ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Iceberg » 07 май 2011 22:45

Абе Гоче, аве пич, е... честно, ти не си наред :)))))))))))) Влязох за да зърна набързо тва, онова, ама ти ме накара и да пиша! Що за безумия си сътворил?! Хахахахахх.... Ако некой от ръководството случайно прочете писанията ти и... ще се изприщи, а после ще умре от смях :))))))))))))) А Меси, Роналдо и в краен случай Бербатката не мислиш ли да привлечем?!?! :)))))))))))))
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 07 май 2011 22:49

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 май 2011 23:01

Гочето1913 написа:А ако ще се прави силна селекция за Лига Европа съм си набелязал следните имена:
Георги Миланов (Литекс)
Дока (Литекс)
Спас Делев (ЦСКА)
Николай Бодуров (Литекс)
Петър Занев (Литекс)
Грегъри Нелсон (ЦСКА)
Сержинжо Грийн (Левски)
Пламен Илиев (Левски)
+ двама трима класни чужденци - с такава селекция можем да гоним спокойно и шампионската титла!Народът е казал - за да вземеш трябва да дадеш!

Ти хубаво си набелязал, ама защо първо не помисли колко ще струват, дали ни трябват, ще ни обърнат ли внимание и още нещо много важно - дали ще ги пуснат? И аз ще изброя 6-7 от най-изявените имена в България и ще кажа искам ги. Отделно Пламен Илиев ни е крайно ненужен след като имаме 2ма млади и добри вратари. За другите изобщо няма да си направя труда да ги коментирам...
Последна промяна от wolf на 07 май 2011 23:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 май 2011 23:02

Гочето1913 написа:Айсберг, аз давам предложения кои фуболисти ще са полезни на отбора, а за скаутската мрежа не съм ли прав?

Не бе пич, не ме разбирай погрешно. Според мен за някои неща си прав, за други не съвсем, а трети са направо абсурдни. Но нали всеки има право на мнение и точно тук е мястото да го напише?! Така че... свиркай си, кво ти пука. Ти просто ме поразвесели обаче, за което благодаря :))))))))) Въпроса е там, че ние не сме извадили 5 лв за нови попълнения в последните 2-3 години, а ти си ги наредил едни там по-горе... мамма мия :)))))))))))
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 май 2011 23:06

Iceberg, имаш ли ново инфо за стадиона?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 май 2011 23:09

Илиян Капитанов от догодина трябва да е титуляр!Немислимо е да забием най-големия си талант,талант номер 1 на България дори в селата....докато имаме нужда точно от дясно крило!Къса мрежи,мъкне старшата на гърба си,най-добрия играч е в цялата страна....дори още утре трябва да е титуляр за сметка на марди-връзкари като Дани Г или мардосали се младоци като Румен Николов.Точно Николов трябва да изкара един полусезон в Лудогорец за назидание,че тази пролет вместо да спечели титулярното си място взе,че заора в киреча,а Генов му даде супер много шансове за изява!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 май 2011 23:12

Не. Но тея дни ще се видя с човека и... ще го бъзикна, та барем нещо изскубна :)))))))))) Между другото видях нещо като първоначален проект на националния стадион, който ще строят в София. В непосредствена близост до летището, покрай Ботевградско шосе мисля беше разположен, уникалеееееен!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 07 май 2011 23:13

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:20, променено общо 1 път.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 07 май 2011 23:27

ShooterMan написа:Илиян Капитанов от догодина трябва да е титуляр!Немислимо е да забием най-големия си талант,талант номер 1 на България дори в селата....докато имаме нужда точно от дясно крило!Къса мрежи,мъкне старшата на гърба си,най-добрия играч е в цялата страна....дори още утре трябва да е титуляр за сметка на марди-връзкари като Дани Г или мардосали се младоци като Румен Николов.Точно Николов трябва да изкара един полусезон в Лудогорец за назидание,че тази пролет вместо да спечели титулярното си място взе,че заора в киреча,а Генов му даде супер много шансове за изява!

Подкрепям като идея (да му се дават шансове, не да е титуляр), ама да не говориш след време за Капитанов както сега за Румбата? Нищо лично, просто не одобрявам предварителното възхваляване или оплюване на футболистите. Всеки има спад във формата, особено офанзивните играчи, и най-вече фланговите такива.

По темата: за да се борим за нещо сериозно, трябва да имаме по двама сравнително равностойни играчи на всеки пост. Младоците трябва да са допълнителна конкуренция. А ако Божилов е част от бъдещето ни, трябва да се промени схемата на игра (4-4-Божилов-1, 4-5-1 с Божилов като офанзивен халф или 4-4-2, но последното не е приложимо по ред други причини). В момента сме много зле като широчина на състава.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 май 2011 23:28

ShooterMan написа:Илиян Капитанов от догодина трябва да е титуляр!Немислимо е да забием най-големия си талант,талант номер 1 на България дори в селата....докато имаме нужда точно от дясно крило!Къса мрежи,мъкне старшата на гърба си,най-добрия играч е в цялата страна....дори още утре трябва да е титуляр за сметка на марди-връзкари като Дани Г или мардосали се младоци като Румен Николов.Точно Николов трябва да изкара един полусезон в Лудогорец за назидание,че тази пролет вместо да спечели титулярното си място взе,че заора в киреча,а Генов му даде супер много шансове за изява!

Айде пак съчинения и приказки от хиляда и една нощ! Супер много шансове? 2 пъти по 5 мин и 2 пъти по 20 мин и то срещу Ллевски и Литекс, когато падаме. Стрелец, стремиш се нещо май да го оплюеш, нещо на лично ми биеш?! Не ти прави чест. Момчето дава всичко от себе си когато влиза, раздава се на тренировките, сърцето си оставя на терена. Ти ми кажи на една тренировка ходил ли си, че говориш? Тренира като луд, но понякога е така, не всичко ти се получава. Просто Генов си пускаше "синовете" Дани и Каптиев, а Николов заби на пейката, което разбираемо леко му снижи формата и самочувствието. Имам чувството, че с Чечо сте тандем. Той го забива на пейката, ти го оплюваш тука и.. готово. А ми се пишеш голям фен на морето?! Така ли трябва според тебе, да оплюваш момчетата, които винаги са се раздавали и горят на терена???!!! И за Адемар не си прав. Един от най-добрите ни играчи. Изкара на гърба си доста мачове на отбора. Вкара не малко голове и то решаващи. Е, искат го чорбарите, ами ще отиде, разбира се, човека е в Европа за пари и слава! Той пък е толкова коректен като човек, че и за него не ти прави чест да го плюеш. Абе какво ли въобще съм взел да ти отговарям....

Върни се в “Черно море”