8 кръг /Ботев Вр - Черно море/ 01.09 петък 19.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: 8 кръг /Ботев Вр - Черно море/ 01.09 петък 19.15

Мнениеот icko65 » 01 сеп 2023 22:29

Sole написа:
icko65 написа:Реаниматори сме. И коефициента е 5 и нагоре.Футбола е и пари.Без И може би

За това всички заложни къщи трябва да бъдат забранени със закон!

Абсолютно....Някои хора с пари ще се видят а и някои отбори ще си подобрят головата разлика... :) Честита победа и от мен моряци.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 01 сеп 2023 22:57

Както казваше съра, шампионска победа!
Само Черно Море!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 01 сеп 2023 23:09

ogrizko написа:
ShooterMan написа:Бяхме подценили мача. И то много...

това за мен не е така :) играхме си сериозно мача, контролирахме го и създадохме безброй положения :) изтървахме дузпа и замалко да изтървем и втора .....просто явно станахме зависими доста от Машадо за кратко време :lol:

другата причина е състоянието на терена, където топката винаги ти отскача на криво ....ти видя ли в началото как Пачеко щеше да се контузи в тревата :lol:

да сме подцинили мача значи да играем слабо, а не да не може да вкараме ...имахме положения да вкараме 10 гола, така че нищо не сме подвенявали :P

между другото, и вратаря на Враца е мн добър ...бях гледал някакъв друг мач дето имаше пак супер геройски спасяванки и пак едвам едвам му вкараха 1-0 или нещо от сорта ако не бъркам..... така че 3 причини за мен:
-неумение на играчите да вкарват (това Машадо го умееше и очевидно сега ни е по-трудно)
-кофти терен
-добър вратар на противника

поздравявам играчите за себераздаването и желанието за победа ......ама трябва да работят за ефективност през паузата, защото го няма Машадо да вкарва всякакви голове и да създава супер опасности :P

Аз също съм на това мнение,че вратаря на Враца е добър и умее да усеща дузпите на косъм беше втората да не е вкараме.Машадо липсва.Дюлгера отново със важно спасяване за мача.Иса компенсира пропуска си хитър и опитен...Трудно но нови 3 точки...

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 01 сеп 2023 23:21

Наско Илиев пак ви донесе три точки. Нагледно и поредно от негова страна доказателство, че при дузпа силният удар е 90% гол - щеше да счупи пръстите на врачанския вратар.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 сеп 2023 00:21

Аз неведнъж съм отбелязвал, че Наско единствен ми харесва как бие дузпи - избира ъгъл и с мощен шут забива една тупалка. Друг, който изпълнява така от нашите е Алекс и не знам защо Пабло изпълни, Алекс също бие с топовен шут в един от ъглите. Стига с тези техники и трикчета…
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 02 сеп 2023 12:39

Заслужена победа!
Врачани бяха смачкани на собствения им терен. Вратаря им спаси каквото можа, но в крайна сметка логиката възтържествува, въпреки нереализираните възможности.
Лесни мачове няма!
Поздравявам момчетата. Браво моряци!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 02 сеп 2023 14:30

Аз мисля че изиграхме много добър мач. Направо пропуснахме да ги разгромим. Със Славия имахме по- малко положения със сигурност. Добре е че все пак победихме. Няма всеки мач да не влиза. На мен лично ми харесаха и скоростта, и комбинациите. Пред нашата врата- почти нищо.

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 03 сеп 2023 00:33

Абсолютно заслужена победа след тотална доминация. Ако Иса беше вкарал първата минута, този мач щеше да си е разходка в парка. Пропуснатата дузпа малко наруши увереността ни, но е важно, че не се отказахме и докрай преследвахме и постигнахме целта си.
Не мисля, че напускането на Машадо ще се отрази особено. За мене единствения ни незаменим футболист е Виктор. Най-добрите футболисти на основните ни конкуренти - Джовани и Уелтон играят срещу него и това ни дава огромно предимство срещу тях. Специално Уелтон винаги е изглеждал като посрамена девица след сблъсъците си с него.
Друго, което си мисля е, че в мачове като тези срещу Враца може би трябва да използваме само един измежду Пабло и ВП. Може би Сула вместо ВП, Алекс вместо Сула и едно крило отдясно вместо Алекс. Но ВП с непрекъснатото си бягане и преса е основна част от тактиката на Илиан, така че може би това не е решение.
Следва лесен мач срещу латиносите, след което два много трудни с Числото и Орк. Канарите. Ако и тях вземем, нещата стават свриозни.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 03 сеп 2023 08:33

Mariner написа:За мене единствения ни незаменим футболист е Виктор. Най-добрите футболисти на основните ни конкуренти - Джовани и Уелтон играят срещу него и това ни дава огромно предимство срещу тях. Специално Уелтон винаги е изглеждал като посрамена девица след сблъсъците си с него.

+1
Малко е извън темата за мача с Ботв (Вр), но ми се искаше да добавя нещо към мнението...
Напълно споделям, като веднага също напомням какво се случи със скъпоплатените звезди на Лудогорец - Кайо Видал и Рик Джонатан. Случайно да сте видяли нещо запомнящо се в мача от тези двамата ?!! Единия бе титуляр... Бе тотално обезличен и в 65 мин Петев вкара втория, който изглеждаше тотално като смешник. Виктор направо си преподаваше футбол на тези двамата :) Изключително стабилно и силно противодействие.
Разбира се обаче - успехът на защитниците ни е гарантиран, благодарение добрата игра на дефанзивните ни полузащитници. Факт...
П.С. Помним обаче в миналия полусезон и онзи драматичен мач срещу Локо (Пд) (2:1) как въпросния Джовани само един път бе изпуснат в мача и безапелационно реализира за (0:1).
Безгрешни няма.

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 04 сеп 2023 00:17

Nobody007 написа:
Радо написа:
ogrizko написа:след няколко дни имаме нов мач ..възможно е да сме продали Машадо до тогава, което няма да е много добре ...от друга страна срещу Враца очаквам Наско Илиев да свърши много добра работа и конкретно тоя мач да не се усети евентуално липсата на Машадо :) след това има пауза 2 седмици, така че Илиан има малко време евентуално да подготви нещата за игра без Машадо и дано не се усети много липсата след това :roll:

за мен заради класирането и точките сме длъжни да го вземем тоя мач каквото и да става, никакво отпускане!! :)))

Здравейте,

Честито на Вашия отбор. Вчера бях на " Армията " и минах покрай автобуса на " Черно море ". Пипнах еблемата на " Черно море " на отиване и на вруъщане и имам късметлийска ръка: взехте точка. Исках да са трите точки, но явно така е било писано.

Успех във Враца и да продължит с доброто темпо.

Като пуснат прогнозите в " Гонг " за следващия кръг ще дам прогноза за " 2 " за " моряците " ;).

Благодарим ти. Кадемлия си :) Важно бе да не загубим този мач срещу т.нар. кандидат-шампион и псевдо-гранд... Най-малко, за да замлъкнат онези "велики" анализатори, които предричаха полягване и т.н... Болшит, както казват. Изпари се в небитието тази мантра след вчерашния мач.
П.С. Да се отбиваш по-често и да пипваш отново емблемата когато са ни и другите двубои с т.нар. псевдо-грандове :) И, разбира се ... бъди здрав и успех и на твоя отбор.

Благодаря Ви. Една лепенка/стикер на Черно море ( може би около 21.10 ) като идвате на Герена. Може аз да съм на гостите да Ви продам билети :)

Сега съм Ви пуснал победа срещу " Берое ". Много ще избягате с " Локомотив " Пд напред.

Върни се в “Черно море”