Изхвърлиха Никола Спасов от Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Bo4kO
Контакти:

Re: Изхвърлиха Никола Спасов от Черно море

Мнениеот Bo4kO » 15 сеп 2009 15:42

Трябва да си купят класни играчи то се видя,че със тези нищо няма да стане. :x

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 15 сеп 2009 15:53

FCH написа:Наистина жалко! Определено Спасов постави рекорд в българския футбол в последните 10 години - от май 2007 до септември 2009!
Проблемите не са само в тактиката, ами и в селекцията - определено има и играчи, които са в зенита си или играта на приливи и отливи не могат да отговорят на повишените амбиции на моряците! И все пак тазгодишното участие бе успешно, като се има предвид играта и представянето на другите бг отбори - бих казал достойно и с липса на късмет. Нормално бе и да има срив в началото на първенството. Но определено това не е само при "зелено-белите".
Промяната също ще доведе до сериозни катаклизми, а новият треньор би показал потенциал едва по Нова година, което може и да е пагубно... Но все пак, който плаща поръчва музиката - жалко че и не плащат за качествени играчи, а по схемата на адв.Борат Патков чакат свободни, но класни играчи... Все едно да ги убедиш, че гладна мечка хоро може да играе - но това е друг въпрос... Успех на Никола Спасов в новото поприще - определено остава в историята на Тича с бронзовите медали и 3 поредни участия в Европа и равностойни битки със Сампдория, Щутгарт и ПСВ Айндховен!

[offtopic]Мъри Стоилов - юни 2004,май 2008 ;)[/offtopic]
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 15 сеп 2009 16:13

MORSKI написа:Тим и 1 стотинка не дават- ти искаш тренер от чужбина-той ще струва майка си и баща си...

Освен, ако не намерят някой евтин, но класен като Пичоне :) :) :) :) :)
Пак казвам - грешката е голяма - вижда се че играчи и треньори от вън почти не работят с успех... И ако мислят, че един треньор му е достатъчно само да се остави да работи - то забравят, че е важно и адекватна на целите селекция! А бях привлечени свободни агенти, със спаднала форма, занижени функционални показатели! Да не говорим, че и доста от титулярите напоследък изредиха контузии... И накрая специалистът е отговорен, че той уж е правил селекция - ами и на мен да ми кажат без пари намери играчи - мисля, че повече от това не бих могъл да скърпя!

0007 написа:[offtopic]Мъри Стоилов - юни 2004,май 2008 ;)[/offtopic]

Няма да ми стане по-симпатичен, защото за тези 4 години си оостана с магарешкия инат, хасковския диалект и мутризираното си алчно съзнание, а Кольо Спасов - макар и отричан е ерудиран и високоинтелигентен човек и специалист!

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 15 сеп 2009 16:19

Първо треньорска смяна не се прави по този начин,и в това време.На Кольо само можем да му благодарим,и че издържа тлкова много време въпреки идиотските прояви на някои ''фенове'',които като видяха как стоят нещата си замълчаха.Поне му дадоха шанс за разлика от Ясен Петров,надявам се,че Стойчо ще привлече цесекари и класни португалци.Жалко и за Велизар Попов,но той сигурно отново ще поеме някоя младежка формация.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 15 сеп 2009 16:22

morqka93 написа:Първо треньорска смяна не се прави по този начин,и в това време.На Кольо само можем да му благодарим,и че издържа тлкова много време въпреки идиотските прояви на някои ''фенове'',които като видяха как стоят нещата си замълчаха.Поне му дадоха шанс за разлика от Ясен Петров,надявам се,че Стойчо ще привлече цесекари и класни португалци.Жалко и за Велизар Попов,но той сигурно отново ще поеме някоя младежка формация.

Ясен се видя, че не става за треньор - ни в Нефтохимик, ни в Локо пд...

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 15 сеп 2009 16:28

Напускането на кольо наистина много ме изненада. Много често при смяна на треньор отборите подобряват представянето си поне в началото.
За Кольо мога да кажа само, че даде много на отбора и съм сигрен, че успехите, които постигна Черно Море под негово ръководство накара много хора да са се чувствали горди ,че са моряци, а други да ходят на мачове и да се подкрепят клуба.

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 15 сеп 2009 17:03

Nevertheless написа:Напускането н а кольо наистина много ме изненада. Много често при смяна на треньор отборите подобряват представянето си поне в началото.
За Кольо мога да кажа само, че даде много на отбора и съм сигрен, че успехите, които постигна Черно Море под негово ръководство накара много хора да са се чувствали горди ,че са моряци, а други да ходят на мачове и да се подкрепят клуба.

Аз се надявам Кольо да намери друг отбор и да постигне успехи тои го заслужава ;) а мисля че ще е по добре да замести Котарака дето води нациомалите :roll: :roll:
Черно море

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 15 сеп 2009 17:52

mi7ence7y написа:Аз се надявам Кольо да намери друг отбор и да постигне успехи тои го заслужава ;) а мисля че ще е по добре да замести Котарака дето води нациомалите :roll: :roll:

Да, не отговаря на критериите на БФС:
- разбира и налага правилен футбол
- допълнителна квалификация в НИМХ - БАН
- от обкръжението на Педеразко Раев - Обичката
- налага президентските син и зет
- владее перфектно хасковски диалект
- изисква за високо заплащане

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 15 сеп 2009 17:55

Даже уволнението на Спасов закъсня!Никой не отрича успехите му,но след мача ПСВ-Ч.Море сривът в отбора е тотален.Който ни хване навън ни бие.И как да остане Колю след,като половината отбор се прави на контузени и болни и не искат да играят,а Кривия го натири точно когато най-много трябваше на отбора--срещу ПСВ. За всички е ясно,че отборът играе в момента много слабо и има сериозни търкания в състава./отделно ,че Колю Спасов продължава да пуска като титуляри играчи,които нито имат нужната мотивация,нито подготовка,нито пък ги интересува Ч.Море--просто са дошли да поритат в клуба за здраве срещу солидна заплата! :evil: /

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 15 сеп 2009 19:31

Не се притеснявайте, морячета, не навеждайте глави, не тъжете и не се радвайте злостно( само за някои ''фенове'' се отнася ). Още зимата ще сме трети в класирането!!!
Не се правя на пророк - това е реалното ни класиране при тези условия които са създадени в клуба но след този лош старт, ще е трудно да постигнем нещо повече. Но пък и нищо не се знае! ;)
Кольо Спасов си отива като оставя в повечето от нас, повече щастливи мигове с водените от него формации от който и да е друг треньор ( разбира се изключвам варианта, че някой който е гледал последната шампионска титла на Владислав може да чете това ;) )
Лично аз му пожелавам успех в новото му поприще в което не мисля, че би се задържал прекалено дълго време не за друго а защото го бива в треньорската професия.
Успех, Коле и ти благодаря за третото място и финала за купата :mrgreen:

Върни се в “Черно море”