Sole написа:Д.Петков определено не става. Ратников има потенциал и за национал,ако след време придобие БГ паспорт.
Ратников е младежки национал на Естония.Така че го забравете за БГ национала.А не знам какво не му става на Димитър Петков?Колкото мача съм го гледал,толкова мача е изиграл добре с едно единствено изключение,но тогава целият отбор не игра нищо.За мен много добър дефанзивен халф.Човек който респектира с физика,борбеност и игра на ръба на грубата без никакъв страх.Нещо като Димов,но не толкова снажен.И искате да се лишим от толкова ценен играч,само защото бил рисков?Всеки един дефанзивен играч излиза с картона в джоба си още преди първият съдийски сигнал.Мигар беройския не е рисков?Мигар Танка не е рисков?Колко картона има най-добрият ни централен защитник?Стрелеца тука малко си противоречи.Един път вика прекрасен за гостувания,друг път рисков-не става.Има различни мачове,като начин на провеждане на срещата,където са необходими различни по стил играчи.Един път ще трябва да смачкаш халфовете на противника за да си осигуриш точка или три,друг път ще трябва да надиграваш противника,трети път ще се наложи да се хвърлят топки основно по крилата за да има центрирания къ централния нападател/което ще рече халфовете да останат под топката/.Затова е необходимо да имаш разнообразни по качества играчи.Мъри направи добър отбор,но в момента в който му усетиха схемата и започна да бере ядове.Добрият треньор се познава по това,че умее да цеди максимума на това с което разполага,а слабият треньор не успява.Справка Моу и Рафа за Интер.