Черно Море подписва с бивша перла на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Неи или Фуртадо на "Тича"?

Мнениеот Veso1913 » 25 юни 2010 09:29

Камбуров-300 000 Е + 24м*10 000 е =540 000 Е=мисията невъзможна.Неи-ако е свободен ще дойде за заплатата на Камбура=240 000 Е=мисията невъзможна.И аз да съм собственик,няма да ги дам тези пари за да взема един играч,който може и да се контузи след първия мач.Нека я караме с БГ играчи и да вземаме само ако има някой качествен за нашето първенство за без пари.Имаме достатъчно играчи,трябва само още един нападател.Защо не и Жоро Христов.Дори и да вземем който искат феновете,каква е гаранцията че ще има възвращаемост от евротурнири?По добре финансова стабилност,отколкото моментен фойерверк и после стягане на коланите,че може и при комшиите.Гигов като взе Камбура,Генков и още ред скъпи играчи,да не би да постигна нещо?Трябва просто школата да работи.За една малка част от тези пари за един играч,може да се наемат двама-трима качествени треньор,методист,кондиционен за школата и ще има максимална възвращаемост до няколко години.+факта че ще имаме перфектно изградени в тактическо и техническо отношение играчи,без да са амортизирани поради неправилна физическа подгоровка.В тази насока трябва да се работи и резултати ще има.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 25 юни 2010 12:46

Дано да дойде Ней.Един от най-добрите чужденци играли в България,а гола му срещу Омония беше уникален ако си спомняте..а на Тича май ни наби 2 гола като ни биха 2:0 преди няколко години..

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 юни 2010 13:40

Тогава големите ''звезди'' К.Мирчев и А.Томаш продадоха мача на панчеревската сволач!!!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 25 юни 2010 13:40

нито единия ,нито другия.....футболиста няма нищо общо с А група,даже никога не е бил в БГ. подробности четете другата седмица,до края на тази няма да има никакви новини
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 юни 2010 13:52

И аз това казвам, договорите на футболистите с изтичащи договори в Европа приключват на 30.06.2010г. така че, наи вероятно другата седмица ще има вече новини.

Това е аудиото на Велизар, никаде не споменава подробности за новия нападател, къде е играл и т.н.:

http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=142141

Всичко друго са спекулации, догатки и свободни съчинения по-темата.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 25 юни 2010 14:02

greenpeak написа:И аз това казвам, договорите на футболистите с изтичащи договори в Европа приключват на 30.06.2010г. така че, наи вероятно другата седмица ще има вече новини.

Това е аудиото на Велизар, никаде не споменава подробности за новия нападател, къде е играл и т.н.:

http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=142141

Всичко друго са спекулации, догатки и свободни съчинения по-темата.

Ако чак другата седмица чакаме новини, значи трансфера на тоя нападател се е провалил, на 30-ти изтичат договорите им, но това не им пречи преди това да си търсят отбори, просто след 30-ти могат да подпишат договор с нов отбор
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 25 юни 2010 14:17

що не земете да потърпите малко,пече се нещо голямо и запомнящо се за което не сме и мечтали.имайте поне малко малко доверие на треньорския щаб и ръководството.равоти се професионално,просто се е появил още един клуб и в момента се водят преговори
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 25 юни 2010 14:19

gambara написа:що не земете да потърпите малко,пече се нещо голямо и запомнящо се за което не сме и мечтали.имайте поне малко малко доверие на треньорския щаб и ръководството.равоти се професионално,просто се е появил още един клуб и в момента се водят преговори

Имам им доверие, поне знам, че няма да има такива изцепки като на Кольо преди време - да предпочита Какалов пред Камбуров например :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 25 юни 2010 14:51

То добре че се пече, но преди всеки полусезон се пече нещо и накрая винаги нещата не се получават. И януари-февруари чакахме трансферна бомба но пак нищо не се случи. Успех в преговорите на всички замесени. ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 юни 2010 19:50

Дано да има повече яснота, че ми псина от тъмнината над траснферната полтика...
Първо Камбуров щял да идва- не дойде...
Сега уж Ней щял да дойде, ама нямало да идва....
Ако ще пускате инфо, поне да е проверено :evil:

Върни се в “Черно море”