Мнениеот POPCORN » 02 апр 2011 10:55
Vladislav написа:Не знам червенушките какво толкова се пенявят и на базата на какво толкова се канят. Победиха един безумен Левски и се помислиха за Барселона май? Оттам насетне мъки, тук- таме аванти... и горе долу крепят положението. И хайде да спрете вече с това определение "груб отбор"? Във кой мач пролетта ги видя тези грубости питам? Дончо сам ли си разпра крака или един национал го направи. Чий вратар удари глава на съперник без топка и само дето не получи награда за феърплей за това? Или вчера онези черните може би не ритаха като за световно? Измислена дузпа било... глупаво направена-да, но измислена не. Той със цялата си тежест ляга отгоре му. Освен това има и закачане на крака. Айде обяснете ми моля ви се ако няма натиск отзад как ще стане такова падане. За Локо Пд втората дузпа каква дузпа беше? Много по измислена. Когато защитник посегне глупаво и нападател си протегне крака встрани се получава точно това и се вижда много добре на повторенията. Както и факт, че контакт наистина има. Погледайте малко мачове... а не само да четете червено- сини медии.
Но нека да се кани партийния отбор. Нека да е фаворит. Нека да се вземат и за фаворити за Шампионската лига. Един техен много сходен по разсъждения противник се беше взел много насериозно и виждаме какво се случва. Ние ще си замълчим. И да отпаднем за купата... няма да ни е за сефте. Но ще се борим, обещаваме. И ЧЕРНО МОРЕ не пуска нищо на никога. Това го запомнете.
Бягай да закусваш!По-смешни глупости не бях чел!Тук таме аванти..В кой мач от тия 5 кръга съдията е подкрепил ЦСКА очевадно?Дори вчера в тая навалица в наказателното поле не винаги може човек да види!После второто полувреме имаше поне 2 засади където не ги даде!Трето бихме Левски, ама сравнение с вас Левски е някой в българският футбол!Малко смешно е да говориш така за отбори който почти винаги те бият!Има си статистики отвори ги и така!Къде видя бутане хах..та вие на нашия мач освен да правите фаулове друго не видях!Добре,че нямаме статистика за такива работи.Накрая на мача може би щеше да изпишат 70-80 нарушения в един мач!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !