ТРЯБВА НИ ДОКАЗАН ТРЕНЬОР
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ТРЯБВА НИ ДОКАЗАН ТРЕНЬОР
Играчи като Ели Маркес,Милен Петков,Здравко Лазаров,Колибали и Бачев според мен нетрябва да са в отбора.Днеска Дани Георгиев направи добър мач,но пропусна две 100% ситуации.Трябва повече да се разчита на юношите.
varnafen написа:Айде без сравнения между капитан и капитанче. Пловдивския мухльо прееба атмосферата в съблекалнята, а днес имаше не повече от 3 правилни отигравания. И Жоро има много брак, но поне се раздава и се стреми да вземе всяко единоборство.
Не виждам какъв проблем има с Дани Георгиев (всички го хокаме), но днес бе най-добрия на терена.
За Милен Петков съм съгласен, че няма място на терена. Борносузов е качествен играч, но в дефанзивен план. Не може да вързва играта. Той може да руши.
Хубаво е, че какалов и керчев ги няма, но още 2-3 трябва да бъдат извадени от групата.
съгласен съм.Дани Георгиев бил пропуснал,Жоро не знам си кво.Абе вие не сте добре.Освен Д.Георгиев никой друг не пропусна,а той поне си създаваше и се оказа на положения за гол,а къде бяха другите,те защо не изтърваха.Защото те просто се криеха.Да,Жоро не е във форма,но поне търси топката и се нагърбва,въпреки че не му се получава в момента.Но КЪДЕ беше онзи наш "най-добър" футболист в последните 20 год.????Бил играл като нападател.Ами този мач не игра като такъв,а трябваше да е свръзката между деф.ни халфове и Миро напред и после Лазаров като влезе.А да видяхте един път да организира ннякоя атака.За 90 мин имаше един единствен удар под гредата..струва ми се,че за "най-добрия" ни футболист за послените 20 год. е малко.И леко с обръщението "капитанче"! Когато ти направиш толкова за Ч.море колкото "мишока" Жоро ще можеш да говориш така.Значи взели му лентата на лидера и той вече не е лидер така ли?? А и лидера на един отбор трябва да сплотява колектива и да ги вдига и обединява в трудните моменти и да се нагърбва,а не да го разединява както правеше цяло лято.А че има хора,които не са за отбора,има!
За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:varnafen написа:Айде без сравнения между капитан и капитанче. Пловдивския мухльо прееба атмосферата в съблекалнята, а днес имаше не повече от 3 правилни отигравания. И Жоро има много брак, но поне се раздава и се стреми да вземе всяко единоборство.
Не виждам какъв проблем има с Дани Георгиев (всички го хокаме), но днес бе най-добрия на терена.
За Милен Петков съм съгласен, че няма място на терена. Борносузов е качествен играч, но в дефанзивен план. Не може да вързва играта. Той може да руши.
Хубаво е, че какалов и керчев ги няма, но още 2-3 трябва да бъдат извадени от групата.
съгласен съм.Дани Георгиев бил пропуснал,Жоро не знам си кво.Абе вие не сте добре.Освен Д.Георгиев никой друг не пропусна,а той поне си създаваше и се оказа на положения за гол,а къде бяха другите,те защо не изтърваха.Защото те просто се криеха.Да,Жоро не е във форма,но поне търси топката и се нагърбва,въпреки че не му се получава в момента.Но КЪДЕ беше онзи наш "най-добър" футболист в последните 20 год.????Бил играл като нападател.Ами този мач не игра като такъв,а трябваше да е свръзката между деф.ни халфове и Миро напред и после Лазаров като влезе.А да видяхте един път да организира ннякоя атака.За 90 мин имаше един единствен удар под гредата..струва ми се,че за "най-добрия" ни футболист за послените 20 год. е малко.И леко с обръщението "капитанче"! Когато ти направиш толкова за Ч.море колкото "мишока" Жоро ще можеш да говориш така.Значи взели му лентата на лидера и той вече не е лидер така ли?? А и лидера на един отбор трябва да сплотява колектива и да ги вдига и обединява в трудните моменти и да се нагърбва,а не да го разединява както правеше цяло лято.А че има хора,които не са за отбора,има!
Ти кой мач гледа? Е, като какъв игра? Недей така, влез в час. Днес Алекс игра още по забит в наказателното поле на Своге отколкото с Миньор. Даже по едно време ми стана смешно, че и при ъгловите удари той стои там за игра с глава

Малко по горе Стрелеца го каза толкова хубаво, че просто не може по - добре. Ако и останалите фенове се вслушат поне малко в думите му много неща ще си дойдат на мястото.
А това, че Алекс е най - добрият футболист на Морето за последните 20 години та то е очевадно. Но колкото и да е добър един футболист когато останалите не се стараят колкото него - нищо не може да се получи.
mursusaid, защо не поговориш с някои от старите футболисти ( имам предвид играли преди 10 - 20 - 30 и повече години в отбора ) и да чуеш тяхното мнение.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
На мен ми се струва,че ви спряха парите за купуване на мачове,и се вижда резултата.Проблема не е в треньора или играчите,ама уви,вие феновете носите зелени очила!Помислихте се за "велики" с едно 3-то място.Ами с пет лева не става нищо,мислите че ТИМ ги интересува ли?Те хората си перат парите и си праят далаверите ,вие тука разнищвате играта,играчите и треньори.Хайде успех занапред!
САМО СПАРТАК ВАРНА
Лошото е ,че в момента сме без треньор 

