Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Гочето1913 написа:А ако ще се прави силна селекция за Лига Европа съм си набелязал следните имена:
Георги Миланов (Литекс)
Дока (Литекс)
Спас Делев (ЦСКА)
Николай Бодуров (Литекс)
Петър Занев (Литекс)
Грегъри Нелсон (ЦСКА)
Сержинжо Грийн (Левски)
Пламен Илиев (Левски)
+ двама трима класни чужденци - с такава селекция можем да гоним спокойно и шампионската титла!Народът е казал - за да вземеш трябва да дадеш!
Гочето1913 написа:Айсберг, аз давам предложения кои фуболисти ще са полезни на отбора, а за скаутската мрежа не съм ли прав?
ShooterMan написа:Илиян Капитанов от догодина трябва да е титуляр!Немислимо е да забием най-големия си талант,талант номер 1 на България дори в селата....докато имаме нужда точно от дясно крило!Къса мрежи,мъкне старшата на гърба си,най-добрия играч е в цялата страна....дори още утре трябва да е титуляр за сметка на марди-връзкари като Дани Г или мардосали се младоци като Румен Николов.Точно Николов трябва да изкара един полусезон в Лудогорец за назидание,че тази пролет вместо да спечели титулярното си място взе,че заора в киреча,а Генов му даде супер много шансове за изява!
ShooterMan написа:Илиян Капитанов от догодина трябва да е титуляр!Немислимо е да забием най-големия си талант,талант номер 1 на България дори в селата....докато имаме нужда точно от дясно крило!Къса мрежи,мъкне старшата на гърба си,най-добрия играч е в цялата страна....дори още утре трябва да е титуляр за сметка на марди-връзкари като Дани Г или мардосали се младоци като Румен Николов.Точно Николов трябва да изкара един полусезон в Лудогорец за назидание,че тази пролет вместо да спечели титулярното си място взе,че заора в киреча,а Генов му даде супер много шансове за изява!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта