Ремонт на "Тича" няма да има !!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ремонт на "Тича" няма да има !!!!
В това си състояние ст.Тича едва ли ще получи лиценз за новото първенство
Така,че мачове във Варна няма да гледаме. А,това,че няма пари не е оправдание,защото не е проблем поне да се смени тревното покритие и увеличат размерите на терена + нови тоалетни и кабинки за журналисти.

Мнениеот Sole на 11 Юни 2011 13:35
Така,че мачове във Варна няма да гледаме. А,това,че няма пари не е оправдание,защото не е проблем поне да се смени тревното покритие и увеличат размерите на терена + нови тоалетни и кабинки за журналисти.
............аз бих разсъждавал от по-егоистична гледна точка като фен - нови седалки ,по-голяма козирка и осветление ......разговарял съм с много фенове привърженици на черно море които казват ,че докато не се оправи стадиона нямат намерение да стъпват на него . Тези средства които ще се вложат в стадиона няма да са само наливане на в бездънна яма ще има определен процент възвръщаемост от това ,че много хора (поне отначало ) ще искат да видят реконструирания стадион .
Мнениеот Sole на 11 Юни 2011 13:35

............аз бих разсъждавал от по-егоистична гледна точка като фен - нови седалки ,по-голяма козирка и осветление ......разговарял съм с много фенове привърженици на черно море които казват ,че докато не се оправи стадиона нямат намерение да стъпват на него . Тези средства които ще се вложат в стадиона няма да са само наливане на в бездънна яма ще има определен процент възвръщаемост от това ,че много хора (поне отначало ) ще искат да видят реконструирания стадион .
Sole написа:В това си състояние ст.Тича едва ли ще получи лиценз за новото първенствоТака,че мачове във Варна няма да гледаме. А,това,че няма пари не е оправдание,защото не е проблем поне да се смени тревното покритие и увеличат размерите на терена + нови тоалетни и кабинки за журналисти.
Абе ясно е че оправданието относно собственоста е много силно.Кой прави някакъв ремонт на чуждо нещо?Още повече в толкова динамично променяща се обстановка,като тази в БГ?Не се знае утре кой ще е на власт.И ако не е твоят човек какво става с инвестициите?Идва човек на неговия човек и лапа всичко наготово.Собственика на отбора има сериозни идеи за развитие на стадиона,защото иска да прави бизнес.Нашите босове заявиха че искат да докарат концертите във Варна,а не в Каварна,както е до момента.За да стане това трябва кокетен стадион.А понеже ти казваш че не е проблем да се сменят тревното+увеличаване на терена+нови тоалетни и кабинки за журналята,забелязвам че си един много заможен човек и в тази връзка да те помоля,понеже започвам ремонт на едно апартаментче,да дойдеш да ми смениш плочките навсякъде,да увеличим тераската,да напаравим ново холче,нова кухня и двете бани и тоалетни+боядисване навсякъде и едни гипскартонени таванчета.Ще ти бъда много благодарен и след направеното ремонтче,ще те каня всяка седмица да гледаме по един мач в къщи от новата холова дето ще ми я купиш.

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- paceto
- Контакти:
fraport
Престани да пише с главни букви, защото си в нарушение на правила.Ако продължиш да пишеш по същият начин ще бъда принуден от тук нататък да ти трия коментарите.
Научи се и как се цитира дадено мнение, а не да копираш всичко, защото така става объркване и дискусия не може да се води.
Престани да пише с главни букви, защото си в нарушение на правила.Ако продължиш да пишеш по същият начин ще бъда принуден от тук нататък да ти трия коментарите.
Научи се и как се цитира дадено мнение, а не да копираш всичко, защото така става объркване и дискусия не може да се води.
- зеленобелия
- Контакти:
ogrizko написа:До 3 години ще имаме 2 европейски стадиона
А до 6 години 5

