ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

filev
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА

Мнениеот filev » 18 дек 2009 11:37

Ryder написа:
зеленобелия написа:
Ryder написа:Треньор си имаме, ако ще го взимаме за помощник, ок

Ти добре ли си бе Илиан е един от най-добрите треньори в България в момента.Не случайно го искат в младежкия национален отбор. :mrgreen:

Добър, но Велизар в момента е най-добрия български треньор 8-)

Велизаре ти ли си бе куче.Кой друг може да напише,че Велизар е най-добрия български треньор??????
Хайде признай,че си ти не се крий зад друго име.... :mrgreen:
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 дек 2009 11:56

Велизар постигна отлични резултати за краткото време начело на отбора.Кога и при кой треньор сме смазвали Локо Сф и Левски с по 4 гола :?: .Човекът показа,че може.Сега на ход е ръководството-да му осигури желаните попълнения за пролетта,за да разгърне идеите и потенциала си.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 дек 2009 12:14

Аз още отначало казвах,да се даде шанс на Велизар.Струва ми се че се доказа,с мачовете си дотук.Яд ме е само,че Славия ни изравни в 92-та минута и загубата от Пирин.Там можеше да вземем поне една точка.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 18 дек 2009 16:14

Ае малко по-сериозно към работата на Велизар.
Резултатите му - с ЦСКА 0:0, с Локо Сф 4:2, с Левски 4:1, респектират.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 18 дек 2009 17:00

Пускайки мнението за Илиан Илиев ни най-малко оспорвам постигнатото от Велизар - даже напротив. С оглед на многото контузии и то все на ключови играчи(Данчо Юруков най-вече) се справи доста добре. Имаше много хора, които го плюеха след мача с Пирин и искаха оставка, но според мен трябва да му се даде шанс във времеви аспект. Но предполагам и че никой няма да отрече, че един тандем Илиев-Попов ще направи шансовете ни за Европа ощи по-големи.
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 дек 2009 18:34

Илиян и Велизар обичат Черно Море,но всеки има свои идеи.Ако имат еднаква власт всеки ще иска да наложи своето и кой ще го отнесе?Отборът,дам...Имаме си треньор,показа,че може,спаси сезон,който други провалиха със скандали,неможене и нежелание да осигурят качествена селекция.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 18 дек 2009 18:50

Sagittarius написа:Илиян и Велизар обичат Черно Море,но всеки има свои идеи.Ако имат еднаква власт всеки ще иска да наложи своето и кой ще го отнесе?Отборът,дам...Имаме си треньор,показа,че може,спаси сезон,който други провалиха със скандали,неможене и нежелание да осигурят качествена селекция.

За това, че ако има двувластие ще пострада отбора и аз си го мислих. По-скоро ги виждах нещата подобно на тези в Левски - Здравков-Гонзо. Но пък не знам кой от двамата би се съгласил да е в сянката на другия :roll:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 дек 2009 22:16

Естествено че Велизар ще е в сянка.Все пак Илиян е треньор повече време,а е играл и футбол на високо ниво!Резултатите му с Берое говорят красноречиво!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 19 дек 2009 10:38

Колеги, искам да пожелая на всички Весела Коледа и посрещане на НГ. Много здраве, късмет и успехи в личен план!
По темата: няма място за двама жокеи на един кон!
За Илиян - струва ми се, че това, което се писа скоро ще излезе истина - Бай Ви Ганя ще го прибере в Сф, а този скандал (може да го има, може да го няма) е прах в очите на привържениците. И още - като се появи инфо за футболист или треньор, че е свободен и веднага го свързвате с ЧМ. Защо? Ние ЦСКА ли сме да съберем 50 футболисти? Нали няма да си правим отделна дивизия с 10 наши си отбора със собствено първенство?!
За Велизар - до сега не съм вземал отношение за това става ли той или не става, тр или не да бъде треньор на отбора. Честно да ви кажа все още нямам мнение. Имаше труден период на адаптиране, допълнителни проблеми с контузии и наказани, а някои от победите му бяха със съдийска помощ или грешки (кое от двете е истина не знам). За минус мога да посоча, че не посмя да пусне младите момчета в най-трудните битки така, както са го правили Стоилов, Пенев, Велев и др. треньори. Много е трудно да се каже има ли някакъв принос или не. Ще видим следващите 16-18 мача как ще ги изиграе отбора и ще стане ясно какъв е той.
Относно трансферната политика на ТИМ - мисля си, че до края на първенството няма да има и 1 лв инвестиция, а за новия сезон... не съм Ванга все пак :mrgreen:
Още веднаж: весели празници на всички и по-малко се карайте, плюйте, обиждайте по форумите и на стадионите.

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 19 дек 2009 13:56

Муши от ЦСКА не е лож вариант за нас.Наема му свърши а във цска едва ли ще играе :?
ИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”