Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Re: Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Мнениеот зеленобелия » 11 мар 2010 17:57

charlitobg написа:Казвах в началото на първенството след мача с Черноморец , че този сезон сме между 5-8 място но никой не ме чува. Моряци докато не се смени системата ни на подготовка и базата скоро 3 място няма да видим. Затова се снимах за спомен с авера ми пред трибуната на която пишеше А ПФЛ 3(трето) Място. Сезон 2008-2009. Това е нашият спомен за сега и близките години не виждам переспектива за нещо повече. Имаме футболисти и то много добри но нямаме плана за напред. Това е самата ИСТИНА. Сливен,Локо ПД, Черноморец са светлинни години пред нас относно организация и средства. Да не говорим за бази. Така че думи от рода на тези като „ Започва Лов на Вещици и прочее; са само за заблуждение. Просто.. не става ме. Дано за купата нещо да направим ама след Калиакра следващия отбор така ще не разкрие че ще ни се виде малка Варна. Дано да бием винаги ама като няма стимул за в бъдеще не знам ????? За къкво да играем в Европа ????? За да бия пътя до Бургас ли????? И като отида там да ме е яд като гледам какво имат Черноморец като база а ние ??????? ТТРИИИ изорани ниви под Аспарухов мост и един полу-счупен стадион. И ги разбирам момчетата от отбора. Те никога няма да тръгнат да се оплакват защото са истински МЪЖЕ но отвътре ги БОЛИ и така ще бъде още дълго време. ДА ИМА КРИЗА НО ТЯ Е САМО ЗА НАС . На ТИМ НЕ ИМ СТИГАТ ПАРИТЕ ВИНАГИ . Жалко ,много жалко за всички които обичаме Черно море. Успех в неделя.

Според мен трябва спешно да се намерят спонсори да могат да помагат на нашите собственици за издръжката на отбора в тази криза.
Последна промяна от зеленобелия на 11 мар 2010 21:25, променено общо 1 път.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 11 мар 2010 18:13

Кметът преди 2 месеца официално в интервю по радио Варна заяви,че строежа на ст.Варна се подновява през март 8-)

Потребителски аватар
seaman/Ca/
Контакти:

Мнениеот seaman/Ca/ » 11 мар 2010 18:23

Задължителна 1ца.Време е да се види Ратников./3:1/ :mrgreen:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 11 мар 2010 19:47

Тежък и интересен мач ще бъде...Прогноза 2-1 за ЧМ :)

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 11 мар 2010 20:34

Sole написа:Кметът преди 2 месеца официално в интервю по радио Варна заяви,че строежа на ст.Варна се подновява през март 8-)

Аз съм се наслушал на кметските му лъжи то не бяха на първи копки на стадиони и на зали а насреща едно голямо нищо.Аз мисля че Химимпорт ще чакат до последно някаква финансова помощ от държавата и от ФИФА за да започнат строежа на стадиона.

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 11 мар 2010 20:46

Че при нас положението не е розово,никой не спори.Но при ЛОко ситуацията е още по абсурдна.За 1 месец купиха 20 нови футболисти16 от които са изгонени от предишните си отбори.А иначе феновете на локото сега са в екстаз,както винаги като сменят собственика.Но мисля,че на тях им е най-ясно,че и Коко след половин година ще ги остави сами да се опраявят.Надявам се в неделя да гледаме хубав мач,и както винаги става на Тича да победим убедително.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 11 мар 2010 21:21

Трудна победа с 2:1.Локото ще ни измъчат.Техните фенове наистина са ентусиазирани в момента,но няма лошо,желая им успех....от следващия мач :) .
Малко отрицателно впечатление ми направи поста на Чарлито :? Много негативно го даваш бе колега.Не съм тимаджия,ама кой в БГ сега е добре?ЦСКА фалираха веднъж,Батков ще тегли кредити,Локо Пд имат рухнала трибуна....да изброявам ли още?Стадиона в Бургас го направи Порточанов и то с петролевове/долари преди колко време?И как за какво да играем в Европа?И от кой отбор толкова много те е страх че ще ни разкрие.....какво ще "разкрие"?
Не всичко е идеално,ама такъв негативизъм....и аз искам щедър спонсор с издута кесия,стадион красавец и т.н.Веднага и накуп ли?
Реалноста е такава.А питаш ли ги в Бургас-само заплатата на Балъков е 25 000(така пишат).А другите?И какви успехи имат срещу тези пари?

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 11 мар 2010 22:30

Искам да ти отговоря Зелено–бял. Не съм песимист а ми е болно. Болно от това че в България гледат на парче и нашите шефове от ТИМ също. Не съм технически изпълнител и не разбирам от строителство, но кажи ми колко ще струват две козирки с осветление на ТИЧА ??? Говорим метални конструкции и бетон. Колко струват едни нормални тоалетни на Тича???? Колко ще струват едни нови чимове на терена??? И ако ми кажеш че това е повече от построяването на 3-4 хотела аз се хвърлям от моста. Разбираш ме нали?? имаме пари за скъпи хотели,яхти,вили и така нататък но за ТИЧА НЕЕЕЕЕЕЕ. Какъв туризъм има в Варна ????? 0000 една голяма 00000. А хотели строим ?? Ако ти направят стадиона и ти кажат примерно 15лв билет ще ги дадеш ли ??? Аз и не само аз ще ги дам но ще ми е кеф да съм там. Просто всички в България които имат пари нас феновете ни мислят за Тъпаци. Един магазин като хората нямаме за сувенири. Да ни плюя на туристическия град. Това е ...Като ме помолят приятели от чужбина да ги водя на Тича ме е срамммм да ги погледна. Защо ли ??? ами защото съм обеколил цял свят и съм бил на много стадиони и големи и малки но като нашия НЯМААА. Ето това ме боли. А не съм първа младост че да видя нещо хубаво и тук. Няма го маркетинга в Черно море и не само при нас. Погледни ги софиянци ???? Наглост колега и така вървят напред а ние ще си останем в тинята. Успех моряци.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 мар 2010 23:47

Много трудна победа с 2:1 се надявам ;) ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 12 мар 2010 07:13

Победа с разлика.
3:0, или ако успеят да върнат един.. Надявам се да е интересен мача.
Не разбрах за какво трябваше толкова да ги уважаваме феновете на Локото, за това, че обикалят из цяла Бг да се млатят ли? :lol:

Върни се в “Черно море”