ЛК /Черно море - Апоел БШ/ 01.08 четвъртък 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Re: ЛК /Черно море - Апоел БШ/ 01.08 четвъртък 21.15

Мнениеот 'enki' » 02 авг 2024 10:37

Mоят прочит е малко по-друг. Според мен отборът на Апоел беше с класа над нашия. Имаха много повече качество в краката, играят бързо с топка и я обработват с умение. На всичко отгоре и бяха много по-добре физически. Личното мие мнение, е че нямаме потенциал да продължим в този турнир. Отборът ни е по-слаб от миналата година, а ще трябва да играем срещу много по-заможни от нас тимове, разполагащи с добри футболисти. Хареса ми Виктор, Сула - първото полувреме, Васко - много бяга и хвърли енергия, но все някога му свършва и на него въздуха. Възмутен съм как Златев и другите резерви през почивката тренираха петички и други гевезелъци, а не удари и центрирания. После влизат и не могат да ритнат топката към врата. На Златев центриранията бяха трагедия.

Също и за агитката и публиката. Според мен бяхме малко. Агитката на гостите от 50 човека вдигаше повече шум. Като си отишъл в агитката - пей, а не си бъркай в носа и цъкай на телефона.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 02 авг 2024 11:00

'enki' написа:Mоят прочит е малко по-друг. Според мен отборът на Апоел беше с класа над нашия. Имаха много повече качество в краката, играят бързо с топка и я обработват с умение. На всичко отгоре и бяха много по-добре физически. Личното мие мнение, е че нямаме потенциал да продължим в този турнир. Отборът ни е по-слаб от миналата година, а ще трябва да играем срещу много по-заможни от нас тимове, разполагащи с добри футболисти. Хареса ми Виктор, Сула - първото полувреме, Васко - много бяга и хвърли енергия, но все някога му свършва и на него въздуха. Възмутен съм как Златев и другите резерви през почивката тренираха петички и други гевезелъци, а не удари и центрирания. После влизат и не могат да ритнат топката към врата. На Златев центриранията бяха трагедия.

Също и за агитката и публиката. Според мен бяхме малко. Агитката на гостите от 50 човека вдигаше повече шум. Като си отишъл в агитката - пей, а не си бъркай в носа и цъкай на телефона.

За някои от нещата съм съгласен .С последното за шума не мога да се съглася ,че ония вдигали повече.иначе да ,има много хора които ако пеят или викат е нещо много страшно ..
И за другото ,за Златев много ме е яд,защото го харесвам и има голям потенциал в него,но имам чувството,че само ще си остане с потенциала.Миналия сезон почти не игра ,и доста хора ,може и с право, упрекваха защо не играе.Сега обаче няма оправдание.Идва след пълноценна подготовка.В два мача започна титуляр,в другите два влезе и игра достатъчно време.Илиан този сезон започна с голямо доверие към него,но за съжаление той не го оправдава.Мое мнение естествено,но акцентирам към него защото е пример как юношите ,не получават нищо даром ,но трябва и да се борят и да си използват дадените им шансове максимално.Много хляб има в него,но с посредствени игри няма да надгради и скоро пак ще седне на пейката ,и да не се чуди после защо е там.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 02 авг 2024 11:12

И мен много ме е яд. Винаги съм бил за юношите, но това поведение и отношение към играта много ме разочарова. Имат проблем в главата. Мисли се само за стойки, снимки, кой какво ще си помисли за тях. Аз нарочих Златев, но това бяха и Милушев и Василев. Те не уцелиха нито веднъж вратата, а даже на няколко пъти и топката. Милушев пясно-прясно от последния мач срещу Септември от чиста позиция едва изплю топката. Не става с такова отношение.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 авг 2024 11:17

mursusaid написа:...има много хора които ако пеят или викат е нещо много страшно...

.....то зависи и какво се пее :) примерно аз не харесвам псувни и др. простотии или това да се нарежда Спартак.... предпочитам неща ЗА Черно море, а не ПРОТИВ нещо си и някого си и да се нарежда.... според мен изобщо не трябва да се засяга Спартак и някакви неща насаждащи омраза и т.н.

сигурно има талантливи хора в агитката, вероятно могат да измислят повече песни ЗА Черно море....

а на стадиона е имало хора и от Разград, и от тях не очаквам да почнат да нареждат "Спартак - жив..... " примерно....

