Купа Бг Полуфинал · Кръг 2 от 2 /ЦСКА - Черно море/ 22.04.25 вторник 19.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Купа Бг Полуфинал · Кръг 2 от 2 /ЦСКА - Черно море/ 22.04.25 вторник 19.00ч.
Абсолютно всеки, който гледа футбол в България знае, че Живко има по 1-2 такива абсолютно неадекватни отигравания всеки мач. Без изключение - дали е ЦСКА или Септември все тая. Нищо странно няма в тази му аванта. Мисля, че от хората над 30 само Влатко трябва да бъде държан титуляр от тук насетне. Първо, че е на 32 г. - доста по-млад от останалите 35-36 г. и второ - че е почти безгрешен защитник и Росен от него много може да учи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Re: Купа Бг Полуфинал · Кръг 2 от 2 /ЦСКА - Черно море/ 22.04.25 вторник 19.00ч.
ticha i vladislav написа:MASTER_COOL написа:Поздравявам ви за вчерашният мач. За мен Черно Море е страхотен отбор, особено ако се вземе под внимание с какъв бюджет разполагате. Всяка победа срещу вас е безценна, защото се постига безкрайно трудно.
Както можехме да ви бием 2:0, така като нищо щяхте да изравните за 2:2 и да ни обърнете.
Стана истински мач с надиграване между двамата треньори. Играчите и на двата отбора се раздадоха на 100 %.
От такива мачове българският футбол се нуждае , за да вдигне нивото си.
Българският футбол не се нуждае от отбор без българи в основния си състав,ще ме прощаваш!
Подкрепям с две ръце.
Alexandrov93 написа:ticha i vladislav написа:MASTER_COOL написа:Поздравявам ви за вчерашният мач. За мен Черно Море е страхотен отбор, особено ако се вземе под внимание с какъв бюджет разполагате. Всяка победа срещу вас е безценна, защото се постига безкрайно трудно.
Както можехме да ви бием 2:0, така като нищо щяхте да изравните за 2:2 и да ни обърнете.
Стана истински мач с надиграване между двамата треньори. Играчите и на двата отбора се раздадоха на 100 %.
От такива мачове българският футбол се нуждае , за да вдигне нивото си.
Българският футбол не се нуждае от отбор без българи в основния си състав,ще ме прощаваш!
Подкрепям с две ръце.
Куул, пишеш добрнамерено, поздравления! Но момчетата са прави, подкрепям ги.