Славия - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Славия - ЧЕРНО МОРЕ
Победаааааа, и пак победааааааа, ние пеем само за победаааааааа!!!! Айдеееееее моряцииииииииии!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
Победа за Славия с 2:0 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Много се дъним в гостуванията напоследък. Пък и 2 мача поред на Велизар му е трудно да направи хубави неща, така че очаквам да издъни пак нещо. Славия са в подем сега и се борят там за челните позиции, Вуцов не знам колко и какво разбира, но според мен умее да надъхва играчите, включително и виканията край тъча... и като съберем всичко това ми хрумна 3:1, иначе се надявам да спечелим. Пък аз не знам какъв фен трябва да си, за да не гледаш реално на нещата и да искаш 30 мача - 30 победи - 90:0 голова разлика 

Дори без контузените имаме състав за победа в утрешния мач. Искренно се надявам на едно 1:2, но за съжаление знам, че Велизар отново ще обърка нещата. Дано ме опровергае.
Айде моряциииии!!!
Айде моряциииии!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Sagittarius
Искам Тошко и Румбата да са титуляри по крилата,Божилов в центъра,а зад тях Юрука.Наката и Дани опорни халфове...и просто ще размажем онзи отворко Овчата глава.Нека да играят моряци,млади и нахъсани и нека се спре с толерирането на слаби футболисти като Маркес.Също и е крайно време да се спре схемата с 3 централни защитника(общо 5 в защита с бековете).Това предизвиква куп комични недоразумения,а имаме отлични защитници.Те обаче си пречат така,дори се блъскат един в друг от неразбирателство.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Popeye написа:iskrichka написа:Защо сте такива песимисти? Ако излезем пак със същия състав, както срещу Мездра, мисля че има шанс минимум за точка..
Браво искричке +
Бахти какъв боклук трябва да си , за да пожелаваш или да прогнозираш загуба на любимия си отбор , ако сега ще ми обяснявате или анализирате няма нужда знам това го можете , но не можете да обичате
Ти пък откъде знаеш аз колко обичам отбора си дори и на 500 километра от него???
Айде без такива мнения моля!
Може да мра за ТИЧА, но не съм сляп...
Отбора ни не струва нищо в момента, абослютно нищо...
Няма да анализарм къде е проблема, понеже и идея си нямам, но аз мне съм сляп и никога няма да бъда....
В момента сме за 8 място максимум с тази игра!
2-0 за Славия и адски мъки на нашия "отбор"....
И аз бленувам да станем шампиони, но за съжаление реалностите са съвсем други. Винаги съм го казвал и пак ще го повторя: имаме много добър отбор, който при благоприятно стечение на обстоятелствата дори можеше да повтори класиране в Европа. За съжаление обаче имаме посредствен /не лош/ треньор, играем с демодирана схема, прекалено дефанзивно, без настроение, на моменти грозно...Рабира се не трябва всичката вина да се хвърля върху треньора. Вина имат и собствениуцтте /че смениха прибързано Спасов, за едни-голям треньор, за други просто "Мастиката"/, непрестанните контузии /тук не можем да отдадем всичко на малшанса, а и на качествата на доктора/, ако щете и липсата на късмет на моменти...
Що се отнася до мача, мисля, че нашите просто доиграват сезона. Не им помагат и слуховете, че ТИМ ще оставят отбора. Така, че колкото и да обичаме отбора си трябва да сме реалисти и да не очакваме чудеса утре. Все пак УСПЕХ и дано ме опровергаят момчетата
Що се отнася до мача, мисля, че нашите просто доиграват сезона. Не им помагат и слуховете, че ТИМ ще оставят отбора. Така, че колкото и да обичаме отбора си трябва да сме реалисти и да не очакваме чудеса утре. Все пак УСПЕХ и дано ме опровергаят момчетата

- modor
- Контакти:
Sagittarius написа:Искам Тошко и Румбата да са титуляри по крилата.
Не става,контузен съм

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
PFC Litex написа:Черно море играе ли както срещу Литекс, ще загуби мача.
Я,бе.Ти просветна.

Само Черно море.