Пирин - Черно море (Петък, 14:30ч)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: Пирин - Черно море (Петък, 14:30ч)

Мнениеот chelseabg » 30 окт 2009 15:37

Ticha написа:Не играем толкова лошо, но без треньор и без нападатели ще е така. Лошото е че този сезон вече го отписваме. :cry:

Бий казал без халфове.От защита/вратар към нападателите..

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 30 окт 2009 15:44

Трябва поне точка да вземаме от такива мачове. Иначе с тази програма до края (Локо Сф, Левски, ЦСКА, Монтана - гости) сигурно ще се озовем във втората половина на таблицата.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 окт 2009 15:48

Ами може би точно там ни е мястото.Ние сме слаб отбор играещ грозен футбол.Еденици са класните ни играчи,като повечето от тях са защитниците и вратаря,как да искаме да играем нещо?Отбора е пълен с бездарници като Лазарови,Кулибалита,Борносуза,Мимито,Георгиев,Керчев,Какалов...не само тоя мач,още много ще бъдат отписани до края.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 30 окт 2009 15:50

Напълно съгласен. Та ние една атака като хората нямаме..
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 окт 2009 15:56

Не знам къде видяхте, че не играем лошо??? Та ние играем УЖАСНО :lol:
Не смятам, че играчите не се раздват, напротив- просто толкова си могат...
С куци коне сиртаки не се играе!!!
ТИМките са виновни :evil:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 окт 2009 16:01

Даааа,точно така е.Изобщо не ме интересува дали един футболист се раздавал,какво ме грее,че се раздава като е пълен бездарник и некъдърник?Искам в Черно Море да играят можещи футболисти и отбора да играе красиво,пък ако ще да си чешат мъд*та и да риткат на по 20%.Това е обаче систинското лице на Черно Море - слаб отбор,некъдърни играчи,който някой ги е излъгал,че за да биеш трябва да се раздаваш.К*ра ми Янко,за да биеш трябва да можеш,а нашите не могат.И всеки мач е едно и също - Илко Пиргов,Танка и Сашко ни спасяват от разгром...
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 окт 2009 16:04

Еми то така си е било винаги в последните години... Като се замислиш извън периода на Павлов и последните 3 години където имахме и късмет...Аз не се сещам да сме били кой знае какво...
Само да не изпаднем :mrgreen: :roll:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 окт 2009 16:09

Честно да ти кажа - нямаше да ме е яд,ако на мястото на такива боклуци и нещастници като Какалов,Борносузов,Мимито,Кулито,Георгиев,Лазаров и Лазаров-2...ако на технтие места играеха наши юноши или поне някакви млади момчета на по 18-19-20 години.Нямаше да ме е яд,но ме е яд,защото тези цървули вземат големи пари и не стига,че излагат клуба ами и няма кой да ги изгони,затова ме е яд,защото на никой в тоя клуб не му стиска или не иска да изгони цялатата банда бездарници и лапачи

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 30 окт 2009 16:09

Нито Славия, нито пък Пирин са по-силни дори и от сегашния ни отбор. Обаче момчетата си играят прибрано отзад и на контраатака...и си вземат точиците. А нашия велик треньор си мисли явно че води Барселона и е тръгнал с 3-ма души отзад да мачка всичко наред.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 окт 2009 16:14

Не знам,но мерки трябва да се вземат.Не може така да се продължава.Или се гонят некъдърниците още след мача днес или няма никакъв шанс за отбора.Така или иначе няма да ходим в никаква Европа,за къв х*й тогава ще търпим бездарници и дядки?Това питам аз?Защо

Върни се в “Черно море”