charlitobg написа:Казвах в началото на първенството след мача с Черноморец , че този сезон сме между 5-8 място но никой не ме чува. Моряци докато не се смени системата ни на подготовка и базата скоро 3 място няма да видим. Затова се снимах за спомен с авера ми пред трибуната на която пишеше А ПФЛ 3(трето) Място. Сезон 2008-2009. Това е нашият спомен за сега и близките години не виждам переспектива за нещо повече. Имаме футболисти и то много добри но нямаме плана за напред. Това е самата ИСТИНА. Сливен,Локо ПД, Черноморец са светлинни години пред нас относно организация и средства. Да не говорим за бази. Така че думи от рода на тези като „ Започва Лов на Вещици и прочее; са само за заблуждение. Просто.. не става ме. Дано за купата нещо да направим ама след Калиакра следващия отбор така ще не разкрие че ще ни се виде малка Варна. Дано да бием винаги ама като няма стимул за в бъдеще не знам ????? За къкво да играем в Европа ????? За да бия пътя до Бургас ли????? И като отида там да ме е яд като гледам какво имат Черноморец като база а ние ??????? ТТРИИИ изорани ниви под Аспарухов мост и един полу-счупен стадион. И ги разбирам момчетата от отбора. Те никога няма да тръгнат да се оплакват защото са истински МЪЖЕ но отвътре ги БОЛИ и така ще бъде още дълго време. ДА ИМА КРИЗА НО ТЯ Е САМО ЗА НАС . На ТИМ НЕ ИМ СТИГАТ ПАРИТЕ ВИНАГИ . Жалко ,много жалко за всички които обичаме Черно море. Успех в неделя.
Според мен трябва спешно да се намерят спонсори да могат да помагат на нашите собственици за издръжката на отбора в тази криза.