24 кръг Ефбет лига /Черно море - Спартак Вн/ 08.03.25 събота 17.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

stanleys
Контакти:

Re: 24 кръг Ефбет лига /Черно море - Спартак Вн/ 08.03.25 събота 17.30ч.

Мнениеот stanleys » 08 мар 2025 21:21

Просто не направихме достатъчно за да победим и няма на кого да се сърдим освен на себе си. Нито имаме добри нападатели, трудно вкарваме голове и разчитаме повече на нечий индивидуален проблясък в последно време, нито в защита сме особено стабилни и за капак ни вкарват от статични положения,а уж имаме високи и опитни футболисти. Тоест не можем да бъдем спокойни и да се отпускаме, при положение че водим само с един гол.
След като ни изравниха, очаквах здраво да натиснем, а вместо това нямаше почти нищо смислено в нападение, много припряност и грешни пасове. И да, не знам защо се дава толкова малко време на Златев, той поне може да внесе някаква острота, а и да центрира по-добре

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 мар 2025 22:55

Koлко поредни мача станаха на ЧМ с червен картон за противника. Само на Разград не бяха гонили играч, всичко останало под ножа :lol: Много ''принципни'' тези съдии.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 08 мар 2025 23:02

Има и такива мачове.
Жалко. Дадохме им точката… от нищото. Едно моментно отпускане и противникът реализира. Но е и вярно, че не направихме необходимото да отбележим и второ попадение, за да затворим мача. Гредата също спаси скъсаняците. При 2:0 нещата приключваха. Но… това е.

Нищо драматично не се е случило.
От тук нататък обаче ще става още по-трудно. Програмата е много тежка.
Да се изправят бързо и да влизат в час, защото време няма. Всеки мач и всяка точка е адски ценна.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 08 мар 2025 23:04

bilyaletdinov написа:Koлко поредни мача станаха на ЧМ с червен картон за противника. Само на Разград не бяха гонили играч, всичко останало под ножа :lol: Много ''принципни'' тези съдии.

То бяха ревове, то беше чудо!!! Ставате не смешни вече, ами жалки с плачовете и ревовете си! Хайде, сини ревльовци, време е за поредната ви декларация!? Имаш претенции за червения картон ли? Нарисуван! Или просто си тук да провокираш и дразниш?!?!?! Вече ви се смеят и врабчетата с дупетата си на жалките оплаквания и търсене на теле под вола! Търсете си го при вас някъде.. :) , а не тук!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 08 мар 2025 23:05

bilyaletdinov написа:Koлко поредни мача станаха на ЧМ с червен картон за противника. Само на Разград не бяха гонили играч, всичко останало под ножа :lol: Много ''принципни'' тези съдии.

Ти видя ли нарушенията или просто така си дрънкаш? Направо нз как това момче издържа тези зверства.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 08 мар 2025 23:12

Eastern написа:

Ти видя ли нарушенията или просто така си дрънкаш? Направо нз как това момче издържа тези зверства.

Не му обръщай внимание, той просто злорадства! Заблуден и заслепен от фенщина, злобее! Дори и да е видял всичко, така му изнася да говори. Тези нямат чест и достойнство. Него не го интересува дерби мача на Варна - тук е да провокира и дразни. Но.. няма да му се получи.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 08 мар 2025 23:13

Някои от сините нямат сили да преживеят загубите, слаба психика, други са нормални и успяват.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 мар 2025 23:26

Iceberg написа:

То бяха ревове, то беше чудо!!! Ставате не смешни вече, ами жалки с плачовете и ревовете си! Хайде, сини ревльовци, време е за поредната ви декларация!? Имаш претенции за червения картон ли? Нарисуван! Или просто си тук да провокираш и дразниш?!?!?! Вече ви се смеят и врабчетата с дупетата си на жалките оплаквания и търсене на теле под вола! Търсете си го при вас някъде.. :) , а не тук!

Имам претенции, че съдиите са много принципни за картони срещу противниците ви и ги е страх да показват картони на вашите рендета. Защо го правят?Сам си отговори на този въпрос. Кой се смее мен не ме брига. Ама националният селекционер ме брига, особено като съдиите ги е страх да вземат да покажат някой картон на неговите херовими.

Спартак Варна: ЧК Лозев 37'
Хебър: ЧК Канкола 56'
Левски: ЧК Охене 68'
Крумовград: ЧК Си 66' ; ЧК Иту 89'
Локомотив Пловдив: ЧК Х.Иванов 75'

Това е само от началото на пролетта. Ама сигурно сте класа като Реал Мадрид и противниците ви мислят единствено и само да ви ритат.
Последна промяна от bilyaletdinov на 08 мар 2025 23:38, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 08 мар 2025 23:31

Абе има и такива мачове, но не е баш така. Не може с 3 минавания на центъра да ти вкарат гол. След гола им ние сме нула, ама от най- големите нули. Започнахме мача с две от нулите, появи се и третата... и нула. Нашите голове са плод на някакви проблясъци индивидуални. Една единствена голова комбинация имаме този сезон. Срещу Левски, и то без нулите. Уеслен, и особено Брено са ми тъмно черни. Иса е приключил преди години. Убеден съм че например Роската ще е по- ефективен на върха на атаката. Онези не знам на какво се радват, тазгодишните абитуриенти не знаят какво е Спартак да победи Черно Море. Дончев ли, Начо ли... който иска да играе, но с Уеслен и другия това е тавана. Нула.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 08 мар 2025 23:33

bilyaletdinov написа:
Iceberg написа:

Имам претенции, че съдиите са много принципни за картони срещу противниците ви и ги е страх да показват картони на вашите рендета. Защо го правят?Сам си отговори на този въпрос. Кой се смее мен не ме брига. Ама националният селекционер ме брига, особено като съдиите ги е страх да вземат да покажат някой картон на неговите херовими.

ХерУвим се пише, брига не знам на какъв език е и какво е. Отговори обаче картона не е ли картон.

Върни се в “Черно море”