Слух,спекулация или ще бъде реалност тази новина?
http://pozvanete.bg/news.php?id=69036&lpa=0
Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
зеления написа:зеленобелия написа:Тошко Марев Илиан Илиев или Божил Колев.Други треньори не ни трябват.
Не е така. И аз искам треньор, който е влюбен в Черно море до мозъка на костите си, но това е грешна позиция. На нас ни трябва треньор с шампионска настройка, с богат опит и много знания. Марата е една от живите легенди на варненския футбол. Моряк наистина до мозъка на костите си, но... кои треньорски школи е завършил и кои отбори е направил шампиони? Почти същия въпрос бих задал и за Илиян и Божил Колев. Ако за Илиев бъдещето предстои и аз се надявам да стане един добър треньор, то за Б. Колев мога само да кажа: жалко, че спря развитието си като треньор защото сега можеше да е сред водещите български треньори.
Не, приятели! Ако искаме моряците да вървят напред името на треньора трябва да е различно от посочените трима. Разбира се всеки си има предпочитания. Моето например е за Гочето, може и Грозданов или дори Стойчо Младенов.
Ако дойде Гочето забравете за Дани Димов , Р.Николов и Т.Колев , най младият в състава ще е Борносузов , а осталите ще играят за дубъла , като очаквам да привлечем Дъртилов и Боримиров , освен това ще трябва да дойде и Андрей Желязков , за да краде и лъже ,както той си знае , другите два варианта са още по абсурдни и не си струва да се коментират въобще , а бе като пишете глупости що не се замисляте малко...Аз съм за повече юноши в отбора хора със сърце , аман от курви наемници , като Кривия мишки ,които се крият , когато стане напечено
Popeye написа:зеления написа:зеленобелия написа:Тошко Марев Илиан Илиев или Божил Колев.Други треньори не ни трябват.
Не е така. И аз искам треньор, който е влюбен в Черно море до мозъка на костите си, но това е грешна позиция. На нас ни трябва треньор с шампионска настройка, с богат опит и много знания. Марата е една от живите легенди на варненския футбол. Моряк наистина до мозъка на костите си, но... кои треньорски школи е завършил и кои отбори е направил шампиони? Почти същия въпрос бих задал и за Илиян и Божил Колев. Ако за Илиев бъдещето предстои и аз се надявам да стане един добър треньор, то за Б. Колев мога само да кажа: жалко, че спря развитието си като треньор защото сега можеше да е сред водещите български треньори.
Не, приятели! Ако искаме моряците да вървят напред името на треньора трябва да е различно от посочените трима. Разбира се всеки си има предпочитания. Моето например е за Гочето, може и Грозданов или дори Стойчо Младенов.
Ако дойде Гочето забравете за Дани Димов , Р.Николов и Т.Колев , най младият в състава ще е Борносузов , а осталите ще играят за дубъла , като очаквам да привлечем Дъртилов и Боримиров , освен това ще трябва да дойде и Андрей Желязков , за да краде и лъже ,както той си знае , другите два варианта са още по абсурдни и не си струва да се коментират въобще , а бе като пишете глупости що не се замисляте малко...Аз съм за повече юноши в отбора хора със сърце , аман от курви наемници , като Кривия мишки ,които се крият , когато стане напечено
Далеч си от истината, приятел. Явно не следиш изявите на другите играчи и треньори освен нашите. Относно наемниците ще ти кажа, че разсъжденията ти са от 40-50 години на миналия век. Без т.н. "наемници" в съвременния футбол може да се играе само в непрофесионалните клубове от А и Б окръжните футболни групи! Те такова "животно" от сорта отбор без "наемници" НЯМА!!! За това, че ако дойде Гочето щял да махне Дани Димов и другите млади от отбора ще ти кажа, че по-голяма глупост не бях чувал. Няма отбор и треньор в България, който да не иска в състава си Дани!
Завършвам изложението си с един въпрос към теб относно наемниците - какви са Миро Манолов, Дани Георгиев, Данчо Юруков, Адемар, Сашо и т.н. и т.н.? Футболисти от детско-юношеската школа на Черно море, може би???
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Айде сети се Гочето с какви футболисти работи и после пиши глупости Големия спец Гочиту работи само със стари кучета и той млади футболисти не налага , затова писах за Дани Димов никъде не съм писал да няма наемници , за да се опитваш да ме поучаваш , но искам в отбора да има повече местни момчета ясен ли съм , то и затова е школата , виж Барселона например!
