"Черно море" - "Левски" (02.05.10)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Re: "Черно море" - "Левски" (02.05.10)

Мнениеот Ros3n4o » 27 апр 2010 00:57

Alexandrov93 написа:
Ros3n4o написа:След по-малко от седмица, двата отбора излизат един с/у друг на стадион ТИЧА... Какви са ви очакванията за този мач? Лично аз мисля, че макар и трудно, можем да вземем точки от този мач. Само се надявам Данчо Юруков и Дани Георгиев да са добре до тогава, и да не излезем с 6-7 защитника :}

Дани е наказан за 5 мача,лично Радо Бачев ми го каза,Данчо го боли коляното и не е сигурен.Ели Маркес и Дани Димов също са наказани ;[

За натрупани жълти картони не е ли наказанието 1 до 2 мача :?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 апр 2010 01:10

Те не ни броят за живи, навсякъде пишат и говорят, че ЦСКА решавал дали Левски ще играе в Европа :mrgreen: мисля, че и с дубъла да играем пак ще ги бием, така че не се притеснявам, че ще отсъстват 7-8 основни играчи, тоя сезон явно ще е така, само наказанаи и контузени постоянно, дано другия сезон да имаме повече късмет и да нямаме отсътсващи играчи
Последна промяна от Mourinio на 27 апр 2010 01:13, променено общо 2 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 27 апр 2010 01:12

Ros3n4o написа:
Alexandrov93 написа:
Ros3n4o написа:След по-малко от седмица, двата отбора излизат един с/у друг на стадион ТИЧА... Какви са ви очакванията за този мач? Лично аз мисля, че макар и трудно, можем да вземем точки от този мач. Само се надявам Данчо Юруков и Дани Георгиев да са добре до тогава, и да не излезем с 6-7 защитника :}

Дани е наказан за 5 мача,лично Радо Бачев ми го каза,Данчо го боли коляното и не е сигурен.Ели Маркес и Дани Димов също са наказани ;[

За натрупани жълти картони не е ли наказанието 1 до 2 мача :?

оф имам предвид 5 картона :D

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 27 апр 2010 01:22

Момчета от Варна ,колкото и да ми се иска да биете сините няма да можете ,просто нещата са ясни ,казах го и в друга тема левски бие до края и Локо го издухва за Европа !

1:3 точен резултат ,помнете ми думата !!!!!!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 апр 2010 01:40

Че ги опнем па ша ги разпорим. :lol:. Победа за моряците с 3:1. Категорично! Тази година сме гола вода, но Левски са под скалата за най-слаб отбор. Притеснява ме само липсата на Дани Димов. Но все ще се намерят варианти. Аз например предлагам на мястото на Дани да играе Адемар. Тошко и Румен по крилата и разбира се Божилов девятка. Цетрални защитници Александров и Домакинов, а бекове - Сашо и Бачев. В средата могат да се пуснат Ратников и Танка. Егати схемата дето я изпрасках, но да знаете - страшно печеливша - 3:1. Гола на софиянци ще е от дузпа - втората или третата поред, първите една или две ще спаси Илко. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 апр 2010 01:46

Joni_ написа:Момчета от Варна ,колкото и да ми се иска да биете сините няма да можете ,просто нещата са ясни ,казах го и в друга тема левски бие до края и Локо го издухва за Европа !

Ние тях, че ще ги пометем е ясно, но след това идвате и вие на дневен ред. Да не стане така - нека да перефразирам : Дръж се земьо шопска - моряк те гази. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 апр 2010 01:49

Joni_ написа:Момчета от Варна ,колкото и да ми се иска да биете сините няма да можете ,просто нещата са ясни ,казах го и в друга тема левски бие до края и Локо го издухва за Европа !

Кога Левски са вкарвали 3 гола на нашия стадион и кога ние за последно сме губили домакински мач и са ни вкарвали 3 гола на Тича, ей това ако ми отговориш ти признавам прогнозата, а не просто да се правиш на интересен, аз мога да ти кажа следвашия кръг на вашия стадион какъв ще е резултатва в мача ни с вас - победата ни е сигурна, но с какъв резултат не знам, гледайте да биете Локо Сф, иначе Европа може да ви избяга,последните два кръга най-много да вземете 1 точка от Черноморец, но не виждам кой друг български отбор е готов за Европа освен Литекс, единствено те имат шанс да играят достойно там, ако вземат още 1-2 класни попълнения и задържат най-добрите си играчи съм сигурен, че няма да се излагат в евротурнирите
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 апр 2010 03:53

x
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 апр 2010 04:55

Трудно 0-1 за Левски.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 27 апр 2010 08:00

колега-важното е някой да отнесе плувката,дали ще е Левски или Локомотив София ми е все тая,даже последно време вторите са ми доста по антипатични с плюенето си по нас в интервюта има няма 3-4 години вече,разбирам че не им се дава от баницата на други отбори ама така ще е занапред-кой ли ги пита,и не на последно място вие си вземете мача на Армията щото следващия кръг имаме с вас и е топка -женски род -кръгла [да не стане някой сакатлък и врътка последните гръгове,така че умната], :mrgreen: :mrgreen: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MpLbCCGC_Jc&feature=related[/youtube]
HASTA DE LA VICTORIA

Върни се в “Черно море”