И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО-В НЕДЕЛЯ НА ТИЧА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО-В НЕДЕЛЯ НА ТИЧА
Ч.Море е 330 минути без гол! /последният бе в 60 мин. с Локото/ С този начин на игра -с тези еднообрази центрирания и балонни изсипвания на топката напред - цяла година да играят с Калиакра не могат да вкарат гол!
Последна промяна от Sole на 02 апр 2010 14:17, променено общо 1 път.
Велизар тотално трябва да преосмисли подхода си и начина на игра и избор на титуляри.Защото в неделя,може да има максимум 1000 души.На следващия с Мездра,ще са и по-малко.Тотално се ос' а,сега трябва да се избърше подобаващо.Тогава може и да се върна на Тича.
Само Черно море.
И аз като всички останали пих хапчета за да мога да заспя след мача с Калиакра.Не написах нито ред докато не ми поотмина малко след гадната загуба.Някои хора тук ,които се пишат фенове защото ходели за второто полувреме на мачовете се изживяват като вечна опозиция.Аз си признавам не ходя на мачовете,но това не ме прави по малко фен на Черно море и аз се ядосвам за загубите и аз се радвам за победите(не пропусках мач дори и когато отбора беше в Б група),просто нямам възможност да ходя на мачовете в момента (не финансова).Мисля си все пак,че всеки е допускал грешки в живота си и е изпускал златни шансове,но светът не се свършва с това.Аз лично в неделя ще отида на мача,защото това е правилното решение за всички,които обичат ЧЕРНО МОРЕ.
И още нещо от 25-30 години съм фен на Черно море на пръсти се броят треньорите,които имат нещо в главата си Велизар е един от тях според мен.Не разчита играчите с които разполага да го вадят от калта,а се опитва да ги накара да играят както той иска,когато успее да го направи успехите сами ще дойдат.
И още нещо от 25-30 години съм фен на Черно море на пръсти се броят треньорите,които имат нещо в главата си Велизар е един от тях според мен.Не разчита играчите с които разполага да го вадят от калта,а се опитва да ги накара да играят както той иска,когато успее да го направи успехите сами ще дойдат.
iskrichka написа:"Заради натрупани жълти картони Ради Бачев ще бъде наказан и ще пропусне неделното домакинство със „Спортист“ (Своге) от 14 ч. на стадион „Тича“. Очаква се в състава на домакините да има няколко вътрешни размествания, като за титуляри са гласени Тодор Колев, Георги Аврамов и Даниил Ратников. „Моряците“ ще опитат да се извинят на феновете си за резила в Каварна с гръмка победа и зрелищна игра. "
Дано най - накрая ги видим в нормалния титулярен състав Г. Аврамов и Д. Ратников...
Да бе, след като добре си починаха последните 2 мача с Берое и Миньор, сега ще се сетят най-сетне,че трябва да играят

Ще им дам шанс до 80 мин. да вкарат... ако не успеят, сам ще слезна на терена да им покажа как става номера 

ogrizko написа:Ще им дам шанс до 80 мин. да вкарат... ако не успеят, сам ще слезна на терена да им покажа как става номера
Ух! Това и аз го мога!! Слизаме двамата :D
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
iskrichka написа:ogrizko написа:Ще им дам шанс до 80 мин. да вкарат... ако не успеят, сам ще слезна на терена да им покажа как става номера
Добре, аз ще залъжа трима защитници да гледат към гълъбите (ужким нещо интересно има там) и ще ти пусна топката под плонджа на вратаря, а ти ще я шмугнеш в мрежата

ogrizko написа:iskrichka написа:ogrizko написа:Ще им дам шанс до 80 мин. да вкарат... ако не успеят, сам ще слезна на терена да им покажа как става номера
Добре, аз ще залъжа трима защитници да гледат към гълъбите (ужким нещо интересно има там) и ще ти пусна топката под плонджа на вратаря, а ти ще я шмугнеш в мрежата
По добре да са саблече гола и ти да вкараш(в вратата)

chelseabg написа:По добре да са саблече гола и ти да вкараш(в вратата)По сигурно ми звучи..
Абе, и на мен... ама реших да я оставя тя да го предложи, че знам ли за какъв ще ме помисли инак

Пък и не искам да изгоня единственото момиче от форума

ogrizko написа:chelseabg написа:По добре да са саблече гола и ти да вкараш(в вратата)По сигурно ми звучи..
Абе, и на мен... ама реших да я оставя тя да го предложи, че знам ли за какъв ще ме помисли инак![]()
Пък и не искам да изгоня единственото момиче от форума
Не ме подценявайте

Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!