ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..
Явно като е дошъл не си е представял какво го чака. Тези които станаха четвърти в САЩ 94 ги сриват от критики, какво остава за Жардел. Нашите журналисти са си уникални.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
valio написа:kalo написа:В.Апостолов написа:Яд ме е, че като играхте със Щутгарт отидох на националния стадион и ви подкрепях отборчето! Направих го защото е български отбор, но съм сигурен, че ако Левски играе във Варна с някой чужд отбор по-голямата част от феновете ви ще отидат на стадиона за да напсуват Левски, евала на Ултра Варна, те ще ви оправят
Тя простотията ходи по хората,така че не се учудвам на думите ти!![]()
Такива псевдофенове направиха така,че човек да не му се стъпва в хубава Варна!
Каква простотия бе човек???? Отишъл и е подкрепял Български отбор в турнирите.Да започне да ходи във Варна да ви подкрепя ли?
Защо не искате да ме разберете - говоря за псуващите по Левски!!!
- Torino FC 1906
- Контакти:
thehellriser написа:Torino FC 1906 написа:Моите уважения към Супер Марио , просто уникален беше !
Но това което видях в Пловдив .....
Нормално е...Чудеса не очакваме , но този футболист трябва да се ужава... Примерно ако след 8-9 години Бербатов дойде в някой Бг отбор да завърша кариерата си и него ли ще плюете....
Толкова години съм го гледал и съм му се радвал на супер головете и сега се появява в тази си светлина и за мен е пълна излагация , но само времето ще покаже дали ще влезне изобщо в някаква форма а вие морски приятелчета вместо да се занимавате с глупости ходете му гледайте дори и тренировките че надали някога ще дойде подобно величие в България !
Моля не ме разбирай погрешно няма и капка ирония в горе написаното .
Христо Бонев:"Аз съм стъпвал на почти всички терени на света и не бих взел футболист с история като Жардел, и да го пусна да играе мач. Така се проявява изключително неуважение към него. Ако знам португалски, бих го прегърнал, и бих му казал да запази името си неопетнено. В България се ценят и добрите футболисти, и футболът като изкуство."
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
thehellriser написа:Ако играеше в Кенефски(неволна грешка, с която не искам да намекна нищо) щяхте да му целувате задника...
А и само да спомена това е форума на Черно Море, а не аграрен форум за говеждо развъждане
Така е, Морини от Ботев го псуваха че е аматьор, пияница и къв ли не, обаче аналогични по визитка играчи като дойдоха в ЦСКА и веднага бяха "италиански професионалисти"
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
thehellriser написа:Torino FC 1906 написа:Моите уважения към Супер Марио , просто уникален беше !
Но това което видях в Пловдив .....
Нормално е...Чудеса не очакваме , но този футболист трябва да се ужава... Примерно ако след 8-9 години Бербатов дойде в някой Бг отбор да завърша кариерата си и него ли ще плюете....
Tи намери с кого да даваш пример
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- deepblue1963
В Италия са му викали Lardel(дебеланкото)!И там ли се е правил на "отворен" и е скочил срещу медиите или всеки смята,че може да дойде в България,да размахва пръст и да ни поучава?Междувпрочем тези писания не са само по нашите медии.Уважението се извоюва на терена,а не с интервюта и голове с/у хлапета!Вкарал на 19-годишни и оревахте орталъка.Що не вкара в Пловдив?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Я погледнете първите 10 поста. Забележете колко от тях с ана моряци, колко на левскари и има ли въобще някой друг дето да е писал. Това нещо вече не се търпи!
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
deepblue1963 написа:В Италия са му викали Lardel(дебеланкото)!И там ли се е правил на "отворен" и е скочил срещу медиите или всеки смята,че може да дойде в България,да размахва пръст и да ни поучава?Междувпрочем тези писания не са само по нашите медии.Уважението се извоюва на терена,а не с интервюта и голове с/у хлапета!Вкарал на 19-годишни и оревахте орталъка.Що не вкара в Пловдив?
Пази се за "Левски" мъжете.Ти пък кой си да ни казваш колко ще оревем ще е вкарал гол?Той уважението си го е извоювал отдавна по света и се изсква и от нас поне минимално такова.Какво ли ти обяснявам на теб и другите като теб които нямат уважение към нищо извън техния отбор.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Тия същите псевдожурналистчета, които изгониха Бербо от България, са в състояние да изгонят всяко голямо име, което дойде в България

Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!