Черно Море - Пирин

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Re: Черно море - Пирин

Мнениеот Thomson » 19 апр 2010 18:49

Румбата и Божилов предполагам ще ги оправят до мача. Доста псувни отнесе Велизар за смяната им, ама сега като се разбра причината - не виждам някой да казва, че правилно ги е запазил от това да се усложнят нещата..

За мача - надявам се 1 - 1:0, 2:0, 2:1 нещо такова. Този път си мисля, че хората ще са по-малко от мача с Локо МЗ, поради и по-неприятния час за работещите - 14:00. Аз естествено не мисля да го пропускам :)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Мнениеот sackcho » 19 апр 2010 18:56

1:1 ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 19 апр 2010 21:05

Весо, браво наборе! Направо ми изкара сълзите. Честно! След тези думи, които каза за феновете, за моя любим отбор ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА, за мен ти вече си в категорията на най-добрите ми приятели!!! Нищо, че не те познавам лично. Това е истинския моряк!
П.П. Разбира се в сряда единствено смъртта може да ме спре да не съм на Тича!!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 19 апр 2010 21:08

Забравих да дам моята прогноза - 4:1 с голове на Тошко Колев, Божилов, Румен Николов и Ратников. Слагам бас! :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 19 апр 2010 21:50

а бе които и да бие нема значение, нали ще е от любимият ни зелено-бял цвят
OFK PIRIN

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 19 апр 2010 23:50

Thomson написа:Румбата и Божилов предполагам ще ги оправят до мача. Доста псувни отнесе Велизар за смяната им, ама сега като се разбра причината - не виждам някой да казва, че правилно ги е запазил от това да се усложнят нещата..

За мача - надявам се 1 - 1:0, 2:0, 2:1 нещо такова. Този път си мисля, че хората ще са по-малко от мача с Локо МЗ, поради и по-неприятния час за работещите - 14:00. Аз естествено не мисля да го пропускам :)

Аз лично дължа извинение! :) Дано да се оправят до тогава!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 20 апр 2010 02:23

iskrichka написа:
Thomson написа:Румбата и Божилов предполагам ще ги оправят до мача. Доста псувни отнесе Велизар за смяната им, ама сега като се разбра причината - не виждам някой да казва, че правилно ги е запазил от това да се усложнят нещата..

Аз лично дължа извинение! :) Дано да се оправят до тогава!

Не бързай с извиненията Искричке! Не вярвай на всичко написано в пресата! Аз не мисля, че тази информация е достоверна.

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 20 апр 2010 11:10

metal1111 написа:аз съм за Пирин ама каква е интригата в този мач никаква, мач без никакво значение и едните и другите играят да довършат шампионата

Въпрос е на манталитет или по скоро на липса на такъв.
Портсмут ги обрулиха като дива круша на селски път този дезон. Пари няма, играчи намя....а взеха че се класираха на финал и ще играят с Челси. И не само Портсмут са пример, има още много такива.
Няма такова нещо като мач без никакво значение. Има но само в България. В наща мила татковина търченето към кирията и цел в живота и е много трудно да обясниш, особенно на едни футболисти, дори и на феновете им, че футболът се играе, заради самата игра. А не за кирия. :mrgreen:

Иначе мача го виждам 1:0 с множество клизми и изпускане на лоши газове :mrgreen:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 20 апр 2010 12:22

зеления написа:Весо, браво наборе! Направо ми изкара сълзите. Честно! След тези думи, които каза за феновете, за моя любим отбор ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА, за мен ти вече си в категорията на най-добрите ми приятели!!! Нищо, че не те познавам лично. Това е истинския моряк!
П.П. Разбира се в сряда единствено смъртта може да ме спре да не съм на Тича!!!!!!

Благодаря ти за хубавите думи.В сряда 14-00 на Тича под козирката. :) Там ме познават и малките и големите.Щом ми викаш наборе,предполагам и ти ме познаваш,но по визия.Съжалявам че не можах да присъствам на събирането организирано от Морския.Но следващия път,ако е скоро,съм там.В смисъл на поредното събиране на моряци-съфорумци.Бих се радвал ако направим такова на 2ри май,за да отпразнуваме победа над Левски.Даже съм склонен да направя и организацията. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 20 апр 2010 12:41

batty написа:
metal1111 написа:аз съм за Пирин ама каква е интригата в този мач никаква, мач без никакво значение и едните и другите играят да довършат шампионата

Въпрос е на манталитет или по скоро на липса на такъв.
Портсмут ги обрулиха като дива круша на селски път този дезон. Пари няма, играчи намя....а взеха че се класираха на финал и ще играят с Челси. И не само Портсмут са пример, има още много такива.
Няма такова нещо като мач без никакво значение. Има но само в България. В наща мила татковина търченето към кирията и цел в живота и е много трудно да обясниш, особенно на едни футболисти, дори и на феновете им, че футболът се играе, заради самата игра. А не за кирия. :mrgreen:

Иначе мача го виждам 1:0 с множество клизми и изпускане на лоши газове :mrgreen:

+1
i na men mi minavat podobni misli prez glavata

Пиши на кирилица!
Последна промяна от kartago на 20 апр 2010 13:16, променено общо 2 пъти.
Причина: Пиши на кирилица!

Върни се в “Черно море”