Собствеността на Тича не отчасти, а напълно оправдава собствениците. Но... След като е изготвен проекта за реконструкцията, свиква се една пресконференция където да се представи, макетчета, рисунчици и подобни неща. Обяснява се точно и ясно ЗАЩО не може да се осъществи в момента и се посочва на кого е вината. Журналистите ги обичат тия неща, разпалват скандала по техния си неповторим начин. Вдига се олелия до небесата, а пожарникаря хич не ги обича тия неща (пада му рейтинга), задейства механизмите и бързо-бързо всичко си идва на мястото. Толкова ли е сложно?
А сега -- дебела информационна завеса и новини, за които се чудим дали са измишльотини ли не. Превърнахме се в гадатели направо.
А сега -- дебела информационна завеса и новини, за които се чудим дали са измишльотини ли не. Превърнахме се в гадатели направо.
Стадион Младост ходих специално да го гледам миналата седмица. Много е чист и спретнат, терена е супер. Само пистата ме дразни. Трибуната е една, а капацитета ми се вижда най-много няколкостотин души, за съжаление. Не знам дали покрива изискванията за сигурност и телевизионни излъчвания; лицензирането не опира само до инспекция на терена.
-
- Контакти:
Да се говори за провеждане на футболни мачове на стадиона в Младост е смешно - нито е направен за това, нито нищо. Лекоатлетически стадион, пишат го с капацитет 1500, аз лично го виждам не повече от 1000, там ще се тренира. Всякакви лекоатлетически дисциплини, най-много да пратят отбори на ДЮШ да тренират или техни мачове да се провеждат там.
Също е смешно да плачете, че Тича нямало да вземе лиценз. Освен ако от бфс не подходят стриктно към лицензирането и съответно не изгонят 70% от А група от стадионите им(а от там насетне следват един куп други главоболия), това няма да се случи с нас. Както последните години, ще получим лиценз, ще играем на Тича, края на есента и началото на пролетта ще се рита в кал и така докато най-накрая надеждите ни за ремонт не се сбъднат...
За жалост сте прави, че условията за публиката са лоши, но това явно не касае лицензионните комисии. Толкова.
Освен ако не започне заветния ремонт, или не ни накажат с лишаване от домакинство, просто не няма друг начин да не играем на Тича и догодина.
Също е смешно да плачете, че Тича нямало да вземе лиценз. Освен ако от бфс не подходят стриктно към лицензирането и съответно не изгонят 70% от А група от стадионите им(а от там насетне следват един куп други главоболия), това няма да се случи с нас. Както последните години, ще получим лиценз, ще играем на Тича, края на есента и началото на пролетта ще се рита в кал и така докато най-накрая надеждите ни за ремонт не се сбъднат...
За жалост сте прави, че условията за публиката са лоши, но това явно не касае лицензионните комисии. Толкова.
Освен ако не започне заветния ремонт, или не ни накажат с лишаване от домакинство, просто не няма друг начин да не играем на Тича и догодина.
Ф.К.Ч.М.
motion_man написа:Да се говори за провеждане на футболни мачове на стадиона в Младост е смешно - нито е направен за това, нито нищо. Лекоатлетически стадион, пишат го с капацитет 1500, аз лично го виждам не повече от 1000, там ще се тренира. Всякакви лекоатлетически дисциплини, най-много да пратят отбори на ДЮШ да тренират или техни мачове да се провеждат там.
.............. и какво като вземе лиценз Тича , това по никакъв начин няма да промени вида му .Не е това въпроса да се вземе лиценз , кого лъжем ? ..... себе си .Стадиона трябва поне да заприлича на такъв а не на тренировъчно игрище или стадион за 20 -30 хил. град .
fraport написа:.............. и какво като вземе лиценз Тича , това по никакъв начин няма да промени вида му .Не е това въпроса да се вземе лиценз , кого лъжем ? ..... себе си .Стадиона трябва поне да заприлича на такъв а не на тренировъчно игрище или стадион за 20 -30 хил. град .
Ами ще си натискаме парцалите. Трябва да заприлича на стадион, ама няма как да стане с тюхкане. Реално няма къде другаде да играем в рамките на града, така че се надявам Тича да получи лиценз, за да можем да ходим там, където ни е мястото. Не можем да виним собствениците в този случай, (без)действията им са напълно разбираеми. Единствено съжалявам, че не се опитват да пришпорят нещата (както обясних по-горе с примера за пресконференцията), но може и да имат сериозни причини да заемат изчаквателна позиция.