Освен това съм сигурен , че и Гочето да дойде при първите два три неубедителни мача ти първи ще запискаш за нов треньор пофесоре !
Освен това съм сигурен , че и Гочето да дойде при първите два три неубедителни мача ти първи ще запискаш за нов треньор пофесоре !
Popeye написа:Айде сети се Гочето с какви футболисти работи и после пиши глупости Големия спец Гочиту работи само със стари кучета и той млади футболисти не налага , затова писах за Дани Димов никъде не съм писал да няма наемници , за да се опитваш да ме поучаваш , но искам в отбора да има повече местни момчета ясен ли съм , то и затова е школата , виж Барселона например!
Не си ти човека, който може да каже аз дали ще "запискам" или не. Ясно, пРофесоре! И не мога да разбера омразата ти към един от най-добрите и успешни български треньори. Освен за Гочето бях писал и за Грозданов и Младенов. Тях пропусна да оплюеш.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Popeye написа:Айде сети се Гочето с какви футболисти работи и после пиши глупости Големия спец Гочиту работи само със стари кучета и той млади футболисти не налага , затова писах за Дани Димов никъде не съм писал да няма наемници , за да се опитваш да ме поучаваш , но искам в отбора да има повече местни момчета ясен ли съм , то и затова е школата , виж Барселона например!
Не си ти човека, който може да каже аз дали ще "запискам" или не. Ясно, пРофесоре! И не мога да разбера омразата ти към един от най-добрите и успешни български треньори. Освен за Гочето бях писал и за Грозданов и Младенов. Тях пропусна да оплюеш.
Ами от мненията , които чета мога да предположа , че ще запискаш , а за Гочето да ти кажа при едно от последните му завръщания у нас е било преговаряно с него и едно от условията , които е поставил е било да му купят първите 3 гостувания , за да придобиел отбора самочувствие , при което се отзова в Нафтекс
Абе ако е и Мауриньо и Ван Гал едновременно да дойдат,не врътнеме ли някоя далавера,някой друг мач ала бала повече от 3то място няма да видим..това е повече от ясно..
Ако бяхме взели 2-3 гостувания каде щяхме да сме сега?Ами 3-4 място..просто предвид циркаджийското първенство е напълно оправдано..
А иначе аз съм с 2 ръце за Стойчо..по един или друг начин ще изпълни целите ни
Ако бяхме взели 2-3 гостувания каде щяхме да сме сега?Ами 3-4 място..просто предвид циркаджийското първенство е напълно оправдано..
А иначе аз съм с 2 ръце за Стойчо..по един или друг начин ще изпълни целите ни
Popeye, между критика и пискане няма нищо общо - мислех, че го знаеш. Това, че някой изсказва свое мнение по даден въпрос може да заслужава единственно само адмирации. Дори и да се различава от общото. Аз уважавам хората със собствено мнение дори и да не съм съгласен с него, за разлика от теб, който ако с нещо не си съгласен тръгваш с лични нападки към съфорумниците! Това което казваш за Гочето в последното си писание показва, че изобщо не го познаваш. Относно Ангел Червенков си прав. Тук случайно мненията ни съвпадат
.
GrEeN-FaN написа:със последния коментар доста си прав трябва човек който разбира от тази игра а не да се подиграва със отбора наистина който обича Черно Море и да направи един добър отбор мисля , че Тошко Марев трябва да се пробва един добър трениор с характер Дубъла мачка не виждам какво лошо впечатление прави Марев ако не К.Спасов.Да не забравяме той ни направи 3-ти
Тошко Марев вече си мина по реда и води Черно море.Но нямаше опит,отбора беше в дупка.Сега нещата стоят по друг начин,но Марата е по добре да работи с децата.Има хора орисани за тази работа и Марата е един от тя.Очаквам да изгради много таланти този човек-легенда на морето.А иначе в контекста на съвременния футбол,няма лошо да е наемник треньора,както и част от играчите.И аз искам като попай да играем само с наши юноши,но ако това се случи,ще сме хванали влака за Б група.Най добрия вариант е малко наемници/качествени разбира се/ и повечко наши момчета.Треньора трябва да е достатъчно опитен и да е печелил БГ шампионата поне три-четири пъти.При тези условия,не е голям избора.А иначе 20 съфорумника-60 предложения за треньор.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Колеги, направи ли ви впечатление, че последните два мача Пламен Гетов беше на трибуните. Във Варна - ОК, но на "Надежда"
Чудя се дали не ни се готви някаква изненада