„А“ футболна група-изводи...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Re: „А“ футболна група-изводи...

Мнениеот зелено-бяло » 04 апр 2010 16:06

Аз знам, че в един ранен период на комунизма, нарочно всичко се е концентрирало в столицата по съветски модел. Провинцията не се е подтискала. Нещата са ставали почти естествено - по волята на партията.
===========================================================
Нищо не разбрах!
Преведи!
Моля!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 апр 2010 17:59

зелено-бяло написа:Аз знам, че в един ранен период на комунизма, нарочно всичко се е концентрирало в столицата по съветски модел. Провинцията не се е подтискала. Нещата са ставали почти естествено - по волята на партията.
===========================================================
Нищо не разбрах!
Преведи!
Моля!

Шега! Софийското гражданство е давало привилегии. Не знам какви. Така че както са тикани към София, така по едно врее са се и юрнали натам. За началото на Кремиковци примерно е било лудница.
Бе, не им е лесно на нормалните софиянци. Това е сигурно!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 04 апр 2010 18:17

Това вече дори не е комплекарщина....това вашето явно е болестно състояние!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 апр 2010 18:42

Rodn1 написа:Това вече дори не е комплекарщина....това вашето явно е болестно състояние!

А вашето е клинично сътояние тогава! Направо не е за коемнтиране- нещо не са ти удобни фактите, а?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 апр 2010 19:01

Rodn1 написа:Това вече дори не е комплекарщина....това вашето явно е болестно състояние!

Вярваш ли си?! След като гледа последния мач на ЦСКА при спестени 2 нарисувани червени картона.

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 04 апр 2010 20:37

Аз незнам сега каво искате да кажете с тази тема!!?? Че софийската мафия е виновна че Ч. море отпадна от Каварана и няма да играе в Европа!!???
Като че ли почвате да си търсите оправдание във всичко друго, но не и в собствените грешки.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 04 апр 2010 20:42

Hugo Boss написа:Аз незнам сега каво искате да кажете с тази тема!!?? Че софийската мафия е виновна че Ч. море отпадна от Каварана и няма да играе в Европа!!???
Като че ли почвате да си търсите оправдание във всичко друго, но не и в собствените грешки.

Не бе пич,за Каварна ние сме си виновни.Ама се чудим защо след 4:1 комисия сменят,а след ДУЗПАТА на Йовов,не се реагира!
Помниш ли Здравков преди 5-6 кръга как заяви:
"Дузпата не трябва да се коментира!"
Вече не помня кой мач!
Не ми припомняй!

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 04 апр 2010 21:34

garfild8 написа:
ЕМИЛ написа:И какви мерки вземате срещу подкрепящото съдииство Шопландия??

:lol: Вие вече ги взехте.През зимата,заедно с един тим,дето стадиона му е до Централна гара и има базар за китайски стоки. :lol: Ако не можеш да познаеш,носи червено-черни раирани фланелки.И сега е на 2 място. :lol:
П.П.Последните 2 изречения са шега.Не може,да не си се сетил. :)

Гарфилде,Гарфилде-стадиона на тоя отбор е на 7 км от Централна гара, колкото от единия до другия край на Варна ;) , а относно китайските стоки-питай държавните ръководители защо са там сергиите-стадион Локомотив е държавен.
Иначе ако говорим за бутане на отбор-много съжалявам,ама няма го Момиров,няма Европа за някои отбори-какво да се прави-съдба :)
Хайде догодина успех срещу Цонко! :)
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 04 апр 2010 21:41

И все пак не рабрах кой ви е виновен за слабия сезон. Ръководствто със слабите трансфери? Треньорската смяна, многото контузии.. слабата форма и загубата от Калиакра или... "шопите" и техните съдии. Та като стана въпрос за съдиите, не си спомням нещо да са ви ощетявали и някой съдия да ви е виновен за малкия точков актив. Но пък е по-лесно да се търси вина другаде.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 апр 2010 21:59

IBUU_FOREVER написа:
Гарфилде,Гарфилде-стадиона на тоя отбор е на 7 км от Централна гара, колкото от единия до другия край на Варна ;) , а относно китайските стоки-питай държавните ръководители защо са там сергиите-стадион Локомотив е държавен.
Иначе ако говорим за бутане на отбор-много съжалявам,ама няма го Момиров,няма Европа за някои отбори-какво да се прави-съдба :)
Хайде догодина успех срещу Цонко! :)

От единия до другия край на Варна има да си мечтаеш да са 7 километра ;)
Вие пъук да говорите за мОмиров е най-смешно- точно вие не сте усетили нищо от него- вие сте може би най-съдийкия отбор у нас- винаги сте били и продъ;жавате да сте! Дузпа след дузпа, Гига добре си върши работата- остана и да си признаеш....На вас дгодина успех срещу Славия......

Върни се в “Черно море”