Добруджа - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

Re: Добруджа - Черно море

Мнениеот DanielGeorgiev » 05 сеп 2010 13:25

14 Ноември 2008 написа:
The Sailor Man написа:Според информациите и според състава ми се струва,че скоро ще имаме нов десен защитник.Велизар твърдо е решил да пуска нашето момче Янчо Андреев там.Мисля,че това ще е добър ход,Сашо беройския ще играе спокойно напред,но не знам дали Андреев ще се справи като бек при положение,че е крило при това много бързоног и в защита никак не е убедителен.Но Тошко Марев беше казал,че Велизар го помолил да пуска Янчо Андреев десен бек,явно това ще е една от рокадите скоро.Хеттрика на Димов обаче очертава и една друга опция.Не е ли логично?Димов е виртуоз във въздуха,мощен физически и господар на единоборствата,с корава тупалка от дистанция....не са ли ни нужни теиз качества като ударна мощ в предни позиции?Колко пъти центрираме и няма кой да забучи една глава?Колко пъти нихилитници като Адемар трябва да гърдират топката пред пеналта на съперника?Изобщо замислете се,не ли добър такъв ход,Димов да бъде пратен като офанзивен полузащитник до Юруков и зад нападателя?Първо ще овладява първа топка редовно при това току пред наказателното на съперника,а при физическата си мощ може да бъде спрян само с фал?Има широка крачка,т.е. леко да се засили и вече е влязал в полето....Ето и предпоставка за свободни пространства за Юруков и нападателя.Освен това колко пъти центрираме и какво?Ами нужен е още един висок човек там,а не да се мотае около центъра....Още нещо.Гравесена колкото пъти мине центъра и бърка.Велизар може да помисли да подреди така линията:
-----------------------Пиргов------------------------
Андреев-----Сашко--------Дяков--------Тиаго
--------------------Гравесена------------------------
---------------------Жоро----------------------------
Сашо-----Юруков---------Димов------Марадончо
------------------Жардел/Божилов----------------

В тази схема има хляб,има и изненада.А относно Будинов - при анемията в атака може и да е алтернатива.НО,ВЕЛИЗАР ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА СЕ ИНАТИ.Златния ход,печелившия ход се казва Даниил Ратников,който застава до Юруков,Димов си остава на позицията,Гравесена на пейката.
Ало специалиста,аз като Иво Димов да кажа:Тренер ама ние ставаме 12. :geek:

[offtopic]Щом толкова говориш, сега няма да играеш :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 05 сеп 2010 13:28

Аз ще отговоря като Пената..."Абе ние да играем ли сме се събрали,или да броим" :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 05 сеп 2010 13:37

http://ring.bg/cherno_more/cherno-more-obrna-dobrudzha-bi-s-3-1.html

Вижте само какъв гол бележи Жардел 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 05 сеп 2010 13:51

The Sailor Man написа:Според информациите и според състава ми се струва,че скоро ще имаме нов десен защитник.Велизар твърдо е решил да пуска нашето момче Янчо Андреев там.Мисля,че това ще е добър ход,Сашо беройския ще играе спокойно напред,но не знам дали Андреев ще се справи като бек при положение,че е крило при това много бързоног и в защита никак не е убедителен.Но Тошко Марев беше казал,че Велизар го помолил да пуска Янчо Андреев десен бек,явно това ще е една от рокадите скоро.Хеттрика на Димов обаче очертава и една друга опция.Не е ли логично?Димов е виртуоз във въздуха,мощен физически и господар на единоборствата,с корава тупалка от дистанция....не са ли ни нужни теиз качества като ударна мощ в предни позиции?Колко пъти центрираме и няма кой да забучи една глава?Колко пъти нихилитници като Адемар трябва да гърдират топката пред пеналта на съперника?Изобщо замислете се,не ли добър такъв ход,Димов да бъде пратен като офанзивен полузащитник до Юруков и зад нападателя?Първо ще овладява първа топка редовно при това току пред наказателното на съперника,а при физическата си мощ може да бъде спрян само с фал?Има широка крачка,т.е. леко да се засили и вече е влязал в полето....Ето и предпоставка за свободни пространства за Юруков и нападателя.Освен това колко пъти центрираме и какво?Ами нужен е още един висок човек там,а не да се мотае около центъра....Още нещо.Гравесена колкото пъти мине центъра и бърка.Велизар може да помисли да подреди така линията:

В тази схема има хляб,има и изненада.А относно Будинов - при анемията в атака може и да е алтернатива.НО,ВЕЛИЗАР ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА СЕ ИНАТИ.Златния ход,печелившия ход се казва Даниил Ратников,който застава до Юруков,Димов си остава на позицията,Гравесена на пейката.

Точно така Ратников е печелившя ход при тази анемичност ,която имаме в атака. Единствената причина да не го пуска Велизар е ,защото не му е симпатичен,а той реди отбора според симпатиите си,мисля че това е очевидно и защото още от първия изигран мач ще стане ясна грубата грешка която е направил пренебрегвайки го тотално .

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 сеп 2010 17:25

Велизар трябваше да пусне Жарделчо последните 20 минути с Черноморец.Играеше сe с непрекъснати балонни центрирания и стационарно в нак.поле на бургазлии. Това бе идеално за Жардел- който при тази игра щеше да се върти из наказателното им поле и поне един-два пъти щеше да я нацели -я с глава - я,с крак.
Последна промяна от Sole на 05 сеп 2010 21:18, променено общо 1 път.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 сеп 2010 17:41

Фантастичен гол на Ратников- ВИДЕО: http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... &NewsCat=1

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 05 сеп 2010 22:18

С толкова народ имаме шанс да победим някого.Гаранция.Стига рефера да не се усети,де.А специално за Ратников,нямам думи.За какъв чеп тормози момчето,че и нас?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 сеп 2010 13:24

Черно море привлече нападател

Черно море се подсили с нов нападател. Това е изгоненият от Академик Мирослав Будинов, който трябва да реши проблемите на варненци в атака. След продължителната контузия на голмайстора Мирослав Манолов, Черно море изпитва сериозни затруднения с вкарването на голове. Варненци са отбелязали само 3 попадения в изиграните 5 кръга до момента. Будинов ще изкара пробен период на "Тича", но по всяка вероятност ще подпише с Черно море, който в момента се намира на 11-о място в класирането. За Академик Будинов има 52 мача и 21 отбелязани гола.
http://7sport.net/7sport/fb_a_grupa/d5858_2.htm

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 06 сеп 2010 18:16

Sole написа:Черно море привлече нападател

Черно море се подсили с нов нападател. Това е изгоненият от Академик Мирослав Будинов, който трябва да реши проблемите на варненци в атака. След продължителната контузия на голмайстора Мирослав Манолов, Черно море изпитва сериозни затруднения с вкарването на голове. Варненци са отбелязали само 3 попадения в изиграните 5 кръга до момента. Будинов ще изкара пробен период на "Тича", но по всяка вероятност ще подпише с Черно море, който в момента се намира на 11-о място в класирането. За Академик Будинов има 52 мача и 21 отбелязани гола.
http://7sport.net/7sport/fb_a_grupa/d5858_2.htm

Само този ни липсваше

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 06 сеп 2010 19:19

Кви са тея анонимници... страшна транферна политика да обираш отритнатите от други отбори :)

Върни се в “Черно море”