Колеги, искам да пожелая на всички Весела Коледа и посрещане на НГ. Много здраве, късмет и успехи в личен план!
По темата: няма място за двама жокеи на един кон!
За Илиян - струва ми се, че това, което се писа скоро ще излезе истина - Бай Ви Ганя ще го прибере в Сф, а този скандал (може да го има, може да го няма) е прах в очите на привържениците. И още - като се появи инфо за футболист или треньор, че е свободен и веднага го свързвате с ЧМ. Защо? Ние ЦСКА ли сме да съберем 50 футболисти? Нали няма да си правим отделна дивизия с 10 наши си отбора със собствено първенство?!
За Велизар - до сега не съм вземал отношение за това става ли той или не става, тр или не да бъде треньор на отбора. Честно да ви кажа все още нямам мнение. Имаше труден период на адаптиране, допълнителни проблеми с контузии и наказани, а някои от победите му бяха със съдийска помощ или грешки (кое от двете е истина не знам). За минус мога да посоча, че не посмя да пусне младите момчета в най-трудните битки така, както са го правили Стоилов, Пенев, Велев и др. треньори. Много е трудно да се каже има ли някакъв принос или не. Ще видим следващите 16-18 мача как ще ги изиграе отбора и ще стане ясно какъв е той.
Относно трансферната политика на ТИМ - мисля си, че до края на първенството няма да има и 1 лв инвестиция, а за новия сезон... не съм Ванга все пак
Още веднаж: весели празници на всички и по-малко се карайте, плюйте, обиждайте по форумите и на стадионите.