Новите екипи на Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Новите екипи на Черно Море
и аз това знам от един играч който няма да го споменавам нарочно
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Не, че нещо, но какво значение имат екипите? Важно е играчите да се представят на ниво!
- aide_morqci
- Контакти:
gambara написа:новите екиои са Найк,достоверно
Сигурно е вече че сме с найк така ли?
Ето един нов модел екип на найк ако е истина

- ralimavridov
- Контакти:
aide_morqci написа:gambara написа:новите екиои са Найк,достоверно
Сигурно е вече че сме с найк така ли?![]()
Ето един нов модел екип на найк ако е истина![]()
Искам такава но с къс ръкав.Ако някой може да даде инфо. от къде ще е супер!Без емблеми и такива неща!
Относно новите екипи, някой беше питал откъде може да намери зелена фанелка на раета. http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo ... OUP=HOOPII Тук са абсолютно същите като на постнатата картинка. Правят се отстъпки ако се поръча по-голяма бройка. Също разбрах, че е възможно да с енаправи и някаква щампа (емблема примерно). Ако има съгласни може да се съберем хора и да направим една по-голяма поръчка. В момента разучавам как стоят нещата с доставка и т.н. Ако има някой, който има инетерес, да поръчаме нещо такова, да пише.....
djikata написа:Относно новите екипи, някой беше питал откъде може да намери зелена фанелка на раета. http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo ... OUP=HOOPII Тук са абсолютно същите като на постнатата картинка. Правят се отстъпки ако се поръча по-голяма бройка. Също разбрах, че е възможно да с енаправи и някаква щампа (емблема примерно). Ако има съгласни може да се съберем хора и да направим една по-голяма поръчка. В момента разучавам как стоят нещата с доставка и т.н. Ако има някой, който има инетерес, да поръчаме нещо такова, да пише.....
Идеята е добра, но нека първо да видим какви ще са нашите екипи на Найк, много е вероятно да ги има и по редовните магазини на Найк във Варна
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
тоя никак не е евтин - 200 лева
Ама поне е Найк 
200 лева? По 35-40 идва бройката с доставка. Но нека първо видим с какво ще играем наистина. Има време...
- ralimavridov
- Контакти:
Аз съм готов.Само казвате!