Сливен : Черно Море 8.3.2010
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: Сливен : Черно Море 8.3.2010
Дано да бием, че Сливен са ми доста антипатични. 

-
- Контакти:
Нека не се заблуждаваме, мача ще бъде изключително труден. Дуци умее да прави от нищо нещо, и да надъхва играчите си. Но като се имат предвид резултатите от този кръг, просто е задължително да спечелим. А и една евентуална победа ще успокои още повече отбора и нещата ще потръгнат. Успех на момчетата утре!
,,Сливен ,, са ни клиенти - ако се върнем в историята .
За утре са важни СЪДИИТЕ , както при днешния мач ,,Левски - Миньор,,.
За утре са важни СЪДИИТЕ , както при днешния мач ,,Левски - Миньор,,.
-
- Контакти:
Вижда се че има ефект от новата съдийска комисия- ч.к. вчера за Иво Иванов и Берое с 10 човека, днес ч.к. с дузпа за Локо Сф още в 5 мин, ч.к. в 25 мин и дузпа в 89 за Левски днес- явно е решено кой ще играе в Европа. Струва ми се че в Каварна ще бъдем жестоко порязани, за да не объркаме сметките. Много се надявам да не съм прав. А за мача утре- както вече писах ще бъде много труден, но от "съдийска" гледна точка. Ще бъдем и утре рязани, и дано пак сгреша.
- Sagittarius
Хубавото е,че съдийския отбор не е в Купата,Локо Сф-също.Ако ЦСКА стане шампион друг ще играе за УЕФА със сигурност и един от Гигов-Батков ще изгори.В Каварна не знам колко ще ни режат и как,но пред 2-3000 фенове на Черно Море готови да нахлуят на терена и да се разправят със съдията-надали ще посмее който и да е там да ни заколи.За да ни отстрани Калиакра ще трябва да е някакво уникално престъпление,уникална съдийска гавра,а не знам кой съдия ще има дупе за такова изпълнение.Последствия за този човек ще има и то огромни и тежки.Да се надяваме ЦСКА да е шампион и от там насетне турско да стане не могат да направят схемата си идеална.Утре и да ни заколят няма да е фатално,видяхме днес как бутаха Левски,ЧК с дузпа за Локо Сф в 5 минута....никакви шансове нямаме за медали,така,че и да ни тесловат утре само ще ни дадат мегдан да нададем вой и Боби Михайлов да си има проблеми...
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
труден мач ми се вижда за утре,дано да не ни порежат-че да изостанем откъм точки,че както тръгва първенството-натам отива работата,миналата година ни изтърваха-но сега като гледам още от 2-кръг се взимат мерки пс-успех моряци

HASTA DE LA VICTORIA
- seaman/Ca/
- Контакти:
1:3 е резултата!!! 

след завръщането на Дуци:
13 кръг Сливен-Мездра 1-0
купа Сливен-Пирин 1-0
15 кръг Сливен-Левски 1-0
16 кръг Сливен-Монтана 1-0
Е...САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ МАЧА.....1-0

купа Сливен-Пирин 1-0
Е...САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ МАЧА.....1-0

Мисля, че тук ще има изненада, Черно Море не играха добре миналия мач така, че 1-0
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
joysl1 написа:след завръщането на Дуци:
купа Сливен-Пирин 1-0
Е...САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ МАЧА.....1-0![]()
![]()
![]()
![]()
Вярваш ли си ?