Времето за твърдата ръка беше изпуснато и сезона според мен е изпуснат. Но по-добре късно отколкото никога. По-добре да си "изчистим къщичката", както казва един виден български класик, да изхвърлим боклука и интригите и тези, които останат да бъдат наясно, че всеки един от тях е заменим и не могат да си правят гавра с цветовете на отбора, с ръководството и с феновете. Ако трябва, нека си заминат още 3-5-6... колкото е необходимо, човека, но нещата тр да тръгнат нагоре.
.
Юруков и Домакинов изгонени от Ч.море .
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Юруков и Домакинов изгонени от Ч.море .
Интересува ме онзи паляк Генов още ли не си е хванал влака за Пловдив. Обичал бил атакуващия футбол. И къде бяха нападателите в тази атакуваща схема? И каква беша тази конспирация с Жорката- човека е с пукнато ребро. Какво има да се крие едва ли не ща играем с Реал Мадрид. Щом тези ни вкарват 4 гола да си заминават всички. Жоро, Миро, Сашо (Шерифа), Димов Денчев и Ратников. Тези да остават и около тях да се гради. Да играят нашите юноши. Пак ще падаме, може и по- лошо, но ще играят със сърце и няма да има нужда да се крият като мишки. Влизат Янчо, Тошко, Капитанов, Трифонов, Владко Костадинов, ако трябва и Расим (нищо че е малък) и се сглобява отбор от чистокръвни моряци. Оправя се Мишо Лазаров и уплътняваме и защитата. Той е мъжко момче- излезе и защитата ни рухна.
- plovdivchanina
- Контакти:
Домакинов съм сигурен, че ще се върне в Ботев така конкуренцията ще се увеличи надявам се да навлезе във форма и да е конкурентно способен на Рахов и Байрев, които в момента са супер стабилни. Според мен поне Домакинов е малко като жертва в случая, но пък нали ще се върне при нас. Юруков е изключителен играч и съм сигурен, че ще си намери отбор до 2 седмици нз защо сте го освободили.

Не ми се струва много правдоподобна тая новина за момента, но мерки със сигурност ще има.Едно момче вчера каза че и Юрука и Домакина са освободени и ще излезе прав май.Ама няма как, трябва да им се разбие групичката на така наречените наши "лидерчета" защото ще продължават да правят феновете на маймуни.Домакина така или иначе доста зле играе и е добре че си тръгва.Юрука е добър футболист, но измежду него и Ж.Илиев, съм сигурен че мнозинството фенове както и аз биха предпочели Жоро да остане.Освен тея двамата има и други обаче, които не бива да минават между капките.Ще видим, но щом Митев се е заел лично ще има резултати....
Няма освободени от Черно море, щом Юруков не знаел, явно е някакъв слух пуснат от фен и веднага преписан от всички сайтове, а относно Сашо-бека, много бързо му забравихте силните мачове, направи един слаб и веднага некадърен, неадекватен, симулант, беройски мангал и т н....явно искате да отиде в ''Левски'' и без тва лятото са го искали
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Аз първо бих изгонил целия треньорски щаб. Да дойде някой серозен треньор и да вземе да ги подреди и надъха, пък ако някой не пасва или не е за отбора
да си ходи. Юруков в този мач изобщо не си беше на мястото, а Домакинов не е играл този полусезон, освен ако няма някоя ГОЛЯМА причина не виждам защо тези двамата да са освободени.
Според мен Адемар, Ели, Юруков и Дани Г бяха така добре разбъркани, че щеше да е цяло чудо да си намерят мястото. С 3-ма нападатели сме на пейката, но почваме без такъв сред титулярите
Да ви кажа, аз не мисля че играчите са толкова виновни, колкото този който ги подрежда и дава тактически указания. Сашо бека беше точно до Генов през първото полувреме и той така и не му каза да си стои на мястото и да не пуска крилото да го прави луд.
Дано Марин Митев ги стегне, че още срам ни чака...

Според мен Адемар, Ели, Юруков и Дани Г бяха така добре разбъркани, че щеше да е цяло чудо да си намерят мястото. С 3-ма нападатели сме на пейката, но почваме без такъв сред титулярите

Да ви кажа, аз не мисля че играчите са толкова виновни, колкото този който ги подрежда и дава тактически указания. Сашо бека беше точно до Генов през първото полувреме и той така и не му каза да си стои на мястото и да не пуска крилото да го прави луд.
Дано Марин Митев ги стегне, че още срам ни чака...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Пресаташето на "Черно море" Краси Николов призна преди минути, че няма информация за освободени футболисти от отбора и не може да потвърди написаното в някои сайтове, че Йордан Юруков и Николай Домакинов са изгонени. Новини ще има след обед, лаконичен бе Краси Николов.
Информяцията е от варна-спорт.ком
Информяцията е от варна-спорт.ком
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
- mivkon moriaka
- Контакти:
След поредната срамна загуба през този сезон с 0:4 от Калиакра , ръководството на ПФК “Черно море” реши да се раздели с 3-а играчи. Това са Йордан Юруков, Никола Домакинов и Милен Петков, чиито договори ще бъдат разтрогнати на 1-ия арбитраж. Шефовете на “моряците” са категорични , че ще разчитат само на футболисти , които се раздават на терена и милеят за зелено-бялата фланелка. В бъдеще ще се дава по голям шанс на юношите от школата на тима , която е една от най-добрите в страната. В този труден момент за клуба нека всички заедно , ръководство, футболисти и фенове да обединим усилията си и да върнем Черно море там където му е мястото , сред водещите отбори у нас.
Пресслужба на ПФК “Черно море
това е официлно вече
това е официлно вече
Вече и в официалния сайт:
http://chernomorepfc.bg/bg/2010/11/08/c ... futbol_ou/
Черно море се раздели с 3-а футболисти
След поредната срамна загуба през този сезон с 0:4 от Калиакра , ръководството на ПФК “Черно море” реши да се раздели с 3-а играчи. Това са Йордан Юруков, Никола Домакинов и Милен Петков, чиито договори ще бъдат разтрогнати на 1-ия арбитраж по взаимно съгласие . Шефовете на “моряците” са категорични , че ще разчитат само на футболисти , които се раздават на терена и милеят за зелено-бялата фланелка. В бъдеще ще се дава по голям шанс на юношите от школата на тима , която е една от най-добрите в страната. В този труден момент за клуба нека всички заедно , ръководство, футболисти и фенове да обединим усилията си и да върнем Черно море там където му е мястото , сред водещите отбори у нас.
http://chernomorepfc.bg/bg/2010/11/08/c ... futbol_ou/
---------------------------------------
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 07 май 2013 23:03, променено общо 1 път.