Мнениеот LordVOODOO » 28 дек 2008 18:22
Моряците имат реален шанс за титлата, стига господата в синьото БФС да не решат друго!
Наистина програма ни е много удобна спрямо преките двубои с конкурентите, но не съм съгласен, че имаме само 1 тежко гостуване - това на Локо Сф. Не мисля, че мача в Сливен ще е лесен, а и както видяхме не трябва да подценяваме отбора от Перник, защото може да ни накаже!
За Евроидиота няма какво да коментирам знаем си ги що за отбор са, как играят у нас и как ги смазват в Европа! Играха 1/4 финал за УЕФА и им порасна работата, но много ги боли и всячески отказват да признаят, че са безобразно слаби и ако не беше подкрепата на перуката щяха да се борят да не изпаднат!
ЦСКА - склонен съм да вярвам на думите на чичо Митко, че пролетта ще са по-силни, така че в тяхно лице виждам единствен конкурент.
Литекс нямат хал и ще трябва да се задоволят с купата на страната. Те са ни абонати и ще гризнат дръвцето на "Тича".
Искам да кажа нещо на говедата дето все разправят, че половината ни играча са техни! Абе вие малоумни ли сте? Я виж те състава ни! Ок Сашо е мотора на отбора и някога бе ваш футболист и толкова, само че в отбора ни има много повече бивши играчи на ЦСКА и те достойно носят зелено-бялата фланелка! А чужденците ни са с класи над останалите - и Евроидиотите редовно искат да пазарят от нас! Е на времето моряците нямаха много пари и им продаваха част от най-добрите си играчи, само че нещата се промениха! Сега Черно Море има повече пари от всеки друг отбор в България и определено няма да продаваме играчите си на Левски или ЦСКА! Факт е, че повечето футболисти у нас се натискат да заиграят със зелено-бялата фланелка, но тези, които са достойни за нея вече са при нас!
П.П. ЧЕРНО МОРЕ ШАМПИОН ОЛЕ!