Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Re: Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Мнениеот Popeye » 25 фев 2010 16:00

Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)-значи превеждам още веднъж Черно море има много добри играчи в защитата , но няма извикан от тях в националния

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 25 фев 2010 16:04

Popeye написа:Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)-значи превеждам още веднъж Черно море има много добри играчи в защитата , но няма извикан от тях в националния

И ти отговарям както в първия си пост по темата:
Без правилния мениджър няма национален.
Е ако имахте играч рода с Перуката, Лечков или някой друг фактор в БФС е друга история.

ПП Някой знае ли кой е мениджър на П. Николов?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 фев 2010 16:12

Няма и да имаме национал докато Синоптика е треньор.Скоро казах тук,че да вземат национал от Тича,това е утопия.А пък ако вземе някой случайно,ще е като Иво Иванов от Берое.Резерва срещу юношеския тим на Шахтьор и десет минути срещу Малта. :roll: И ако това е изпробване на играч,аз съм товарен влак.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 фев 2010 16:14

garfild8 написа:..... И ако това е изпробване на играч,аз съм товарен влак.

Невероятния му треньорски талант е разкрил Иванов още в тренировките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 25 фев 2010 16:16

Винаги ще има недоволни , безспорен факт е това , но все пак, мисля че трябва трябва да се даде малко време на Мъри, това е само 1 контрола , ще има поне още една лятото , така че за сега не е важно кой вика . те така и така за 1 мач не могат да се обиграят.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 фев 2010 16:22

Linky написа:Винаги ще има недоволни , безспорен факт е това , но все пак, мисля че трябва трябва да се даде малко време на Мъри, това е само 1 контрола , ще има поне още една лятото , така че за сега не е важно кой вика . те така и така за 1 мач не могат да се обиграят.

Прав си,че ще има недоволни.Обаче като пое националния,преди година какво каза и какво направи.Като каза,че ще прави отбор за Европейското 2012г.Обаче какво направи,Синоптика за една година начело?Нали имаше досега 7 официални и 4-5 контроли?Още ли ще го чакаме,да сглоби състав?Нищо няма да направи,ако продължава така.Сигурен съм.
Последна промяна от garfild8 на 25 фев 2010 16:24, променено общо 1 път.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 25 фев 2010 16:24

Linky написа:Винаги ще има недоволни , безспорен факт е това , но все пак, мисля че трябва трябва да се даде малко време на Мъри, това е само 1 контрола , ще има поне още една лятото , така че за сега не е важно кой вика . те така и така за 1 мач не могат да се обиграят.

е колко време да му даваме тва досега не се брои така ли ? И точно в контролите се да възможност на нови лица и се изпробват нови такива или нещо бъркам.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 25 фев 2010 16:53

Да много лошо се случва, много защитници, но национал НЕ
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 фев 2010 17:59

Искаме национал!!!Не защото сме били на трето място,а защото имаме вероятно един от най добрите защитници в България последните години.И най-постоянен в изявите си.Този играч не мисля че има слабо място.Пласиране,игра тяло в тяло,бърз,техничен,игра с глава,изнасяне на топката,млад...покрива зоните на бековете когато се налага.Основен виновник за малко вкараните голове в нашата врата миналия сезон.И не играе на приливи и отливи.Не е фойерверк примерно като Русия или протеже като зетко.Играч-мечта!И никой не го вижда това????Айде,бе.Виждат го,облизват се да го вземат,не става и ...КУР национал!И какво правиме тогава?Ще ви кажа.Гледаме едни същи муцуни в национала и това е.И ставаме все по слаби и по слаби.Гаранция че с Александров ще станем силни няма,но все пак има вариант който трябва задължително да се пробва.А щом не се пробва или кауня е ТЪП треньор,или обслужва мениджъри.Но и в двата случая трябва да си ходи.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 25 фев 2010 18:17

Dobri написа:
rsk написа:Не знам дали осъзнавате, ама ако всеки фен писне защо няма национал в отбора му и мъри се съобрази с него, то ще има разширен състав от 100 футболисти.

Въпроса е че се вземат играчи като нашия Сърмов, който не може да спре топката или да подаде на повече от 10-15 метра. Че се вземат алкохолика Иван Иванов (който се изложи в Кипър, както и за ЦСКА) и П. Николов (не е ясно дали ще е титуляр в Литекс).
В същото време се пренебрегват за пореден път доказани бойци като Ж. Желев и С. Генчев и не се дава шанс на перспективни играчи като Иво Иванов и А. Александров.

Сърмов така както не може да подаде на повече от 10-15 метра, така си играе доволно за националния. Кой да викнат иначе да играе дефанзивен халф? Милен Петков ли? Алкохолика Иван Иванов като изреди един куп добри мачове, ми много ясно, че ще го викне. Пламен НИколов дето не е ясно дали ще е титуляр в Литекс им е играч на годината.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Черно море”