не знам кой и защо има нужда от подобни скандирания ама сигурно пеещите подобни неща си знаят, както и да е
ИзображениеИзображениеИзображение

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 02 авг 2024 11:28

Айде халал да ви е Иса-то, дето всички много го хвалите тук, а той от години наред не става за абсолютно нищо. Искам да подчертая, че не съм мрънкало и харесвам всеки един футболист от отбора. Всеки един. Смятам, че имаме шампионски отбор, като дори и в нападение сме добре, ако играят Брено или Уеслен, но това недоразумение Исмаил Иса трябва час по-скоро да си стегне багажчето и да се отдаде на своето семейство. Когато и да го направи, ще е късно. Той няма вярно отиграване. Няма скорост. Умаря се на 5-тата минута. Хубаво се беше отказал 2021-ва, ние го върнахме, че и преподписахме този сезон. Просто е нелепо това което се случва и започвам много да се чудя дали този не е някакъв извънбрачен син на Илиан. Просто не разбирам налагането му. Росен Стефанов да играе вместо него ще се справи по-добре.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 авг 2024 11:34

.....а според мен не е проблем Иса ....а това, че другите ни нападатели са контузени и извън форма!!!

все пак Иса е на 35 и става да влиза и да помага, но се наложи да играе във всеки мач до изтощение ...при едно от интервютата след предните мачове някой от играчите каза, че Иса бил болен ако не бъркам ...болен ама играе като няма кой и други нападатели!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 02 авг 2024 11:36

ogrizko написа:
mursusaid написа:...има много хора които ако пеят или викат е нещо много страшно...

.....то зависи и какво се пее :) примерно аз не харесвам псувни и др. простотии или това да се нарежда Спартак.... предпочитам неща ЗА Черно море, а не ПРОТИВ нещо си и някого си и да се нарежда.... според мен изобщо не трябва да се засяга Спартак и някакви неща насаждащи омраза и т.н.

сигурно има талантливи хора в агитката, вероятно могат да измислят повече песни ЗА Черно море....

а на стадиона е имало хора и от Разград, и от тях не очаквам да почнат да нареждат "Спартак - жив..... " примерно....

не знам кой и защо има нужда от подобни скандирания ама сигурно пеещите подобни неща си знаят, както и да е

Няма смисъл да правим анализ на песните.Като не харесваш псувните ,просто когато са не ги пееш.Но явно не си и достатъчно запознат с репертоара ,тъй като 90% от песните са си подкрепа за отбора.Да няма как да се мине и без закачки с противника и това е нормално .Но има достатъчно много песни в подкрепа на отбора ,но доста хора и срам ли от какво не смеят да си мръднат устните.А ако става въпрос,нашите са мноооого по-малко за Спартак,отколкото ако отидеш на техен мач и се заслушаш.Та техните от примерно десет песни 9 са срещу нас.Няма такива комплексари,измислят песни само за противника,но не и за отбора си.Но това е друга тема,ставаше въпрос за хората които са в сектора ,ама защо са там като ги е срам с пълно гърло да подкрепят.Но пък трябва и да сме честни,последните няколко сезона агитката доста надгради и числено и качествено от към пеене и подкрепа.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 02 авг 2024 11:37

Аз искам да ви поздравя за сърцатата игра! Въпреки отпадането (незаслужено), достойно представяне но уви, два нелепи гола, и малшанс пред тяхната врата!

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 02 авг 2024 11:38

ogrizko написа:.....а според мен не е проблем Иса ....а това, че другите ни нападатели са контузени и извън форма!!!

все пак Иса е на 35 и става да влиза и да помага, но се наложи да играе във всеки мач до изтощение ...при едно от интервютата след предните мачове някой от играчите каза, че Иса бил болен ако не бъркам ...болен ама играе като няма кой и други нападатели!!!

То това е още по-фрапантното, че е болен и ПАК ИГРАЕ. Питаш ме кой да играе? Веднага ще ти отговоря - който и да е. Ти си избери играч, а аз ти гарантирам, че ще е по-ефективен от Иса. Уеслен и Брено са ясни. От останалите от резервната скамейка във вчерашния мач - Пашеко, Дуду, Милушев, Златев. Ти си избери! Мога дори да стигна до Росен Стефанов и Християн Славков и това не е шега. Пак повтарям - да вчера допуснахме по-леки голове, но вратар, защита и полузащита са ни бетон, но с Иса - толкоз. Не случайно първите ни 2 мача завършиха 0-0. Топката стигне ли до този човек и атаката приключва.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 02 авг 2024 11:40

ogrizko написа:.....а според мен не е проблем Иса ....а това, че другите ни нападатели са контузени и извън форма!!!

Това имах предвид и аз като казах,че тази година проблема ще ни е вкарването на голове.Иса е на годинки и не може да очакваме чудеса от него и въпреки това аз съм доволен от старанието което влага .И той винаги е опция да помага,но по-лошото е това че нямаме основен изявен нападател.Брено не е в състояние още,Уеслен има потенциал но и той не е чист нападател,а други просто нямаме.Иса не би могъл да е основен,но и той дава много .

Върни се в “Черно море”