Ако от "Левски" искат Кривия, да се обадят в "Черно море"!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Ако от "Левски" искат Кривия, да се обадят в "Черно море"!

Мнениеот maldin1 » 04 яну 2010 21:17

deepblue1963 написа:Ми по-млад е от този ,дето си го "скрил" в ника си.Само не ми казвай,че Малдини е играл нещо последния си сезон,щото го разминаваха като експрес малка гара.
Сравнението ти нали знаеш ,че е много жалко ? Сигурно е по-жалко дори и от самия тебе,но това е друг въпрос.Малдини на 32 и нагоре е бил много повече от това ,което е бил Александров през "най-добрите" си години.Даже не знам на каква база ми ги сравняваш......Един от най-добрите футболисти в историята на футбола с наш Сашко. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2010 21:20

Dobri написа:Нямам информация договора между Кривия и Черно Море да е разтрогнат. Май всичко пак са само спекулации. Ако Черно Море плаща заплата няма и как да го разтрогнат без тяхно съгласие.

Това е и моята идея.
След мача за купата между морето и Левски доста неща се попромениха и казаха, така че според мен ТИМ ще направят сечено на Левски, макар че Кривия не им трябва.
Ще му поставят някаква цена или пък ще поискат даден футболист за него и тогава ще стане интересно.
Не подпише ли утре договор Кривия с Левски, няма и да подпише.
След това ТИМ ще спрат да му плащат, но първенството ще е почнало и няма да е направил подготовка, но това са догадки ако мислят да си правят сечено - всичко ще се разбере утре по това време.

deepblue1963 От Христолов до ТИМ разликата е от тук до Марс
Изображение

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 04 яну 2010 21:26

maldin1 написа:
deepblue1963 написа:Ми по-млад е от този ,дето си го "скрил" в ника си.Само не ми казвай,че Малдини е играл нещо последния си сезон,щото го разминаваха като експрес малка гара.
Сравнението ти нали знаеш ,че е много жалко ? Сигурно е по-жалко дори и от самия тебе,но това е друг въпрос.Малдини на 32 и нагоре е бил много повече от това ,което е бил Александров през "най-добрите" си години.Даже не знам на каква база ми ги сравняваш......Един от най-добрите футболисти в историята на футбола с наш Сашко. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Човека си е прав. Левски ако са пенсионерски клуб Милан на пръст миришат стегнала те е забрадката бре девойко :)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 яну 2010 21:28

maldin1 написа:

На 34г.,в БЪЛГАРИЯ,Александров,сигурен съм,ще изглежда по-добре от Малдини в Италия на 40г.Жалкият беше Малдини в последните си мачове,когато трябваше да се държи за фанелките на нападателите,за да може да бяга с тях.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 яну 2010 21:29

Аз съм навит... да вземат Кривия, но да подпишем договор.. при евентуален следващ трансфер, да приберем 80% от сумата :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2010 21:31

ogrizko написа:Аз съм навит... да вземат Кривия, но да подпишем договор.. при евентуален следващ трансфер, да приберем 80% от сумата :geek:

Това ако не е ирония се чудя как да го дешифрирам :shock:
Изображение

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 04 яну 2010 21:34

ЕМИЛ написа:Кривия подписва и вие оставате без играч и без пари за него.Това правим.

Кривия може и да подпише с вас, но ние ще си вземем това, за което настояваме срещу този подпис, наш играч е до 30.06.2010 г. и сега топката е във вас, но най-вероятно ще стане без играч или пари за него, ноооо.....ако подпише след 01.07.2010 г. ;)
Последна промяна от Cherno More на 04 яну 2010 21:37, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 яну 2010 21:34

PFC Litex написа:
Dobri написа:Нямам информация договора между Кривия и Черно Море да е разтрогнат. Май всичко пак са само спекулации. Ако Черно Море плаща заплата няма и как да го разтрогнат без тяхно съгласие.

Това е и моята идея.
След мача за купата между морето и Левски доста неща се попромениха и казаха, така че според мен ТИМ ще направят сечено на Левски, макар че Кривия не им трябва.
Ще му поставят някаква цена или пък ще поискат даден футболист за него и тогава ще стане интересно.
След това ТИМ ще спрат да му плащат, но първенството ще е почнало и няма да е направил подготовка, но това са догадки ако мислят да си правят сечено - всичко ще се разбере утре по това време.

1.Да плащаш заплата на един играч,който си лежи в Пловдив и си гледа кефа-на това какво му викаш?Ако ТИМ са го правили,ТИМ-Христолов-открий разликата.
2.Ако не са му плащали заплата,за каква трансферна сума говорим?Разтрогва си и толкоз.
Аз,поне,средно положение не виждам(ако някой вижда-да ме поправи).
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 04 яну 2010 21:37

deepblue1963 написа:
PFC Litex написа:

Това е и моята идея.

1.Да плащаш заплата на един играч,който си лежи в Пловдив и си гледа кефа-на това какво му викаш?Ако ТИМ са го правили,ТИМ-Христолов-открий разликата.
2.Ако не са му плащали заплата,за каква трансферна сума говорим?Разтрогва си и толкоз.
Аз,поне,средно положение не виждам(ако някой вижда-да ме поправи).

ТИ не си ВСЕВИЖДАЩ!
Това виждаш ли го?
ИМА неща които няма ОТКЪДЕ ДА ВИДИШ!

И ТОЛКОЗ!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 04 яну 2010 21:40

В договора на Кривия мисля че няма клауза за игрално време. Т.е. няма значение дали играе: получава заплата - редовен договор, без значение дали играе или е на почивка в Барбадос.

Върни се в “Черно море”