Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ti4afen написа:Хокаше ги и имаше резултат защото с Кольо бяха ТАНДЕМ !!! После интригантите спретнаха една измислена интрига между тях,Кольо замина и после Кривия като продължи да ги хока- кво стана- вдигнаха се и направиха така да си тръгне... Ами че нали същите тия футболистчета/смятам че вече няма съмняващи се че са такива/ ако стане треньор- ще го бойкотират ... Защото при неговия характер наистина няма да има и един скатал сеА ТИМ като не дават пари за нови играчи как да забие тия на пейката? До гуша сме в лайната ,братя ,незнам какво трябва да стане да изплуваме
ti4afen написа:Не се отчайвайте ,бе братяДайте да съберем някой лев ,да откупим отбора, ще си сложим Сашо треньор ,ще му купим нужните футболисти и гледайте какво става
ti4afen написа:хайде от мен заплатата на треньора
ti4afen написа:чакай бетренера го уточнихме
![]()
сега търсим двама защитници,два халфа, две крила и нападател
моля,пращайте автобиография със снимки /кой каквито има/
хайде, спонсори ,търсете ни -сега е момента
ogrizko написа:ti4afen написа:чакай бетренера го уточнихме
![]()
сега търсим двама защитници,два халфа, две крила и нападател
моля,пращайте автобиография със снимки /кой каквито има/
хайде, спонсори ,търсете ни -сега е момента
Епа, аз го играя нападател по принцип..... и не, че искам да се хваля, но мога да пропусна да вкарам топката от абсолютно всяка ситуация. Няма невъзможни неща от света на футбола за мен. Ако треньора прецени, че ще съм по-полезен да играя нападател пред нашата врата, нека ме сложи... гарантирам, че и един гол няма да влезе![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта