Септември - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Green Beast

Re: Септември - Черно море

Мнениеот Green Beast » 14 юли 2010 13:58

Змиите изпълзяха от дупките.Абе момчета,може ли така?Един равен мач и ставате анти моряци.Защо не искате да разберете,че отбор,ръководство,публика,щаб сме едно цяло.Ако не се чувствате част от това,сменете си отбора.На нас няма да ни е жал за вас.Искаме да подкрепяме отбора и да се радваме заедно на победите.А ако няма победи,а равни и загуби,да страдаме заедно.Това е футбола.Останалото,което се опитвате да правите вие/плювачите/е едно попстоянно избиване на комплекси.Я кажи момче,кой според теб да стане треньор на морето.Но такъв,когото няма да плюеш при първата грешна стъпка.Сега като се замислиш,да не се окаже че няма такъв спец?Но все пак съм готов да чуя мнението ти и да лобирам за него пред босовете,особено ако е подплатено с аргументи от твоя страна.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 юли 2010 14:02

Nevertheless написа:
............
След почивката старши треньорът на Черно море Никола Спасов смени почти всичките си футболисти, като това не попречи на „моряците” да продължат да бъдат по-добрият отбор, а Септември така и не стигаше до противниковата врата. Андреев и Ели Маркес обаче изпуснаха много добри възможности за гол.
...................

Кольо да не се е върнал или от ГОНГ пак пишат врели некипели :roll: :roll: :roll: :roll: 8-) ..?

На тия от Гонг в главите сега им е Дръндол.А,иначе те познават само хората в Левски. 8-)

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 14 юли 2010 14:48

Не знам.. на мен Марио не ми се вижда много омазнен.. Даже доста добре изглежда. Кривия в последната годинка, беше доста по-пухкав

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 юли 2010 17:42

Green Beast написа:Змиите изпълзяха от дупките.Абе момчета,може ли така?Един равен мач и ставате анти моряци.Защо не искате да разберете,че отбор,ръководство,публика,щаб сме едно цяло.Ако не се чувствате част от това,сменете си отбора.На нас няма да ни е жал за вас.Искаме да подкрепяме отбора и да се радваме заедно на победите.А ако няма победи,а равни и загуби,да страдаме заедно.Това е футбола.Останалото,което се опитвате да правите вие/плювачите/е едно попстоянно избиване на комплекси.Я кажи момче,кой според теб да стане треньор на морето.Но такъв,когото няма да плюеш при първата грешна стъпка.Сега като се замислиш,да не се окаже че няма такъв спец?Но все пак съм готов да чуя мнението ти и да лобирам за него пред босовете,особено ако е подплатено с аргументи от твоя страна.

Кои са змиите бе мен? Кои са т.н. вие /плювачите/?
Кажи имена, много общо говориш.
Говорейки така неопределено, без имена обиждаш всички във форума ни без изключение.
Имам един въпрос: Ти някакъв фактор ли си, че ще лобираш пред босовете :mrgreen: ?

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 14 юли 2010 19:10

greenpeak написа:
Green Beast написа:Змиите изпълзяха от дупките.Абе момчета,може ли така?Един равен мач и ставате анти моряци.Защо не искате да разберете,че отбор,ръководство,публика,щаб сме едно цяло.Ако не се чувствате част от това,сменете си отбора.На нас няма да ни е жал за вас.Искаме да подкрепяме отбора и да се радваме заедно на победите.А ако няма победи,а равни и загуби,да страдаме заедно.Това е футбола.Останалото,което се опитвате да правите вие/плювачите/е едно попстоянно избиване на комплекси.Я кажи момче,кой според теб да стане треньор на морето.Но такъв,когото няма да плюеш при първата грешна стъпка.Сега като се замислиш,да не се окаже че няма такъв спец?Но все пак съм готов да чуя мнението ти и да лобирам за него пред босовете,особено ако е подплатено с аргументи от твоя страна.

Кои са змиите бе мен? Кои са т.н. вие /плювачите/?
Кажи имена, много общо говориш.
Говорейки така неопределено, без имена обиждаш всички във форума ни без изключение.
Имам един въпрос: Ти някакъв фактор ли си, че ще лобираш пред босовете :mrgreen: ?

Написаното от мен е 100% вярно с оригинала! ;) Който се познае,не говори добре за него.А за лобирането...Ами понеже има един ,,фен" който има мнооого вътрешна информация от кухнята на клуба,с тези си думи го сложих на машинката.Тебе те знам от много време и не можах да разбера от кое точно се засегна,но както и да е.Всеки има право на мнение.Затова е форум.Който иска да си изкаже болката и радостите.За съжаление,въпросния индивид,уж наш,а постоянно се мъчи да нагнетява напрежение между нас.А иначе относно ролята на феновете-подкрепа му е майката.Като и ако не ни харесва начина на управление,треньорите,играчите,имаме право да си направим алтернативен клуб и да покажем на ,,некадърните" колко сме велики.Понеже аз не спадам към категорията на великите,предпочитам да си подкрепям отбора в сегашното му състояние.Това е от мен.На засегнатите невинни-извинявайте!А другите трябва да се извиняват на нас,доволните от този отбор.

тъмно зеления
Контакти:

Мнениеот тъмно зеления » 14 юли 2010 20:43

Аз също не мога да разбера някои колеги от форума какво толкова са недоволни от днешната контрола и Велизар. Ами да бяхме се хвърлили на нож срещу един селски отбор ( казвам го без да искам да обидя някого - просто наистина не знам дали Симитли е град или село ). Знаете ли какъв щеше да бъде резултата? Най-малко 7-8 : 0 за моряците, но и още толкова трайно контузени. Смятате ли, че този мач си заслужава да напълним лазарета? Аз не смятам! Най-малко мен някой може да упрекне в симпатии към Велизар, но не мога да си кривя душата и да не видя голямото израстване на Попов в последните месеци. За мен перфектна селекция на фона на финансовата криза, перфектна подготовка до този момент. Какво ще стане в първенството? Не знам. Предполагам, че ще се борим за шампионска титла. Не се шегувам! Тази година, особенно ако се възстановят контузените, имаме невероятен отбор - боец. Ще бъдем мнооого важен фактор в първенството!!! Само нашите да не се пренавият!
Спокойно, лека - полека, с Жардел на "първа пътека": МАЧКАЙ ТИЧА МАЧКАЙ!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Привет от зеления

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 14 юли 2010 21:58

Велизар има уникалния шанс да направи добра предсезонна подготовка с отбора, за разлика от миналите години.
И при положение, че пое отбора (като главен треньор, разбира се) в средата на първия полусезон, може да се каже, че сега наистина ще видим идеите и вижданията му за играта в действие. Видя се че започнахме да играем по-атрактивен футбол отколкото при Кольо, селекция се направи, дано подготовката мине без инциденти, а дали с победи или загуби - не е важно!
Лично аз съм оптимист за този сезон, трябва да се даде шанс на Велизар и на отбора - пълно доверие!
Ако до втория полусезон няма резултати - тогава вече е нормално да се търси алтернатива. Но засега всички, които говорят против треньора, само си чешат езиците...
Ф.К.Ч.М.

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 14 юли 2010 22:11

Прочетохте ли какво е казал Жардел?Тренировките на Велизар силно ми напомнят за тренировките на специалния Мауриньо.Става въпрос за истинския,не за нашето менте от Хасково.Ако има и 10% истина в това твърдение,какво следва?

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 15 юли 2010 01:10

[offtopic]Абе стига плюхте Велизар! Не разбрахте ли, че Спасов ни е треньора.. :) :) :) :) :)[/offtopic]
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 15 юли 2010 09:46

.
Последна промяна от Гочето1913 на 05 май 2013 22:55, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”