Скандално: Агитката отказа да подкрепя отбора!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: СКАНДАЛНО:АГИТКАТА ОТКАЗА да подкрепя отбора!

Мнениеот ЧерноМореВарна » 13 апр 2010 09:46

Естествено!
Публиката, феновете, са преди всичко хора със своите тесни пристрастия и въжделения, а не машини за подкрепа! Сума ти народ би пътя до Ловеч, пяха цял мач, а сега доколкото разбирам, безобразната ни игра се дължала на невзети премии! Дано не е така, че жална им майка!
Моето мнение е, че с подобна игра не заслужават никаква подкрепа!
Връзката футболисти - публика е много крехка и вярвам, че те - футболистите, трябва отново и отново да заслужават нашата любов със себераздаване и сърцати игри!
Мачът в Каварна беше срам,
мачът в Ловеч - фиаско.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 апр 2010 09:54

antonzzzz написа:Когато ние,Ботевистите първи направихме подобен бойкот и то в чутовни размери,ни обвиниха за лумпени,ненормалници,предатели и прочее. Но вече подобни постъпки се разглеждат като достойни и заслужаващи уважение.
Браво! Явно БГ запалянкото не е спрял развитието си,а започва съзнателно да се бори срещу пошлото във футбола ни.

Не е така - голяма част от хората ни подкрепиха тогава, но драскачите по медиите го изкараха по този начин, а дружинката от басеина това и чакаше!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 13 апр 2010 09:55

Какво му е скандалното че,не мога да разбера? :roll: С тази игра,както в Ловеч,нашите заслужават да играят пред празни трибуни!Не само подкрепа навън,ами никаква и на Тича.Може да съм краен,но съм бесен от играта и треньора(начина по който ги води и нарежда на терена).След Каварна,не ходих със Своге,утре пак няма да ида,защото това не е Черно море.Това е едно жалко подобие на отбор и спорта който практикуват,само някой с изключително развинтена фантазия,може да каже че е футбол.
Само Черно море.

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 13 апр 2010 11:39

Я СЕ СТЕГНЕТЕ МАЛКО ?!!??! ЗАЩО СМЕ ФЕНОВЕ ...САМО ЗАРАДИ ПОБЕДИТЕ ЛИ ?!??СПОМНЕТЕ СИ ... "ДОРИ ВЪВ ТРУДНИ И В ТЕЖКИ ДНИ'' :evil: Сега повече от всякога отборът ни се нуждае от подкрепа....Хайде да не се превръщаме в отбори като Черноморец ,Славия и Локо София ,който играят пред 300-400 човека.... :!: :!: :!: :!: :x

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 13 апр 2010 12:15

thehellriser написа:Я СЕ СТЕГНЕТЕ МАЛКО ?!!??! ЗАЩО СМЕ ФЕНОВЕ ...САМО ЗАРАДИ ПОБЕДИТЕ ЛИ ?!??СПОМНЕТЕ СИ ... "ДОРИ ВЪВ ТРУДНИ И В ТЕЖКИ ДНИ'' :evil: Сега повече от всякога отборът ни се нуждае от подкрепа....Хайде да не се превръщаме в отбори като Черноморец ,Славия и Локо София ,който играят пред 300-400 човека.... :!: :!: :!: :!: :x

+1

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 13 апр 2010 13:10

thehellriser написа:Я СЕ СТЕГНЕТЕ МАЛКО ?!!??! ЗАЩО СМЕ ФЕНОВЕ ...САМО ЗАРАДИ ПОБЕДИТЕ ЛИ ?!??СПОМНЕТЕ СИ ... "ДОРИ ВЪВ ТРУДНИ И В ТЕЖКИ ДНИ'' :evil: Сега повече от всякога отборът ни се нуждае от подкрепа....Хайде да не се превръщаме в отбори като Черноморец ,Славия и Локо София ,който играят пред 300-400 човека.... :!: :!: :!: :!: :x

Аз лично,само като ги гледам по ТВ,ми идва да ги благославям.Какво остава,да ида на Тича?Няма да се различавам от онези под козирката,дето плюят треньорите ни по инерция.(ако ще и Капело да бъде)Не съм мазохист,да гледам подобие на футбол.Защото това не е футбол,това е жалка развалина,което сме в момента.И призива ти,не се приема добре от всички,ми се струва.Със Своге бяха 1000,сега с Мездра и след РЕЗИЛА в Ловеч,не знам дали ще идат и толкова. :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 апр 2010 14:08

garfild8 написа:

Аз лично,само като ги гледам по ТВ,ми идва да ги благославям.Какво остава,да ида на Тича?Няма да се различавам от онези под козирката,дето плюят треньорите ни по инерция.(ако ще и Капело да бъде)Не съм мазохист,да гледам подобие на футбол.Защото това не е футбол,това е жалка развалина,което сме в момента.И призива ти,не се приема добре от всички,ми се струва.Със Своге бяха 1000,сега с Мездра и след РЕЗИЛА в Ловеч,не знам дали ще идат и толкова. :roll:

С теб сме си говорили приятелю и друг път. И ти си като мен - заканвам се понякога да не ходя на стадиона, но като наближи часа на мача - хуквам. К'во да правя - нали съм си "заблуден" черноморец :oops: ...
В момента не смятам, че причината за слабото представяне на тима са играчите. Дори и без контузените пак имаме не лоши футболисти. Основната причина се казва ВЕЛИЗАР ПОПОВ.
Така, че скъпи ми приятелю, хайде да подкрепим момчетата на Тича! Те имат нужда от нас повече от всякога!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 13 апр 2010 14:34

От една страна разбирам феновете/И аз да съм,след такава загуба няма и да искам да ги видя повече играчите/,но от друга страна така положението и духа в отбора освен,че ще спаднат след време ще се и изгубят....Но всеки си има личен избор :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 апр 2010 14:36

Отказвам да НЕ подкрепям отбора :mrgreen:

Няма да подкрепям само Велизар повече :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 апр 2010 15:15

Тук има нещо съвсем различно. И в Каварна Велизар обърка схемата и играчите и там играта бе трагична,НО моряците се мъчиха до последно да стигнат до победата! А, в Ловеч разиграха театър и целта им бе да загубят с разлика.

Върни се в “Черно море”