ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..

Мнениеот hristov25 » 12 авг 2010 14:15

Явно като е дошъл не си е представял какво го чака. Тези които станаха четвърти в САЩ 94 ги сриват от критики, какво остава за Жардел. Нашите журналисти са си уникални.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 12 авг 2010 14:22

valio написа:
kalo написа:
В.Апостолов написа:Яд ме е, че като играхте със Щутгарт отидох на националния стадион и ви подкрепях отборчето! Направих го защото е български отбор, но съм сигурен, че ако Левски играе във Варна с някой чужд отбор по-голямата част от феновете ви ще отидат на стадиона за да напсуват Левски, евала на Ултра Варна, те ще ви оправят ;)

Тя простотията ходи по хората,така че не се учудвам на думите ти! :(
Такива псевдофенове направиха така,че човек да не му се стъпва в хубава Варна!

Каква простотия бе човек???? Отишъл и е подкрепял Български отбор в турнирите.Да започне да ходи във Варна да ви подкрепя ли?

Защо не искате да ме разберете - говоря за псуващите по Левски!!! :(

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 12 авг 2010 14:22

thehellriser написа:
Torino FC 1906 написа:Моите уважения към Супер Марио , просто уникален беше !
Но това което видях в Пловдив ..... :(

Нормално е...Чудеса не очакваме , но този футболист трябва да се ужава... Примерно ако след 8-9 години Бербатов дойде в някой Бг отбор да завърша кариерата си и него ли ще плюете.... :idea:

Толкова години съм го гледал и съм му се радвал на супер головете и сега се появява в тази си светлина и за мен е пълна излагация , но само времето ще покаже дали ще влезне изобщо в някаква форма а вие морски приятелчета вместо да се занимавате с глупости ходете му гледайте дори и тренировките че надали някога ще дойде подобно величие в България !
Моля не ме разбирай погрешно няма и капка ирония в горе написаното .

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 12 авг 2010 14:47

Христо Бонев:"Аз съм стъпвал на почти всички терени на света и не бих взел футболист с история като Жардел, и да го пусна да играе мач. Така се проявява изключително неуважение към него. Ако знам португалски, бих го прегърнал, и бих му казал да запази името си неопетнено. В България се ценят и добрите футболисти, и футболът като изкуство."
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 12 авг 2010 15:41

thehellriser написа:Ако играеше в Кенефски(неволна грешка, с която не искам да намекна нищо :mrgreen: ) щяхте да му целувате задника...
А и само да спомена това е форума на Черно Море, а не аграрен форум за говеждо развъждане :lol:

Така е, Морини от Ботев го псуваха че е аматьор, пияница и къв ли не, обаче аналогични по визитка играчи като дойдоха в ЦСКА и веднага бяха "италиански професионалисти" :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 авг 2010 15:54

thehellriser написа:
Torino FC 1906 написа:Моите уважения към Супер Марио , просто уникален беше !
Но това което видях в Пловдив ..... :(

Нормално е...Чудеса не очакваме , но този футболист трябва да се ужава... Примерно ако след 8-9 години Бербатов дойде в някой Бг отбор да завърша кариерата си и него ли ще плюете.... :idea:

Tи намери с кого да даваш пример :roll: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 авг 2010 18:49

В Италия са му викали Lardel(дебеланкото)!И там ли се е правил на "отворен" и е скочил срещу медиите или всеки смята,че може да дойде в България,да размахва пръст и да ни поучава?Междувпрочем тези писания не са само по нашите медии.Уважението се извоюва на терена,а не с интервюта и голове с/у хлапета!Вкарал на 19-годишни и оревахте орталъка.Що не вкара в Пловдив?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 12 авг 2010 18:58

Я погледнете първите 10 поста. Забележете колко от тях с ана моряци, колко на левскари и има ли въобще някой друг дето да е писал. Това нещо вече не се търпи!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 авг 2010 18:58

deepblue1963 написа:В Италия са му викали Lardel(дебеланкото)!И там ли се е правил на "отворен" и е скочил срещу медиите или всеки смята,че може да дойде в България,да размахва пръст и да ни поучава?Междувпрочем тези писания не са само по нашите медии.Уважението се извоюва на терена,а не с интервюта и голове с/у хлапета!Вкарал на 19-годишни и оревахте орталъка.Що не вкара в Пловдив?

Пази се за "Левски" мъжете.Ти пък кой си да ни казваш колко ще оревем ще е вкарал гол?Той уважението си го е извоювал отдавна по света и се изсква и от нас поне минимално такова.Какво ли ти обяснявам на теб и другите като теб които нямат уважение към нищо извън техния отбор. :(
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 12 авг 2010 19:45

Тия същите псевдожурналистчета, които изгониха Бербо от България, са в състояние да изгонят всяко голямо име, което дойде в България :evil: :evil: :evil:
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Върни се в “Черно море”