Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море
и много жалко, че спряхме да играем след 3:0 и пощадихме моряците. явно трябваше поне още 3 да им вкараме, че то винаги ще реват иначе.. отвсякъде надиграни и въпреки това имат претенции.
Последна промяна от guesswho на 21 ное 2009 19:07, променено общо 1 път.
60-те отдавна минаха... сещайте се..
- Sagittarius
Да,Черно Море беше тотално надигран.Да,Левски заслужаваше 3 точки абсолютно,а ние заслужено загубихме при това и резултата си е напълно реален.Но това което вие наричате дузпа,аз наричам смешна симулация и поредната измислена дузпа за Левски срещу нас!От 6 мача в София последните Подуяне МВР е получил цели 7 дузпи!!!Повече няма какво да говорим,но днес съдията също удари едно рамо в решителен момент при всички случаи,набързо получен 2-ри гол решаващ и целия мач.Така беше и миналата година,когато след 1:0 съдията набързо измисли 2-ра дузпа за 2:0,че изгони и Дяков за несъществуващата дузпа.Засрамете се поне малко,то е ясно,че искат да ви реанимират с всички сили футболното Политбюро,че и ние влязахме в тон с цяла канонада грешки....ама дузпата беше измислена и толкоз.Иначе честита заслужена победа,за нас-само изводи.
ПС:Кулибали дйствително дръпна Жоазиньо,но до дръпна много преди оня да влезе в пеналтерията ида се строполи като съсечен!Или фал извън пенатла или симулация,но в никакъв случай това не може да бъде дузпа!
ПС:Кулибали дйствително дръпна Жоазиньо,но до дръпна много преди оня да влезе в пеналтерията ида се строполи като съсечен!Или фал извън пенатла или симулация,но в никакъв случай това не може да бъде дузпа!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- levskarinvt
- Контакти:
Е как иначе.Ние това си го знаем.Нашите победи ако не са с късмет значи не са победи!nikola79 написа:Левски да не се мислят за много добри,просто имаха късмет, а и противника е далеч от "класата" им !

Но това което вие наричате дузпа,аз наричам смешна симулация и поредната измислена дузпа за Левски срещу нас!От 6 мача в София последните Подуяне МВР е получил цели 7 дузпи!
дузпите са част от играта. няма и една свирена дузпа която да не е оспорвана от потърпевшия отбор. но това да говориш за 'Подуяне МВР' идва малко в повече. навярно си забравил как миналата година се класирахте за УЕФА, че сега си станал такъв 'сашо диков'.. с тая грозна, дърварска игра никой не ви е виновен. трябва да се направи статистика за най лежащия отбор и 100% вие ще я спечелите. за мен отборът с най грозна игра в А група.
Последна промяна от guesswho на 21 ное 2009 19:13, променено общо 1 път.
krum_kravov написа:Смешни сте бе. Ако това не е дузпа, не знам кое е. Погледнете реално, че сте тотално надиграни по всички показатели в този мач. На ваше място бих се скрил някъде и щях да мълча. Все едно гледам Станишев. Това не е учудващо- вие имате доста общо с него. Помните ли ....
Чувствам се обиден от забележката на кравов.Не желая да ме сравняват със Станишев.За мен няма по неприятен индивид в страната.Аз съм десен по разбирания и членувам в дясна партия.Така че умолявам модераторите да вземат адекватно отношение спрямо кравов.В противен случай,ще се чувствам свободен да изразя каквото мисля за този индивид в писмена форма.Тука коментираме спорТни събития,а не политическите пристрастия на съфорумците.Относно дузпата мисля че нямаше такава,но това не ни оправдава жалкото представяне.Толкова неадекватен отбор с претенции,скоро не бях гледал.Не ни е виновна дузпата,но защо за бога се дават такива дузпи?Може съдията да не е преценил,но кога ще свирят такива дузпи в полза на Черно море срещу Левски?Отговора е-НИКОГА!

Иначе-честита победа на левскарите.Като изключим съдийските аванти с които играчите нямат нищо общо,напълно ни надиграха.
А на Никола да кажа,че волни пожертвования/финансови/ще се събират на коритото.Не във форума на Черно море.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
е какво и е на дузпата освен, че е смешна? не беше ли първо задържан с ръка после спънат Жоазинио?
Jorekss написа:futbolqga написа:W84me написа:Дузпата е,не 100,а 400%-това... Повечето от вас и топка не са търкаляли през живота си ,а големи разбирачи се извъдиха! Човек като се засили с такава скорост към вратата,дори най-малкото докосване го разбалансира,ама вие това няма как да го знаете...
Прав си, само 8 години съм изкарал в школата на Левски, но не я разбирам тази игра като теб ...
според тебе имаше ли дуспа?!
Да, според мен имаше дузпа, но пак повтарям - казах го, защото не мисля че е логично да се коментира някой, който не познаваме ...
Tоя мач за 3 година е един и същ,все тъпи голчета от по 20 метра,някоя ''дузпа'' и хоп 3,4-0.Само не мога да разбера,дали им се даваме или пък наистина сме толкова трагични в защита.А за КАКАЛОВ, ЗиМ ЛАЗАРОВИ,може да обявим смс аукцион на който да ги продадем на най-ниската цена.
- Prizrachen
- Контакти:
Черно море си ни е абонат от години насам. А нека се точат за другият мач със цска 

- monster1011
- Контакти:
Честно казано не знам за каква смешна дузпа говорите - дузпата си беше дузпа. Мен ме притеснява друго - в нашата игра имаше слабости, които още в сряда ще ни изядат главата. Литекс е отличен отбор, и ще ни победи ако не променим спешно играта