зелено-бяло написа:"Моряци,
ПОБЕДА,
убийте тез...
...противници...!"![]()
Това
[offtopic]ахахаха
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
зелено-бяло написа:"Моряци,
ПОБЕДА,
убийте тез...
...противници...!"![]()
Това
I love Black Sea написа:пич така може да се каже и за Левски и ЦСКА пример и двата отбора ПЕЯТ : Кои сега е номер 1 и не се знае кои от кои е видял
rosen_1914 написа:I love Black Sea написа:пич така може да се каже и за Левски и ЦСКА пример и двата отбора ПЕЯТ : Кои сега е номер 1 и не се знае кои от кои е видял
ХАхаха ние "Кой сега е номер едно" не сме пяли никога.
Диктора на стадиона на ЦСКА като питаше кой сега е номер едно му отговаряхме мощно ЦСКА Е КОЧИНА
Но като цяло аз не знам Черно море да има песни, всичко е от Левски и ЦСКА с леки ремонти
rosen_1914 написа:I love Black Sea написа:пич така може да се каже и за Левски и ЦСКА пример и двата отбора ПЕЯТ : Кои сега е номер 1 и не се знае кои от кои е видял
Диктора на стадиона на ЦСКА като питаше кой сега е номер едно му отговаряхме мощно ЦСКА Е КОЧИНА
Но като цяло аз не знам Черно море да има песни, всичко е от Левски и ЦСКА с леки ремонти
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
more написа:Аз предлагам,защото не заради друго,но трябва да се поработи откъм подкрепа козирка,а и всички останали черноморци и в някои момент да се оставят семките на страна.В смисъл,че агитката си пее песните и си подкрепя отбора постоянно.В този ред на мисли "Запей"...(агитка) и в отговор козирка и всички останали (май много се размечтах) "За моряците" е супер.Козирката може да пее също не е толкова трудно не само еднообразното Тича,Тича или още по-лесното "Оставка"...!Преддлагам лесни скандирания като например "Моряци-юнаци","Черно морееее алееее",за предстоящия мач с "Левски" естествено "Всичко е зелено копелета сини".За ЦСКА всеки знае.
I love Black Sea написа:rosen_1914 написа:I love Black Sea написа:пич така може да се каже и за Левски и ЦСКА пример и двата отбора ПЕЯТ : Кои сега е номер 1 и не се знае кои от кои е видял
пяли сте друг е въпродс че ти не помниш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта