой кийн се сби с иън харт... )

+1
И на мен ми се вижда малко наивно да се смята, че тоя смешник ви е порязал просто защото е от София... Много по-възможно е да е изпълнявал поръчка, ама да го е направил от "градски" патриотизъм-едва ли...

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 29 ное 2011 11:22

Lyubaka01 написа:+1
И на мен ми се вижда малко наивно да се смята, че тоя смешник ви е порязал просто защото е от София... Много по-възможно е да е изпълнявал поръчка, ама да го е направил от "градски" патриотизъм-едва ли...

Аз все още си мисля, че Генов ни закла миналия сезон не заради Гигов, ами заради интереса на 3тия отбор с който се борехме за ЛЕ.
Вчера гледам Здравко Лазаров дава интервю преди Локо - Литекс и думите му... " след днешните 3 точки които се надявам че ще вземем ще зимуваме много близко до Лига Европа, което ни е целта. Зависи обаче как ще свършат там Славия и......" това му бяха думите.
Онзи грозен ******** Кабаков от Пловдив ни ощети с Лудогорец не даде дузпа за Манолов а симулация + картонче и отделно свири 30на70 в полза на Разград, а миналата седмица с Светкавица пак този Кабаков дузпа за нас и пак срещу Миро но изхода какъв е? симулация + ЖК за Манолов.
Много почна да мирише в тази А група, онзи ден Светкавица заколиха 300% дузпа не им свириха, днеска ние ами и Лудогорец хората наливат пари наистина се опитват да играят и пак ги режат... изкефих се от интервюто на Домусчиев. Митев къде е? естествено скрит и покрит ни вес ни кос от него.
П.П погледнете лакомата атака на Паломино където не я подаде в Ляво и за сметка на това беше държан 2 метра за фланелката от този Филипов и после направо туширан от Желев не се дават два последователни фала, следва контра на Славия засада няма на Филипов има чист ЧК на Р.Колев но секунди преди това не се дават картони за Славия а бай Тряско си вдига ръце за АВАНТАж все пак, ние сме най-грубият отбор да не забравяме.
За дузпата и гола няма какво да кажа, аз съм го казвал докато не почнем да дерем съдиите за здраве няма да спрат.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

ShooterMan
Контакти:

Re: Без софийски съдии от Пролет 2012 !

Мнениеот ShooterMan » 29 ное 2011 16:35

1 отменен гол....а когато ни биха 3:0(пак по Момирово време) не рИваха срещу едната абсолютно измислена дузпа и дадения при нея ЧК,което реши и мача!ЩО НЕ РИВАХТЕ ТОГАВА БЕ?Точно Момировата съдийска организация направи Левски Шампион за ПОСЛЕДНО,от както си замина Момиров КОЛКО ТИТЛИ И КУПИ ВДИГНАХТЕ?НУЛА.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

would
Контакти:

Мнениеот would » 29 ное 2011 18:04

ShooterMan написа:1 отменен гол....а когато ни биха 3:0(пак по Момирово време) не рИваха срещу едната абсолютно измислена дузпа и дадения при нея ЧК,което реши и мача!ЩО НЕ РИВАХТЕ ТОГАВА БЕ?Точно Момировата съдийска организация направи Левски Шампион за ПОСЛЕДНО,от както си замина Момиров КОЛКО ТИТЛИ И КУПИ ВДИГНАХТЕ?НУЛА.

Не знаех че благодарение на Момиров Левски са станали шампиони :lol: :lol: :lol:
Ако можеш да четеш (в което дълбоко се съмнявам), на предишната страница съм обяснил всичко.Но, специално на теб, ще ти кажа по простичко, че дори и ти да ме разбереш :roll:
Имах впредвид, опасните влизания на Танко Дяков, Манолов, Юруков и сие и това, че всеки мач, трябваше да завършвате с поне 2 човека по-малко.Съдиите ви бутаха много през този период, доста отбори пропищяха от вас-Левски, Локо София, Славия, Сливен...
Иначе имахте успешни мачове в евротурнирите, това не може да се отрече.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 ное 2011 19:13

would написа:
ShooterMan написа:1 отменен гол....а когато ни биха 3:0(пак по Момирово време) не рИваха срещу едната абсолютно измислена дузпа и дадения при нея ЧК,което реши и мача!ЩО НЕ РИВАХТЕ ТОГАВА БЕ?Точно Момировата съдийска организация направи Левски Шампион за ПОСЛЕДНО,от както си замина Момиров КОЛКО ТИТЛИ И КУПИ ВДИГНАХТЕ?НУЛА.

