Гонзо иска Миро Маналов, дава Георги Христов в размяна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Гонзо иска Миро Маналов, дава Георги Христов в размяна

Мнениеот turbogena » 03 окт 2009 11:52

more написа:
ЕМИЛ написа:
more написа:За какво да ходи Манолов в Левски да се излага в Европа. ;)

Примерно........

Примери колкото искаш ти си ги знаеш по-добре.Чакам 1-вия ви гол в групата ви. :)

За кои групи говориш? :roll:
ааа да бе за тия дето Черно Море не е помирисвал никога :cry:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
levskar4eto123
Контакти:

Мнениеот levskar4eto123 » 03 окт 2009 11:55

аз съм за Миро Манолов да дойде на Герена а тоя бастун Христов да си ходи
и само левски оле и само левкси оле и само левски оле и само левски обичаме те !!!

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 03 окт 2009 11:55

ЕМИЛ написа:Като знам кой е всъщност автора Христо Василев ,сериозно се съмнявам в истиността на тази информация.

+++++++++++++++====1 .......само си чеши езика.... :( никакава истиност :roll:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 03 окт 2009 12:04

За кои групи говориш?
ааа да бе за тия дето Черно Море не е помирисвал никога

Виее сте там ама все едно ви няма.А бе дано ме опровергайте,но аз продължавам да чакам поне един гол. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
redex
Контакти:

Мнениеот redex » 03 окт 2009 12:05

levskar4eto123 написа:аз съм за Миро Манолов да дойде на Герена а тоя бастун Христов да си ходи

заради такива като теб левски е на тоя хал

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 03 окт 2009 12:18

redex написа:ако това стане то гонзо за мен е пълен тъпак.ако манолов е добър аз съм трамвай и нямаше да го махна от цеца

трамвай си :) Това дърво Христов преди го подкрепях вече 2 години да не се нагласи какво говори това? Никаква класа няма, той щом от 3 чисти положения срещу Лацио едно не вкара....няма смисал, то при него излиза, че от 30 удара ще вкара 1? Аз не помня кога е вкарвал повечето си положения...пълно дърво! Да искаш да си титуляр и да не вкараш едно чисто положение срещу клуб като Лацио си е резил! А Сърмов пък дето вика, че сега е ввремето да покажат дали стават за Левски, пак се издъни и какво чака та не си заминава незнам! Всички са мишоци и се крият, оправдават! Не искам да ги слушам вече!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 03 окт 2009 12:21

redex написа:
levskar4eto123 написа:аз съм за Миро Манолов да дойде на Герена а тоя бастун Христов да си ходи

заради такива като теб левски е на тоя хал

Като теб ДА! За какво да се мъчи Христов още като неможе?! Дори и да е добър щом не може да го покаже къв е смисъла?! Само да взима пари, а месеци да не вкарва...това е пълна простотия. В Европа нямаше да го погледнат!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 03 окт 2009 12:26

добре бе умни хора сте, не ви ли е ясно че никаква такава размяна никой не е обсъждал, това си е поредната измислица на ***, все пак оня ден писаха че Кривия тренира с Левски не забравяйте :) :lol: :lol: :lol:

kalimeno
Контакти:

Мнениеот kalimeno » 03 окт 2009 12:28

И Манолов е същото дърво като Христов.Тези двамата са просто за провинциални отбори защото там няма такова напрежение като в Левски и ЦСКА .

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 03 окт 2009 12:36

kalimeno написа:И Манолов е същото дърво като Христов.Тези двамата са просто за провинциални отбори защото там няма такова напрежение като в Левски и ЦСКА .

Гозно вижда себе си в Манолов, за това го иска, защото го харесва с какъв хъс и злоба играе, не може да го сравниш с дървото Христов, както казах време е и Левски и ЦСКА да стават все по-слаби, никъде по света го няма това, комунистически подлоги с уредени по над 20 титли и сега да са водещи в първенсвтата си, кажете ми от големите първенсвта, защо двата най-силни и титуливани отбора не са от столицата, в Испания само единия е, в Англия, Италия, Германия най-великите отбори са ПРОВИНЦИАЛНИ с тези смешн сравнения, ако може да се каже, че Варна и Пловдив в България например е провинция, все едно Барселона,Мюнхен, Милано, Манчестър, Ливърпул, Торино да ги нарече някой провинция в страните им или отборите, звучи смешно, там се уважават, но комунистическото робство се е отразило най-добре на сини и червени в България, цял живот сте били облагодетелсвени от това, всичките ви успехи са на базата на комунизма, времето е футболната действително в България да се промени, когато започнат отбори от Варна, Бургас, Пловдив и другите градове да стават шампиони няколко пъти поред, тогава всичко ще е наред с футбола ни
Последна промяна от ludiq1913 на 03 окт 2009 12:47, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”