Калиакра 0:5 Черно Море 17.10.2011 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Калиакра : Черно Море 17.10.2011
Капитанов има страхотни качества,но за мен най-голямото му е,че е роден голаджия.Получи ли си ситуацийката-вкарва!На крилото му използваме само бързината,не бих го нарекъл техничар,или импровизатор.А Тошко е точно такъв!Техничар и то много голям,импровизатор и то много голям,бърз - всичко има,за да бъде крило от много висока класа.А то - пейка...пуууу,за Тошко най-много ме е яд,защото хем имаме нужда точно от неговите качества,хем го забиват на пейката и нищо не печелим.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Mourinio написа:-----------------------------Пиргов--------------------
Александров -- Александров----Лазаров----Янев
Марчев---------Илиев--------Камазола---Атанасов
------------------Паломино----Манолов---------------
4-4-2 и сме глътнали вода още през първите 20 минути. Няма български отбор, който да може да играе в тази формация. При нас дори и единствения нападател през голяма част от времето е е изолиран от играта, представи си какво става с двама.
-
- Контакти:
----------------------Илко--------------------
Сашо-------Сашко------Росен--------Янев
----------Жоро-----------Камазола--------
Капитанов---Божилов------------ТОШКО
----------------Паломино-------------------
Това е съставът на победата!С единствената ротация - старт и за Симеон Симеонов вместо Божилов(който е в слаба форма-кондиционна и физическа).И за Бога - старт за Тошко!Стига с тая марда,Дончо!
Сашо-------Сашко------Росен--------Янев
----------Жоро-----------Камазола--------
Капитанов---Божилов------------ТОШКО
----------------Паломино-------------------
Това е съставът на победата!С единствената ротация - старт и за Симеон Симеонов вместо Божилов(който е в слаба форма-кондиционна и физическа).И за Бога - старт за Тошко!Стига с тая марда,Дончо!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Тошко го гледах за последно в контролата срещу Светкавица преди началото на сезона. Беше надиграван от техния бек почти през цялото време, но ми хареса хъса му. Около мен хората го псуваха здраво, а и немалко съфорумници бяха разочаровани от него. Сега изглежда е Месията, както беше Румбата след слабия мач на Капитанов в Ловеч. Хмм...
- th3_gr3en_rapper
В главата ми се върти 0:1 или 1:2 

[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]

-
- Контакти:
Тошко на левия бек би го псувал почти всеки...защото не е ляв бек и на тази позиция ще се провали.За там не се иска техника,импровизация,дрибъл...
Тошко игра ляво крило срещу Светкавица в злополучната контрола. Ляв бек беше Янев.
Ако цял ден времето в Североизточна България е такова каквото е в момента, не виждам какъв футбол може да се играе, дори го дават да се усилва вятърът
а не ми се мислеше какво щеше да е ако днес мачът беше на ''Тича''
буквално трябваше да слагат ботуши вместо бутонки 

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Някой ако разбере дали ще има мач нека драстне ,че ще патувам евентуално за Каварна 

GrEeN-FaN написа:Някой ако разбере дали ще има мач нека драстне ,че ще патувам евентуално за Каварна
Няма индикации, че ще се отлага, така че вероятно мач ще има, но в такива условия нормален футбол не може да се играе, все пак до мача може да се оправи малко времето, ще видим

---------------------------------------