Черно Море - Сливен - 3:0
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- зеленобелия
- Контакти:
Re: 26.09, 16:00 Черно Море - Сливен / Всички на стадиона !
Стадион Уембли е на същата позиция като на бившия Гагарин изток-запад.
- I love Black Sea
- Контакти:
SLAVMASTER написа:Ако вие си мислите че сте ограбени и по точно труда на вашите футболисти вижте това и кажете ние какво да мислим........загуба на цели 8 точки........
пич мога само да ти кажа ТОВА Е БГ ... такива отбори като вас и нас не ни имат за нещо

- leche_leche
- Контакти:
leche_leche написа:Абе мача е твърд Х повярваите ми![]()
![]()
Браточка бием ва с 2 гола разлика

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
morqche написа:leche_leche написа:Абе мача е твърд Х повярваите ми![]()
![]()
Не, с 4-5.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- SLAVMASTER
- Контакти:
Тук може да видите порязването ни http://vbox7.com/play:70298f08 (нека модовете този път не го трият,няма защо!!)
......резултата го видяхте,съдийската комисия си остана и ние писахме като вас писмо - нищо!
Относно мача в футбола няма логика,с значително по силен отбор от в момента имаме отвратителни резултати последните два сезона срещу Черно море.....сега с този може и да вземем нещо.Дано съдиите не се намесват и стане хубав мач,да няма изритани топки ,ритници и.т.н!
......резултата го видяхте,съдийската комисия си остана и ние писахме като вас писмо - нищо!
Относно мача в футбола няма логика,с значително по силен отбор от в момента имаме отвратителни резултати последните два сезона срещу Черно море.....сега с този може и да вземем нещо.Дано съдиите не се намесват и стане хубав мач,да няма изритани топки ,ритници и.т.н!
- wicked1913
- Контакти:
Какви порязвания батко - излизаме и бием. Това е.
Жорката Илиев в двата си мача като титуляр този сезон - 2 ключови гола - ето къде е най-голямата разлика в съставите ни!
Вие имате добър нападател (Христов),който считам,че Танка и Сашко ще опазят, остава малко късмет в реализирането и мисля,че резултата е 2/3-0
Жорката Илиев в двата си мача като титуляр този сезон - 2 ключови гола - ето къде е най-голямата разлика в съставите ни!
Вие имате добър нападател (Христов),който считам,че Танка и Сашко ще опазят, остава малко късмет в реализирането и мисля,че резултата е 2/3-0

фалшива коса - фалшив футбол!
След мача на Ч.море с Левски 4:1 за КБ, Лечков и той ревна в защита на ганьовците и поиска махането на Момиров.Дори имаше наглостта да каже,цитирам: ""Много им стана на Ч.Море!" Че, нека сега на мача със Сливен,пак каже същото,но от многото голове в мрежичката на Сливен 

- leche_leche
- Контакти:
зеления написа:morqche написа:leche_leche написа:Абе мача е твърд Х повярваите ми![]()
![]()
Не, с 4-5.
Човек повярвай ми твърд Х еее 0-0 даже вече заложих
2000
Не, с 4-5.[/quote]
Човек повярвай ми твърд Х еее 0-0 даже вече заложих[/quote]
Дано не си заложил много защото ще ти се наложи да пиеш една студена вода за паричките си.
Човек повярвай ми твърд Х еее 0-0 даже вече заложих[/quote]
Дано не си заложил много защото ще ти се наложи да пиеш една студена вода за паричките си.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!