Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: Става ли Велизар Попов за тренюр

Мнениеот ЧерноМореВарна » 16 мар 2010 16:54

crap написа:Точно това имах в предвид, че не го "броят за слива" :lol: , това съм чувал, незнам как е.

Ами сигурно, защото не е слива, бе, мамино ;)
Доколкото ми е известно за един треньор, (идиотско е да не знаеш как се пише!)
се съди най-вече по резултатите! Резултатите му до тук са отлични и честно казано не виждам какво правокира подобна тема, освен вакуума между ушите!
Отбора изкара мъжки мачове със себераздаване, разиграва топката по земя (слава Богу край на балонните центрирания!), опитва разнообразни атаки и аз точно такъв Черно море искам да гледам! Просто му трябва опит, това е!

зеления написа: Съгласен съм с това което каза един от колегите преди мен за Ратников. И аз си мисля, че трябва да му се даде повече шанс. Струва ми се, че е добър футболист.

Разбрах за Ратников, че е направил страхотен мач за дубъла! Успех!
Последна промяна от ЧерноМореВарна на 16 мар 2010 16:59, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 16 мар 2010 16:55

Младоста не е порок,но е предпоставка за грешки,породени от липсата на опит.Поради което си мисля че Попов не е чак толкова лош колкото се опитват да го изкарат някои,и не е чак толкова добър колкото го изкарват други.Но поне има шанса да стане по добър,откокото е в момента,поради факта че този човек е работохолик.На мен лично ми харесва,защото разчипи стереотипа на Кольо/и не само/.Както един колега сподели тук,свалиха топката на земята най-сетне.Относно слабото звено на отбора-имаме такова,но нарочно няма да спделя кой е човека,защото не ми е в стила да нареждам играчите.Относно Ратников.Това е момче с ОГРОМЕН потенциал.Не знам как са го видели чак в ЕСТОНИЯ.Направо ми е чудно.Дано успее да се развие.Но още сякаш не е сработен достатъчно с отбора и поради този факт го съхранява.Поне според мен.Не от контузии,а от публиката която имаме на Тича.Към този играч се създадоха определени очаквания и ако в напечен мач като с Локо го пусне титуляр,може да прегори и нашите да го награбят.От което следва край с футбола на това момче поне за нашия отбор.За пример-Андонов в Берое.Не забравяйте как се развикаха срещу Божилов,преди да вкара гола.Мисля че Иван пак трябва някой мач да дойде да го гледа пид козерката. ;) Ратников направи няколко много добри отигравания срещу локото.Спомнете си как на два пъти разцепи защитата им,но просто липсата на качествен пас му попречи да блесне още в официалния си дебют.И да се върем пак към Велизар.Момчето има карт бланш и ще даде всичко от себе си да задържи шанса си.Отбора е зад него.Феновете и те.За ТИМ не говорим.Има шанса да покаже как от разочарование,можем да станем отново хит.А ако спечели купата?Според мен единствения по качествен треньор от младите е ИЛИЯН.Всички останали са ментета.Това за Илиян го каза и Попов.А и отбора на Берое го показва.Ще стане мач в четвъртък!Успех на Велизар!Успех на Черно море!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 16 мар 2010 17:37

До колкото знам, В.Попов няма лиценз да води отбор от А група.В неговия случай има право да води отбора,но до края на Първенството.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 16 мар 2010 17:44

ТИМ ДОКАТО Е ВРЕМЕ ДА СЛАГАТ ИЛИЯН ИЛИЕВ НА ПОСТА
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 16 мар 2010 17:49

Ч.Море трябва задължително да направят поне 1 контрола,защото следващия им мач за първенство е чак на 24.03./четвъртък :idea:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 16 мар 2010 18:00

Sole написа:Ч.Море трябва задължително да направят поне 1 контрола,защото следващия им мач за първенство е чак на 24.03./четвъртък :idea:

Да ама с кого всички си играят мачовете така,че двустранна игра ще има.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 16 мар 2010 18:56

charlitobg написа:Искам да се обърна към всички МОРЯЦИ с един единствен въпрос..
Става ли ПОПА за тренюр на Черно море. Благодаря предварително.

резултатите и играта на отбора за момента показват че СТАВА за треньор на Черно Море пс-оправи си думата "тренюр " -в заглавието на темата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 16 мар 2010 19:06

more написа:
Sole написа:Ч.Море трябва задължително да направят поне 1 контрола,защото следващия им мач за първенство е чак на 24.03./четвъртък :idea:

Да ама с кого всички си играят мачовете така,че двустранна игра ще има.

В източната Б група всеки кръг почива по 1 отбор. В 19 кръг в събота ще почива Черноморец Поморие. Така,че добър съперник с добър стадион/а може и на Тича/ :idea:
Последна промяна от Sole на 16 мар 2010 21:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 16 мар 2010 19:36

Според мен трябва да му се даде шанс, той е млад, а резултатите са отлични, така че само успех мога да му пожелая :) Аз пък забелязах, че спряха да връщат топката към Илко. :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 16 мар 2010 19:40

Нямам нищо против Попов, напротив нека жъне победа след победа. На мен лично не ми допада затворения стил на игра, но... За мен този отбор има страхотен потенциал и към момента бих го поставил в тройката. Лично аз харесвам много Стефан Грозданов, но така или иначе него го изпуснахме. Илиян Илиев също е добър вариант, още повече, че е черноморец. Както и да е. Мнения много, кандидатури също не липсват. Сега на Попов трябва да му се даде пълна подкрепа и от нас и от ръководството до края на сезона. След това ще е ясно кой ще води отбора. За добро или лошо не ги решаваме ние тези работи ;) Не знам защо обаче имам чувството, че ще имаме нов треньор следващия сезон.

П.С. Колеги, много Ви моля да преглеждате мненията си за правописни грешки. Понякога е нормално да сбъркаш от бързане, но като гледам по-често причината е липса на елементарна грамотност. Излагаме се пред другите по този начин :oops:

Върни се в “Черно море”