Кривия моли да се върне?!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

4MVN
Контакти:

Re: Кривия моли да се върне?!

Мнениеот 4MVN » 16 окт 2009 11:53

garfild8 ,,Спокойно няма как да го върнат..Периш не върнаха а Кривия ъпсурд...ТИМ за това са силни ../думата на две не става//

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 16 окт 2009 12:03

lakito7 ....Незнам ти кой си и какъв си ,но мисля ,че нямаш работа тук...знаеш ли кога някой Тимаджия ще се моли на когото и да било....НИКОГА.... ви от Левски сте по-молбите..когато искахте да вземете Сашо не успяхте дори и с пари ,,,не мисли ,че Черно море са губещи ,както каза Кривия...Споко не са /самочувствието и гордоста им неможе да бъде укарнена от който и да е пък ако ще и ,,Кристиано Роналдо'' //.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 окт 2009 12:10

Ти пък не си мисли, че тимаджиите са толкова мъже на честа, щото ако бяха, нямаше да са едни от най-гнусните мафиоти в страната. Кво им се радвате толкова, и откъде е тая привързаност на българина към престъпниците не знам.

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 16 окт 2009 12:20

tprodanov ...Не мога да взема страна ,Кривия или Черно море....футболисти като него няма в нашето първенство той е много голям,аз съм му много голям фен ,но мисля че като такъв всеки трябва да подкрепя Клуба а не даден футболист...Колкото до ТИМ ..ти знаеш ли с какво се занимават ? Кое е престъпното ,че хранят повече от двадесет хиляди семейства ли ? Ебати мафията ако за теб са мафиоти, аз ще се радвам да има още пет пъти по-толкова като тях..

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 16 окт 2009 13:00

Нови три години забрана на Чорни да влиза на територията на НРБългария...е на това му казваме,, Бизнесмен''

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 16 окт 2009 13:03

големите мъже-тимаджии :x мислеха че като го изгонят и той ще им се моли- да,ама не и сега като разбраха че освен левски и други отбори го искат,започнаха тимаджийските си номера -обещахме да те пуснем свободен агент ,ама няма да стане ,щото ни е по изгодно да те продадем и да вземем пари...ами кой не би побеснял на негово място? Той си спазва неговата част от уговорката и не ги търси за заплати ,въпреки че е с договор още , а те започнаха да го въртят

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 16 окт 2009 13:20

ti4afen написа:големите мъже-тимаджии :x мислеха че като го изгонят и той ще им се моли- да,ама не и сега като разбраха че освен левски и други отбори го искат,започнаха тимаджийските си номера -обещахме да те пуснем свободен агент ,ама няма да стане ,щото ни е по изгодно да те продадем и да вземем пари...ами кой не би побеснял на негово място? Той си спазва неговата част от уговорката и не ги търси за заплати ,въпреки че е с договор още , а те започнаха да го въртят

Откъде знаеш за какво е бил скандала?Да не би да е бил точно за парички,а?Да му е огладнял задника на мосю Кривие и да е ревнал с мениджъра си.На всички им е ясно,че всяка монета си има две страни.А когато са намесени хора,колкото участника,толкова истини!В случая вината е комплексна.Но съм сигурен в едно.Кривия не си е получил заплатите за дадения период.Явно си ги иска и босовете са го наредили с трансферен иск,което от своя страна значи КРАЙ на кариерата на Кривия и мечтите му/неговите и на феновете му/ да играе в Левски.Сигурен съм на 100% че ако не играе до лятото,Кривия свършва с футбола.Поне на ниво първите 6 отбора в А група!Като включвам и Левски в шестицата,за да няма философстване на тема мястото на Левски!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 16 окт 2009 13:46

аз само казвам как стоят нещата без да ангажирам никого да ми вярва или не
трудно ще огладнее задник ,който 8 години е получавал над 100 000 евро месечно, а ако имал да взима стари задължения- защо да не си ги потърси ? Млако ли ореваха останалите че не са си получили премиите за трето място? ами няма и да ги получат Защото Кривия беше досега този който тормозеше собствениците за всяка премия и защитаваше интересите на останалите страхливци
Сашо няма да се върне и да го молят,ТИМ няма и да го помолят за това ,но нека поне след като двете страни са си дали някаква мъжка дума- да бъдат мъже

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 16 окт 2009 13:58

tprodanov написа:Ти пък не си мисли, че тимаджиите са толкова мъже на честа, щото ако бяха, нямаше да са едни от най-гнусните мафиоти в страната. Кво им се радвате толкова, и откъде е тая привързаност на българина към престъпниците не знам.

Без да искам да бъда адвокат за постъпктите на някого ще кажа, че не малка част от тях са. Поне тези, с които съм служил.
п.п. tprodanov, преди време беше писал в някаква тема, че си бил във флота. Няма как да не знаеш тогава откъде произлизат т.нар. "тимаджии". Мога да те уверя, че тогава там всички бяха мъже на честта.
Извинявам се за off-а.
Винаги, навсякъде !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 окт 2009 14:13

Бъркаш ме с някоко, във флота не съм бил и не искам да бъда.

Varna1913, като изключим, че в целия си малоумен пост нападна Левски, за да защитиш ТИМ нищо друго не видях. Жалка история. И понеже имаш конкретно питане - батков, чорни или който и да е - ако ще всяка година да играеме на финал в ШЛ аз ще си го мразя. И винаги е било така - псувах си го и когато играехме добре, псувам си го и сега. А ТИМ са едни нещастни мафиотчета, рано или късно ще им свърши мандрата, дано да е рано. А това, че били хранели някого е свръхглупост. По-скоро можеше да кажеш - дават работа на 20 000 човека, в бизнес, който са направили с парите на същите тия 20 000, плюс останалите 7 милиона в тая държава. Нищо достойно за възхищение не виждам да крадеш от цялата държава и да даваш заплати на 20 000 човека, които си ги изработват. Ако искаш да обявим и галеви за достойни? Бахти жалката продажна нация... ако ни бил вкарвал в ШЛ.. ебахти мисленето..

Върни се в “Черно море”