И аз така мисля.Давам му време до 15 кръг.Ако се забатачим още повече,Велизар да си ходи или да асистира на новия наставник.
Само Черно море.
зеления написа:Ти кой мач гледа? Е, като какъв игра? Недей така, влез в час. Днес Алекс игра още по забит в наказателното поле на Своге отколкото с Миньор. Даже по едно време ми стана смешно, че и при ъгловите удари той стои там за игра с главаОтносно капитанството: не е необходимо да си приятел с играчите на отбора. Трябва да можеш да ги управляваш по време на игра. Дори и с викове и ръкомахания. Ето това последното не го може Жоро.
Малко по горе Стрелеца го каза толкова хубаво, че просто не може по - добре. Ако и останалите фенове се вслушат поне малко в думите му много неща ще си дойдат на мястото.
А това, че Алекс е най - добрият футболист на Морето за последните 20 години та то е очевадно. Но колкото и да е добър един футболист когато останалите не се стараят колкото него - нищо не може да се получи.
mursusaid, защо не поговориш с някои от старите футболисти ( имам предвид играли преди 10 - 20 - 30 и повече години в отбора ) и да чуеш тяхното мнение.
аз не съм казал,че кривия е слаб футболист! И трябва да ти се извиня,че имам различно от твоето мнение ли?Ама да ми казваш,че кривия е най-добрия ни футболист за последните 20 год..нещо май много лесно забравяш примерно Илиян какво правеше на терена или той е по-слаб футболист от кривия,което само по себе си е супер тъпо да се сравняват отделни футболисти.Кривия е един много добър футболист,спор няма,но откакто не го пуснаха в левски,всички в Ч.море са му криви и повече вреди отколкото да помага.И кой мач съм гледал днеска,същия който и ти,но извинявай че не се съгласявам с твоето миродавно мнение.А доколкото се сещам ти беше този,който най-много плюеше Колио.Е махнаха го,сега кой е виновен.Дай го и него,че да го махнем,че туко виж сме се оправили.И не ти разбрах въпроса-"mursusaid, защо не поговориш с някои от старите футболисти ( имам предвид играли преди 10 - 20 - 30.." ,понеже на мен няма нужда да ми влияе някой какво да мисля,аз съм достатъчно голям човек,за да имам собствено мнение,което тук си изказвам,без да имам претенции,че съм прав или че нещо зависи от моето мнение.Но ти го казвам в прав текст,че това което мислиш за кривия,за мен е супер тъпо.А за разговор с нашите стари футболисти,винаги би ми било интересно да си поговоря с някой от тях,уважавайки това което ще кажат,носили за времето си зелената фланелка.Но до там,аз мнение си имам и го казвам,грешно или не

За вас моряци ний живеем...
garfild8 написа:И аз така мисля.Давам му време до 15 кръг.Ако се забатачим още повече,Велизар да си ходи или да асистира на новия наставник.
Какъв 15 кръг!До тогава ще сме в зоната на изпадащите.Няма да се учи на гърба на моряците. Да му дадат 24 часа да се маха!

ogrizko написа:На мен отбора при Никола Спасов ми е харесвал абсолютно винаги! Може да е имало няколко мача изключения (2-3-4), но като цяло винаги ми е харесвало как играем! И това, че в някои мачове не побеждавахме.... хех, ми това си е най-нормалното нещо на света! Нормално е понякога да не се получат нещата така, както на всички ни се иска. Нормално е след всеки възход да има падение. За мен кризата в отбора я причиниха най-вече феновете, които явно искаха да печелим всеки мач и плюеха постоянно по Никола Спасов.... дори тези мачове дето не ги спечелихме, т.е. гостуванията си... играехме добре и наистина контролирахме топката. Имаше някаква мини-криза, от която съм сигурен, че щяхме да се измъкнем.... може би точно днеска срещу Спортист Своге щяхме да се измъкнем от кризата и да победим 0:2 или дори 0:3. Обаче не.... Кольо Спасов виновен за всичко... изгонихте го и мини-кризата се превърна в криза. Ами, отбора трябва да се подкрепя независимо от няколко по-слаби резултата... не казвам слаби мача, защото само резултатите според мен не бяха както трябва, а играехме добре. А сега вече изнасяме и слаби мачове!!!
Ще сменят Велизар Попов, ще дойде някой друг наемник дето няма да го е еня за отбора... и колкото по-доказан специалист е, толкова повече време ще седи тук начело на отбора и ще прибира паричките, а накрая просто ще си тръгне без да му пука. Не знам какво да кажа, може би Стефан Грозданов да дойде за треньор, не знам кой ще да е другия добър вариант
Явно сме много малко които мислим така, подкрепям мнението ти на 100%
Sagittarius стига с тоя Алекс, не разбираш ли, че отбора не върви заради него! Вярно, че беше лидер в отбора и продължава да е, но той вместо да поведе отбора в последните мачове се крие . . . !!! Не трябваше ли като лидер да застане пред всички и да каже СТИГА . . . да ги обединии да се спре с всякакви спекулации! От момента в който не отиде в Левски, той не е изиграл нито един мач от онези неговите с които блестеше цял сезон!!! Ееее още ли да го подкрепям и да чакам да заиграе както преди . . . не мога!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
Стрелец. Кольо, митенце И ТУК ГО ПИША НЯМА ДА ТЪРПЯ ТАКИВА ОБИДИ ПОВЕЧЕ!!!
ТОВА Е ФОРУМ ,А НЕ БИТПАЗАР!!!
В случая Кольо няма вина изказа си мнениеот- стрелец прекаляваш!!!
Сами ме карате значи да действам
Предупредени сте!!!
ТОВА Е ФОРУМ ,А НЕ БИТПАЗАР!!!
В случая Кольо няма вина изказа си мнениеот- стрелец прекаляваш!!!
Сами ме карате значи да действам

Предупредени сте!!!