14 Ноември 2008 написа:Ало специалиста,аз като Иво Димов да кажа:Тренер ама ние ставаме 12.The Sailor Man написа:Според информациите и според състава ми се струва,че скоро ще имаме нов десен защитник.Велизар твърдо е решил да пуска нашето момче Янчо Андреев там.Мисля,че това ще е добър ход,Сашо беройския ще играе спокойно напред,но не знам дали Андреев ще се справи като бек при положение,че е крило при това много бързоног и в защита никак не е убедителен.Но Тошко Марев беше казал,че Велизар го помолил да пуска Янчо Андреев десен бек,явно това ще е една от рокадите скоро.Хеттрика на Димов обаче очертава и една друга опция.Не е ли логично?Димов е виртуоз във въздуха,мощен физически и господар на единоборствата,с корава тупалка от дистанция....не са ли ни нужни теиз качества като ударна мощ в предни позиции?Колко пъти центрираме и няма кой да забучи една глава?Колко пъти нихилитници като Адемар трябва да гърдират топката пред пеналта на съперника?Изобщо замислете се,не ли добър такъв ход,Димов да бъде пратен като офанзивен полузащитник до Юруков и зад нападателя?Първо ще овладява първа топка редовно при това току пред наказателното на съперника,а при физическата си мощ може да бъде спрян само с фал?Има широка крачка,т.е. леко да се засили и вече е влязал в полето....Ето и предпоставка за свободни пространства за Юруков и нападателя.Освен това колко пъти центрираме и какво?Ами нужен е още един висок човек там,а не да се мотае около центъра....Още нещо.Гравесена колкото пъти мине центъра и бърка.Велизар може да помисли да подреди така линията:
-----------------------Пиргов------------------------
Андреев-----Сашко--------Дяков--------Тиаго
--------------------Гравесена------------------------
---------------------Жоро----------------------------
Сашо-----Юруков---------Димов------Марадончо
------------------Жардел/Божилов----------------
В тази схема има хляб,има и изненада.А относно Будинов - при анемията в атака може и да е алтернатива.НО,ВЕЛИЗАР ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА СЕ ИНАТИ.Златния ход,печелившия ход се казва Даниил Ратников,който застава до Юруков,Димов си остава на позицията,Гравесена на пейката.
[offtopic]Щом толкова говориш, сега няма да играеш