Лошият късмет на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лошият късмет на Черно море
Лошо, много лошо. 

- Sagittarius
Сещам се за това как през 2002 Канисарес пропусна Мондиала като си срязал сухожилие на крака в банята-изтървал афтършейф и белята станала,Жоро и той така.Но може да не е толкова сериозна травма - ако няма нищо счупено,някакво срязано сухожилие....казвам го с лека надежда,защото съм стъпвал без да искам да супер голям гвоздей забил ми се почти до кокал и за 10-15 дена се оправих 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Не е истина просто. Според мен по-добре на купата да се концентрираме и така... 

ВЧЕРА 19.03.10 г. в 24;00 часа ,ЖОРО ИЛИЕВ ИЗЛИЗА НА ТЕРАСАТА В АПАРТАМЕНТА СИ И СЕ ПОДХЛЪЗВА,.НА НЯКАКВО СТЪКЛО,,,,,,,..СУХОЖИЛИЕТО НА ПРЕДНАТА ВЪЗГЛАВНИЦА ,НА СТЪПАЛАТО Е СКЪСАНО ....ДНЕС КЪМ 10';00 часа БЕШЕ ПОДЛОЖЕН НА ОПЕРАЦИЯ...ПО ПЪРВОНАЧАЛНА ИНФОРМАЦИЯ НЯМА ДА ИГРАЕ БЛИЗО ТРИ МЕСЕЦА....
ТОВА Е ЛИЧНО ОТ ВЕЛИЗАР ПОПОВ..
4MVN написа:ВЧЕРА 19.03.10 г. в 24;00 часа ,ЖОРО ИЛИЕВ ИЗЛИЗА НА ТЕРАСАТА В АПАРТАМЕНТА СИ И СЕ ПОДХЛЪЗВА,.НА НЯКАКВО СТЪКЛО,,,,,,,..СУХОЖИЛИЕТО НА ПРЕДНАТА ВЪЗГЛАВНИЦА ,НА СТЪПАЛАТО Е СКЪСАНО ....ДНЕС КЪМ 10';00 часа БЕШЕ ПОДЛОЖЕН НА ОПЕРАЦИЯ...ПО ПЪРВОНАЧАЛНА ИНФОРМАЦИЯ НЯМА ДА ИГРАЕ БЛИЗО ТРИ МЕСЕЦА....
Баси, това ми изглежда някакси нереално... ама стават и такива работи

- Ticha
- Контакти:
Това е някакво проклятие...баси
. Развали ми се настроението. Жоро освен много добър играч е лидер и мотиватор.

Единствената ми надежда е сега Дани Димов-човека с номер 10 да покаже че ще е новият лидер на Черно море.Засега само загатваше за такива лидерски качества.Момента макар и малко рано,май е настъпил за него.Дано покаже характер и поведе моряците в оставащите мачове.И нека това е краят на лошия късмет.Може вече да започне да ни върви в жребия.Приемаме ЦСКА на Тича и здравей финал.Ех,мечти!А реалноста направо ме разбива!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Sagittarius
Никога се не знае какво ще стане и какво не.Има обаче една максима,че в природата има някакъв баланс.За какво говоря - травми на всички лидери на отбора,преди това губим 2 финала за Купата....ами защо пък тук да не получим някаква компенсация - ЦСКА отпада от Берое,Славия от Чавдар Европоле,а Миньор потъва в Поморие....полуфинал с Берое във Варна и толкоз 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
-
- Контакти:
Сетих се за един стар виц:"То бива,то може,ама чак пък толкоз...
"
Ами тогава е време да се появи оня играч дето трудно се контузва!
Дванадесетия играч!
Да подкрепим отбора както никога досега!
Никакви "козирка бойс" дето изяждат треньора!
Никакви десетгодишни присъди !(ей iast 70- за тебе е!)
А бе аз ще спра да изреждам!Ама..iast 70,понеже помниш Черно Море - Черноморец 3:4 (и аз бях на стадиона),помниш ли после квалификациите,а?

Ами тогава е време да се появи оня играч дето трудно се контузва!
Дванадесетия играч!

Да подкрепим отбора както никога досега!
Никакви "козирка бойс" дето изяждат треньора!

Никакви десетгодишни присъди !(ей iast 70- за тебе е!)
А бе аз ще спра да изреждам!Ама..iast 70,понеже помниш Черно Море - Черноморец 3:4 (и аз бях на стадиона),помниш ли после квалификациите,а?
Георги Илиев няма да играе срещу Берое в четвъртък, съобщи пресаташето на Черно море Краси Николов.
Футболистът е пострадал при битов инцидент. Той е порязал крака си с нож и се е наложело да бъде шит. Възтановяването се очаква да стане бързо, но за предстоящия мач няма да е готов. Това беше и причината днес Илиев да не вземе участие в двустраннната игра на варненци. В мачлето на "Тича" по различни причини не участваха още Бачев, Лазаров, Борносузов, Георгиев, Стоянов, Ратников и Кулибали. Головете отбелязаха Божилов - 2 и Тодор Колев.
P.S. Eдна поправка: Кулибалито игра в мачлето.
http://www.varnautre.bg/sport
Футболистът е пострадал при битов инцидент. Той е порязал крака си с нож и се е наложело да бъде шит. Възтановяването се очаква да стане бързо, но за предстоящия мач няма да е готов. Това беше и причината днес Илиев да не вземе участие в двустраннната игра на варненци. В мачлето на "Тича" по различни причини не участваха още Бачев, Лазаров, Борносузов, Георгиев, Стоянов, Ратников и Кулибали. Головете отбелязаха Божилов - 2 и Тодор Колев.
P.S. Eдна поправка: Кулибалито игра в мачлето.
http://www.varnautre.bg/sport