Не знаех че благодарение на Момиров Левски са станали шампиони :lol: :lol: :lol:
Ако можеш да четеш (в което дълбоко се съмнявам), на предишната страница съм обяснил всичко.Но, специално на теб, ще ти кажа по простичко, че дори и ти да ме разбереш :roll:
Имах впредвид, опасните влизания на Танко Дяков, Манолов, Юруков и сие и това, че всеки мач, трябваше да завършвате с поне 2 човека по-малко.Съдиите ви бутаха много през този период, доста отбори пропищяха от вас-Левски, Локо София, Славия, Сливен...
Иначе имахте успешни мачове в евротурнирите, това не може да се отрече.

И това го казва фен на отбор,който бе отстранен от Спартак Търнава....КАК?
1.Здрави влизания на словаците,я се сети за това,те ви счупиха от остри влизания!!!Как бяха картоните?
2.Дузпи...странно как и в двата мача биха по една дузпа словаците,а вашите полети завършваха с жълти картони

Черно Море със същите играчи играеше и в ЕКТ,прилагаше и същия стил.Нямахме НИТО един изгонен играч,докато например ПСВ Айндховен остана с 10 души срещу нас....

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 29 ное 2011 21:33

Димо Момиров: Гонзо ми звънеше да иска съдии за Левски
Това ставаше преди отговорни мачове, разкри бившият шеф на съдиите
От Тема:Спорт

Последна редакция: 16.12.2009, 09:11
Публикуване: 16.12.2009, 09:04
Гонзо ми звънеше преди трудни мачове, призна Момиров

Момиров: Лечков да не говори, точно негови хора ме натискаха
Крадецът вика: „Дръжте крадеца!". Това става ясно след скандалните разкрития на Димо Момиров пред „Тема Спорт". Вече бившият шеф на съдиите заяви, че един от клубовете, който му се е обаждал да го натиска за съдии, е именно Левски. А човекът, който е търсил Момиров, е не кой да е, а борецът срещу реферските неправди - спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов-Гонзо.

- Звънял ли ти е Боби Михайлов да ти казва кой съдия къде да пращаш и как да свири?
- Никога не ми е звънял по този повод.

- От клубове звънели ли са ти?
- Да. Не на ниво президенти, но ми се обаждаше или изпълнителен директор, или треньор. Мога и да ти кажа, че не са ми се обаждали никога от Черно море. Други обаче са се обаждали, но не и от Черно море.
- От Левски звънели ли са ти?
- Да, от Левски ми звъняха преди време.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 29 ное 2011 21:49

Момиров: Коце Гергинов ме предаде
21 декември 2009 09:57
"Левскар съм, за сините или хубаво, или нищо", призна бившият шеф на Съдийската комисия
Уволненият шеф на Съдийската комисия към БФС Димо Момиров нападна спряганият за негов наследник Костадин Гергинов.

"Коце Гергинов ме предаде. Мечтата му е да ме наследи на поста Шеф на Съдийската комисия. Пред мен говореше едно, а навън правеше друго. Основната ми грешка, докато бях шеф бе, че се опитах да налагам основно млади съдии. Наложи се да ме спрат. Що се отнася до Левски, или хубво, или нищо. Левскар съм", даде да се разбере Димо Момиров.

Ето защо бяха шампиони Левски по Момирово време.За Черно Море шефството на Момиров донесе единствено негативи.Тендециозно сме ограбвани през последните две години,защото един некъдърен съдия отмени гол на "обора на народа",но в същия мач им призна друг от засада.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 29 ное 2011 23:25

Аз се сещам за един мач на ст. Ю. Гагарин срещу Славия в края на 70-те, а главен съдия беше слависта Йордан Жежов. Такова съдийство дори за тогава беше скандално. Паднахме с 2 или 3 на 1. Гол от дузпа, отменен наш, нарушения точно пред пеналта... Ревеше ми се от обида и безсилие. Доста време след това не ходих на мач. Сега пак не изгарям от желание да ходя, а БФС и Боби като президент нека си се пъчат, както и кандидат шампионите без покритие. За съжаление през последните години само Литекс и Лудогорец дават пари за футбол и заслужават някаква реализация. Книжните тигри от столицата заслужават една чаша студена вода и веднага се виждат омекналите им колене.

Върни се в “Черно море”