Любима песен / Скандиране

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Любима песен / Скандиране

Мнениеот MORSKI » 12 сеп 2010 17:40

зелено-бяло написа:"Моряци,
ПОБЕДА,
убийте тез...
...противници...!" :mrgreen:
Това

[offtopic]ахахаха :mrgreen: Това беше яко :mrgreen: Добре, че си го цензурирал сам ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 12 сеп 2010 18:49

- ИМА ЛИ ЛЪВОВЕ?
- ИМА!
- КОЙ СА ТЕ?
- ЧЕРНО МОРЕ!!!
- КОЙ СА ТЕ???
- ЧЕРНО МОРЕ!!!
- КОЙ СА ТЕ???
- ЧЕРНО МОРЕ!!!
- КОЙ СА ТЕ???
- ЧЕРНО МОРЕ!!!
......................
- ИМА ЛИ РИБИ?
- ИМА!
- КОЙ СА ТЕ?
- СПАРТАК СВИНЕ,СВИНЕ,СВИНЕ,СВИНЕ

:mrgreen:

-------------------------------------------------
Ние сме зелената агитка.... доста нецензурно съдържание :lol:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
rosen_1914

Re: Любим песен / Скандиране

Мнениеот rosen_1914 » 12 сеп 2010 20:57

I love Black Sea написа:пич така може да се каже и за Левски и ЦСКА пример и двата отбора ПЕЯТ : Кои сега е номер 1 и не се знае кои от кои е видял ;)

ХАхаха ние "Кой сега е номер едно" не сме пяли никога.
Диктора на стадиона на ЦСКА като питаше кой сега е номер едно му отговаряхме мощно ЦСКА Е КОЧИНА
Но като цяло аз не знам Черно море да има песни, всичко е от Левски и ЦСКА с леки ремонти
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 сеп 2010 21:17

rosen_1914 написа:
I love Black Sea написа:пич така може да се каже и за Левски и ЦСКА пример и двата отбора ПЕЯТ : Кои сега е номер 1 и не се знае кои от кои е видял ;)

Диктора на стадиона на ЦСКА като питаше кой сега е номер едно му отговаряхме мощно ЦСКА Е КОЧИНА
Но като цяло аз не знам Черно море да има песни, всичко е от Левски и ЦСКА с леки ремонти

Ти каот не си зпаознат защо говориш.... Сякаш си всеки ден на стадиона и ни знаеш песните... Имаме няколко авторски - като ние сме зелената агитка например.... Сега имаме нова, която досега не е пята по нашите стадиони и е взета от Аржентина... Но какво съм тръгнал да ти обяснявам... Вашите също не са авторски, а са взети от съседи или от по-далчени страни...

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 12 сеп 2010 21:22

Сега като се замисля също ме кефи :
Убивайй !!
Наказвай !!
УМРИ, НО ПОБЕЖДАВАЙ !

:mrgreen:

И поздрав за всички фенове с една от най-обичаните скандирания, почти всеки във форума го харесва доколкото разбрах от писанията, включително и аз. Най-хубавото на това скандиране е че и козирката се включва и целия стадион няма надвикване от никой !

http://vbox7.com/play:d3d5e3e3

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 12 сеп 2010 21:50

rosen_1914 написа:

пяли сте друг е въпродс че ти не помниш ;)

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 сеп 2010 22:20

Аз предлагам,защото не заради друго,но трябва да се поработи откъм подкрепа козирка,а и всички останали черноморци и в някои момент да се оставят семките на страна. ;) В смисъл,че агитката си пее песните и си подкрепя отбора постоянно.В този ред на мисли "Запей"...(агитка) и в отговор козирка и всички останали (май много се размечтах) "За моряците" е супер.Козирката може да пее също не е толкова трудно не само еднообразното Тича,Тича или още по-лесното "Оставка"...!Преддлагам лесни скандирания като например "Моряци-юнаци","Черно морееее алееее",за предстоящия мач с "Левски" естествено "Всичко е зелено копелета сини".За ЦСКА всеки знае. :lol:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 сеп 2010 22:36

more написа:Аз предлагам,защото не заради друго,но трябва да се поработи откъм подкрепа козирка,а и всички останали черноморци и в някои момент да се оставят семките на страна. ;) В смисъл,че агитката си пее песните и си подкрепя отбора постоянно.В този ред на мисли "Запей"...(агитка) и в отговор козирка и всички останали (май много се размечтах) "За моряците" е супер.Козирката може да пее също не е толкова трудно не само еднообразното Тича,Тича или още по-лесното "Оставка"...!Преддлагам лесни скандирания като например "Моряци-юнаци","Черно морееее алееее",за предстоящия мач с "Левски" естествено "Всичко е зелено копелета сини".За ЦСКА всеки знае. :lol:

Това няма как да стане, там средната възраст е 50..... На тях не им се пее, а им се псува :mrgreen:

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 12 сеп 2010 22:47

I love Black Sea написа:
rosen_1914 написа:

пяли сте друг е въпродс че ти не помниш ;)

Почти не съм изпускал мач на Левски от доста години насам. Изключение прави този сезон, в който не ходя заради несъгласие с неща, които стават на трибуните. Не ми обяснявай какво сме пяли и какво не.
Учете се от агитката на Спартак, те са истинска публика.
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 12 сеп 2010 22:53

а вие се учете от ЦСКА ;) може да представите България добре някои път... хахахахаха ( не знаех че мога да разказвам толкова яки вицове)
+ това ако на Спартак е агитка нащо нз какво е :!:

Върни се в “Черно море”